Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Help !

04 Aug 2008, 00:12

:-t cum pot deschide si eu portbagajul sau portiera la un f focus futura ....am uitat cheile in portbagaj si l'am inchis :D ...iar acum ...ca sa zic asa ma uit la ea ca proasta ... aveti idee ? astept un raspuns pls

Re: Help !

04 Aug 2008, 00:21

Daca ai geamuri manuale pe vreo usa....cica se poate pui ambele palme pe geam si incepi sa hitzani masina sus jos pina reusesti se deschide geamul cit sa-ti deschizi o usa. Probabil cu doua persoane sincronizate pe ambele geamuri merge si mai bine. Asa a povestit un coleg pe forum ca a patit si l-a "rezolvat" un "negrisor". S-ar putea sa mearga si la geamuri electrice zic io da' cica ceva demultiplicari la motorul de la macara. Oricum merita incercat pentru ca nu lasa "urme".

Re: Help !

04 Aug 2008, 08:21

Inteleg ca ai o problema urgenta, dar nu trebuia sa deschizi 2 threaduri (acesta si cel din 03.08.08: viewtopic.php?f=33&t=19016&p=273335#p273335). Puteai de asemenea sa pui un titlu din care sa se inteleaga problema cu care te confrunti.
Daca ai fi cautat pe site, folosind functia Cautare ai fi vazut ca au mai fost si altii care au trecut prin aceasta experienta, chiar recent.
Completeaza-ti si locatia la profil, poate e cineva prin apropiere si te poate ajuta.
In Bucuresti este cineva care iti poate deschide masina fara sa strice nimic, dar te costa 150 ron. Cauta pe forum.
De asemenea poti incerca sa ti-o deschizi singur, scoti chederul de pe exteriorul unui geam si incerci sa tragi / impingi de tija care deblocheaza usa (trebuie sa stii totusi care e si cum functioneaza).
Subiect închis