Arhiva

Invitatie la test drive pentru membrii Clubului Ford - Cluj

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Invitatie la test drive pentru membrii Clubului Ford - Cluj

Mesajde dromamobilu » 05 Noi 2008, 14:14

Invitatia vine din partea domnisoarei Ancuta Abrudan, RMB Inter Auto, Departamentul Comunicare si Marketing

" Te invitam sa vii impreuna cu colegii tai din Clubul Ford Cluj la un week end dedicat modelului Kuga. Puteti sa-l vedeti, sa-l testati, sa aflati mai multe date tehnice de la colegii mei.
Totul la pachet cu o cafea buna si o atmosfera placuta, la Showroom-ul Ford, din Calea Turzii 152, vineri – toata ziua, sambata pana la ora 6 seara, iar duminica pana la 3 dupa masa"
Nothing works faster, or lasts longer than music!
dromamobilu
Incepator

Maşina: ford focus st 2015
VIN: WTREUSIONDTYEAISL

Re: Invitatie la test drive pentru membrii Clubului Ford - Cluj

Mesajde adicristea » 05 Noi 2008, 15:00

La Inter Auto am facut eu verificarea la Ka. Putin cam scumput, dar ma bucur sa vad ca Inter Auto face astfel de invitatii pentru membrii ClubFord, mai ales ca nu stiu ce alt dealer/service Ford exista in CJ. Distractie placuta!

PS. Eu l-am testat in Ploiesti, astept si parerile clujenilor :D.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Re: Invitatie la test drive pentru membrii Clubului Ford - Cluj

Mesajde dromamobilu » 06 Noi 2008, 14:10

Si eu am avut de'aface cu cei de la service si au fost super OK. Sincer m-am simtit mult mai OK la ei decat la oricare service la care am fost pana acum ( dar nu cu masina asta ), adica diagnosticarea a fost rapida, piesele le-au adus rpd si mi-am recuperat masina mai devreme decat ma asteptam.
Nothing works faster, or lasts longer than music!
dromamobilu
Incepator

Maşina: ford focus st 2015
VIN: WTREUSIONDTYEAISL

Înapoi la Arhiva