Sincer sa fiu, faceliftul la Fiesta mie personal nu mi se pare reusit. Cel putin farurile sunt hidoase. Iar la marca anului , Dacia conduce, fiind probabil impulsionata de marea realizare : prima caruta la care au reusit sa inhame mai mult de 100 cai fara sa se rupa oistea . Un pas mare inainte pentru Dacia , un pas mare inapoi pentru Renault. Si in plus nu ai cum sa concurezi deoarece fiecare isi va vota masina/ marca pe care o detine, nu cred sa fie vre-un posesor de cazan care sa voteze cu ford , vre-un posesor de ford care sa voteze cu bmw , vre-un posesor de bmw care sa voteze cu cazanu' , samd.
Asa ca sigur pe primele locuri vor iesi Dacia si firma mama la care s-a intors fiul ratacitor. Tot ce putem spera este ca cei de la Automondial sa fie obiectivi in desemnarea castigatoarelor ( si par sa fie, deoarece nu am vazut la sectiunea facelift si LiGheaN by Renault

)
Si acum sa nu intelegeti ca am ceva personal cu Dacia, nu am nimic. Insa momentan nu a scos nimic deosebit, prin care sa se remarce, singura lor realizare de la combinatia cu Renault-ul fiind sa scoata totusi un model nou cu un strict necesar vandut de ei ca echipare de top (ABS/AC/airbag sofer+pasager). Insa nu mi se pare normal ca mult mediatizata masina de 5000 euro sa sara de 10 000 (netinind cont ca inca nu am vazut varianta respectiva, de 5000 in cap , fie ea si comercializata in varianta cheala, fara roata de rezerva , bancheta spate, etc

)
Cineva sa ma opreasca .. ca deja am deviat muuult de la subiect ...