Arhiva

votati faceliftul anului! Ford Fiesta 2006!! Ford rules!!

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

votati faceliftul anului! Ford Fiesta 2006!! Ford rules!!

Mesajde maccosmin » 02 Noi 2006, 01:24

maccosmin
Incepator

Maşina: Fiesta 1,4TDCI

Mesajde darkmic » 02 Noi 2006, 09:11

Sincer sa fiu, faceliftul la Fiesta mie personal nu mi se pare reusit. Cel putin farurile sunt hidoase. Iar la marca anului , Dacia conduce, fiind probabil impulsionata de marea realizare : prima caruta la care au reusit sa inhame mai mult de 100 cai fara sa se rupa oistea . Un pas mare inainte pentru Dacia , un pas mare inapoi pentru Renault. Si in plus nu ai cum sa concurezi deoarece fiecare isi va vota masina/ marca pe care o detine, nu cred sa fie vre-un posesor de cazan care sa voteze cu ford , vre-un posesor de ford care sa voteze cu bmw , vre-un posesor de bmw care sa voteze cu cazanu' , samd.
Asa ca sigur pe primele locuri vor iesi Dacia si firma mama la care s-a intors fiul ratacitor. Tot ce putem spera este ca cei de la Automondial sa fie obiectivi in desemnarea castigatoarelor ( si par sa fie, deoarece nu am vazut la sectiunea facelift si LiGheaN by Renault :D )

Si acum sa nu intelegeti ca am ceva personal cu Dacia, nu am nimic. Insa momentan nu a scos nimic deosebit, prin care sa se remarce, singura lor realizare de la combinatia cu Renault-ul fiind sa scoata totusi un model nou cu un strict necesar vandut de ei ca echipare de top (ABS/AC/airbag sofer+pasager). Insa nu mi se pare normal ca mult mediatizata masina de 5000 euro sa sara de 10 000 (netinind cont ca inca nu am vazut varianta respectiva, de 5000 in cap , fie ea si comercializata in varianta cheala, fara roata de rezerva , bancheta spate, etc ;) )
Cineva sa ma opreasca .. ca deja am deviat muuult de la subiect ...
Prezidentul comitetului permanent, comitetului electoral, comitetului scolar, comitetului agricol si al altor comitete si comitii

Diagnoza IDS , reparatii si piese auto , asigurari RCA si CASCO .

Custom Automotive - un alt fel de service

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=33&t=102042
darkmic

Maşina: Ford Mondeo MK4 Hatch
VIN: WF0EXXGBBE8Yxxxxx

Mesajde Zanga » 02 Noi 2006, 09:14

$1 scrie:$2Si in plus nu ai cum sa concurezi deoarece fiecare isi va vota masina/ marca pe care o detine, nu cred sa fie vre-un posesor de cazan care sa voteze cu ford , vre-un posesor de ford care sa voteze cu bmw , vre-un posesor de bmw care sa voteze cu cazanu' , samd.
Asa ca sigur pe primele locuri vor iesi Dacia si firma mama la care s-a intors fiul ratacitor. Tot ce putem spera este ca cei de la Automondial sa fie obiectivi in desemnarea castigatoarelor ( si par sa fie, deoarece nu am vazut la sectiunea facelift si LiGheaN by Renault :D )

Eu am votat Mercedesul k face lift si masina anului :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:
Ca brand am ales Ford :icon_lol:
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Mesajde darkmic » 02 Noi 2006, 09:22

eh .. exceptia care confirma regula. Romanul inca nu voteaza pe merit, nepotismul fiind la putere.
Prezidentul comitetului permanent, comitetului electoral, comitetului scolar, comitetului agricol si al altor comitete si comitii

Diagnoza IDS , reparatii si piese auto , asigurari RCA si CASCO .

Custom Automotive - un alt fel de service

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=33&t=102042
darkmic

Maşina: Ford Mondeo MK4 Hatch
VIN: WF0EXXGBBE8Yxxxxx

Mesajde Zanga » 02 Noi 2006, 09:24

Imi cer scuze ma duc sa votez cu ligheanul :icon_lol:
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Mesajde OZZY » 03 Noi 2006, 17:54

$1 scrie:$2incer sa fiu, faceliftul la Fiesta mie personal nu mi se pare reusit. Cel putin farurile sunt hidoase. Iar la marca anului , Dacia conduce, fiind probabil impulsionata de marea realizare : prima caruta la care au reusit sa inhame mai mult de 100 cai fara sa se rupa oistea . Un pas mare inainte pentru Dacia , un pas mare inapoi pentru Renault. Si in plus nu ai cum sa concurezi deoarece fiecare isi va vota masina/ marca pe care o detine, nu cred sa fie vre-un posesor de cazan care sa voteze cu ford , vre-un posesor de ford care sa voteze cu bmw , vre-un posesor de bmw care sa voteze cu cazanu' , samd.

Si acum sa nu intelegeti ca am ceva personal cu Dacia, nu am nimic. Insa momentan nu a scos nimic deosebit, prin care sa se remarce, singura lor realizare de la combinatia cu Renault-ul fiind sa scoata totusi un model nou cu un strict necesar vandut de ei ca echipare de top (ABS/AC/airbag sofer+pasager). Insa nu mi se pare normal ca mult mediatizata masina de 5000 euro sa sara de 10 000 (netinind cont ca inca nu am vazut varianta respectiva, de 5000 in cap , fie ea si comercializata in varianta cheala, fara roata de rezerva , bancheta spate, etc ;) )
Cineva sa ma opreasca .. ca deja am deviat muuult de la subiect ...
SORRY!!
Sunt de acord cu tine in privinta fiestei.......sper sa nu se supere posesorii de new fiesta....e o simpla parere
Bafta
Nissan Qashqai-Tekna/2007/1.6/115 CP(Hazy gold)
Ford Fiesta Ambiente/2002/1.3/70 CP/Red
OZZY
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta /2002/1.3/70 CP/Ambiente
VIN: WFOHXXGAJH2M47463

Înapoi la Arhiva