Arhiva

Intrunire Ford Old Style Bucuresti ~aprilie

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Intrunire Ford Old Style Bucuresti ~aprilie

Mesajde Maskatu » 02 Apr 2008, 10:19

Acest mesaj este dedicat pasionatilor de ford ( modelele clasice ) din Bucuresti si... nu numai .

Am venit cu aceasta ideea din dorinta de a ne apropia mai mult... cu totii ne iubim masinile, poate ca pentru unii dintre noi sunt mai mult decat o pasiune, sunt un stil de viata.

Desigur o pasiune nu poate fi inflorita decat cu multe cunostinte si ajutor din partea altor pasionati... asa ca de ce sa nu ne intalnim mai multi... sa vorbim, sa discutam, sa radem, si sa ne criticam masinile ca doar un sfat sau un ajutor nu strica.

Propun ca si locatie orasul Bucuresti, dat fiind faptul ca au mai avut loc intruniri in afara Bucurestiului si cred ca e mult mai usor un drum de 4-5 km decat unul de 120. Ca si spatiu as propune sala polivalenta (in parcare) sau in fata la academia militara....

Data nu este inca stabilita, dar aproximativ in o luna sa zicem (pentru a avea timp sa ne strangem mai multi) si cu ocazia asta vin si caldurile... si aveti timp sa va mai aranjati masinutele.

Dupa cum ziceam asteptam masini mai "old style" : Granada, Scorpio, Sierra, Taunus, si de ce nu si alte modele de aceeasi "seama".

In functie de reactiile voastre aceasta intrunire momentan in stadiul de "proiect" va avea... sau nu va avea loc.

Multumesc pt timpul acordat citirii acestui mesaj .
Acest mesaj mai poate fi regasit pe Scorpio/Granada/Sierra, au inceput inscrierile:
1.Maskatu - Ford Scorpio mk1
2.Zanga - Ford Scorpio mk2 una din ele sau mai multe
3.Huffy - Ford Scorpio mk2 - il inscriu eu din oficiu (zanga)
4.Maximilian - Ford Granada mk2 (daca sunt in Bucuresti nu o ratez:D )
Maskatu
1nsane Member

Re: Intrunire Ford Old Style Bucuresti ~aprilie

Mesajde Tiry213 » 02 Apr 2008, 16:04

Interesant...
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Re: Intrunire Ford Old Style Bucuresti ~aprilie

Mesajde Maskatu » 03 Apr 2008, 10:22

lista actualizata:

1.Maskatu - Ford Scorpio mk1
2.Zanga - Ford Scorpio mk2 una din ele sau mai multe
3.Huffy - Ford Scorpio mk2 - il inscriu eu din oficiu
4.Maximilian - Ford Granada mk2 (daca sunt in Bucuresti nu o ratez:D )
5.adrian1981-Ford Scorpio mk 2 2.3 (acum e bine)
6.julienb- Ford Scorpio mk1 2.0i (nu stie sigur)
7.sile - Ford granada mk2
Maskatu
1nsane Member

Înapoi la Arhiva