Arhiva

Mutate de pe subiectul masinii lui ionutz

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Mutate de pe subiectul masinii lui ionutz

Mesajde Alex_1121 » 05 Oct 2008, 11:52

Felicitari Ionut.Masina arata f bine !!!
Apropo ''ludicass'' nu compara nici o data un passat ,o vectra sau un 407 cu o fiesta st (acolo stiu ca te duceai cu comparatia ) doar din prisma motorului mai mare de pe fiesta st.
Comparatia e CEL PUTIN deplasata ,dupa parerea mea....
St ul de pe fiesta e o masina puternica pt clasa ei...dar nu cred ca cineva din o masina de 30-35 de mii de euro s-a enerva cum zici tu doar prin prisma faptului ca a fost depasit de o fiesta ;)
Oricum o dam in off topic si nu e bine ;)
Felicitari Ionut si succes in continuare
Alex_1121

Re: Ford Mondeo 3.0 V6 ST220 Kit

Mesajde Ludicass » 05 Oct 2008, 14:27

Alex.. Se vede ca nu ai mers cu masini din clasa "bombe pe roti" :) gen mini cooper, corsa opc, fiesta st, etc! Mergi, urmareste reactiile celorlati participanti la trafic si mai vorbim dupa! Vei intelege atunci cit de false sint afirmatiile tale :) Nu vreau sa intram in polemica pentru ca senzatia mea e ca tu vorbesti fara a fi incercat sa vezi ce poate una din masinutele astea. Macar din auzite ar trebui sa stii ca potentialul acestor masinutze nu consta numai in puterea pe care o dezvolta motoarele lor. Modificarile sint mult mai profunde si rafinate... si de efect! :D
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde BoogY » 05 Oct 2008, 15:58

Deviati de la subiect si ma faceti sa va amendez cu WARN.Nu stiam ca fiesta st este o bomba pe roti...
BoogY

Mesajde Ludicass » 05 Oct 2008, 16:38

Boogy.. omu cit traieste invata! :D Pentru clarificari vezi materiale de specialitate unde termenul "bomba pe roti" este utilizat in mod frecvent! Pentru exemplificare vezi te rog aici: http://www.autoexpert.ro/el/arhiva/nr-6 ... iza-cupra/

PS: Astept warn-ul ca deja m-am obisnuit! E singurul forum din multe la care particip la discutii unde anumiti moderatori simt nevoia sa intervina umflindu-si muschii si amenintind cu warn pentru orice comentariu care nu e strict la subiect! Sa nu va intrebati de ce intr-o zi veti ramine sa va moderati voi intre voi moderatorii. Daca vrei nume de persoane care au renuntat sa mai participe pe acest forum, am deja citeva in minte..! Sorry de off topic dar m-am cam saturat sa ma traga de urechi orice moderator de forum auto care nu a auzit de expresia "bomba pe roti" ca definind aceasta categorie de autoturisme!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde VIPER » 05 Oct 2008, 16:52

Man, ai fost rugat sa lasi deoparte off-topicul pe topicul asta. E atat de greu? Asa cum tu te-ai saturat sa fii tras de urechi, si noi ne-am saturat sa fie tot timpul cate cineva "mai presus de lege"! Deci, daca ai de comentat, fa-o in alt topic. End of story! Si cum astepti ceva, uite, ai de la mine! Una bucata Warn cald, proaspat copt. Orice comentariu in plus pe tema asta mai aduce unul. Numarul lor este insa limitat.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde BoogY » 05 Oct 2008, 16:54

Eu vroiam sa subliniez faptul ca supraestimezi masina,o avea ea saraca 150 cai dar pana la bomba pe roti e cale lunga.Ne vom intreba intr-o zi unde ai disparut si cat timp vei avea ban,esti cam singurul care se lupta cu moderatorii,ceilalti care au mai gresit au inteles.Materialele de specialitate nu ma intereseaza,autoexpert nu reprezinta o autoritate in domeniul auto!
P.s:ti-am aruncat mingea si ai sutat...
L.E-Ionutz poti sa stergi mizeriile astea...
BoogY

Mesajde Ludicass » 05 Oct 2008, 18:22

Viper prietene....da-mi voie sa utilizez un limbaj plastic.. ma doare undeva de warnul tau!

Eu am impresia ca voua, unora, vi s-a suit la cap ca ati avea niste functii extraordinare ca si moderatori pe un forum. Baieti..e cazul sa faceti lumina.. si sa lasati lumea virtuala. Pe acest forum lumea discuta liber..ca de aia e forum.. mai mult sau mai putin la subiect..mai mult sau mai putin in contradictoriu... dar cu un limbaj civilizat. Imediat cum unuia dintre voi nu-i convine ceva, se umfla bey nene si ameninta in stinga si-n dreapta. Altii o fac pentru a arata ca ei "vegheaza"! 8-} De parca noua, membrilor simpli, ne pasa de avertizarile voastre, de interzicerea dreptului de a posta pe acest forum.. Si daca sintem exclusi, care e problema? Multi au renuntat deja sa mai posteze pe acest forum..! Cum bine spunea un coleg forumist care a renuntat sa mai intre pe acest forum..unii aici nu inteleg ca nu noi forumistii depindem de voi-moderatorii ci tocmai invers. Prezenta voastra ca moderatori este justificata de activitatea noastra pe forum. Nu sinteti niste Dumnezei ai forumului...! Nu ne da forumul de mincare, nu ne da forumul bani... in cel mai bun caz mai afli cite o informatie utila, ca de exemplu ce defineste notiunea de "bomba pe roti" in limbajul auto. :D

Cum din pacate vad ca au ajuns sa ma traga de urechi niste pseudo-moderatori care nu au nici macar un bagaj elementar de cunostinte auto, chiar ca nu are rost sa pierd vremea pe aici. Asa ca va anunt oficial ca ma retrag definitiv de pe acest forum!

Cu stima,

Dinu (Ludicass)

PS: ionutz..scuze te rog pentru ca ti-am tocat topicul.. dar m=am saturat sa tot inghit "figurile" unora care se cred zei pe forumul acesta! Mult succes in continuare in ceea ce vrei sa realizezi!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde VIPER » 05 Oct 2008, 18:55

Baiete... Prietene... Du-te si lasa-ne in necunostinta noastra, o, tu, zeu al automobilismului! Nu de alta dar ce nu ai inteles si nu o sa intelegi vreodata este ca aici esti binevenit atata vreme cat respecti un regulament. Nu vrei sa o faci, nu te obliga nimeni sa stai. Dar de aere, jigniri si cuvinte pline de pompa ne-am ca saturat. Te rog eu frumos, du-te linistit. Ce te-as ruga e sa o faci decent, fara jigniri. Dar nu cred ca ai putea, nu este asa? Hai sa-ti spun un secret: frustrarile nu-si au locul aici. Descarca-le in alta parte! Da, nu suntem Dumnezei ai forumului, suntem insa paznicii lui, paznici care il vor apara de Dumnezei-wannabee ca tine. Ce nu ai inteles nici tu nici prietenii tai e ca nimeni nu depinde de nimeni. Aici esti invitat, pana una-alta, in casa cuiva. Asa ca te rog, sterge-te frumos pe picioare inainte de a intra. Esti oaspete, bine primit, atata timp cat respecti regulile casei. E atat de simplu. Vand bun din pupa!

Apropos, ii zice "pocket rocket", nu "bomba pe roti"... Mai studiaza, "prietene"...

P.S. oare la fel te doare si de "warn-urile" politiei? De ce cred eu ca da? Deh, "rebel"... Nu ne plac regulile...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Maxy » 05 Oct 2008, 19:25

Fiesta St bomba pe roti, Atunci Focus ST o fi napalm pe roti :)) srry de offtopic dar nu m-am putut abtine :D
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Maşina: ex Ford Focus Titanium fl 2.0 TDCi 2008

Mesajde muzica9 » 05 Oct 2008, 20:51

$1 scrie:$2iesta St bomba pe roti, Atunci Focus ST o fi napalm pe roti :)) srry de offtopic dar nu m-am putut abtine :D

daca tinem cont de raportul cai putere/kg am putea spune. insa Fiesta ST nu este chiar asa de... eu am mers cu una. si ca pasager si ca sofer. nu am fost foarte impresionat.
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde Cornel001 » 05 Oct 2008, 21:50

Inchid momentan rubrica, ionutz sper ca nu te superi, pana fac putina curatenie.
Ati luat-o rau pe aratura si nu-m place.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Înapoi la Arhiva