Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Schimbare casetofon Fiesta

21 Iun 2006, 14:05

Salutare,
Am cumparat de curand un Ford Fiesta din 2002 (ca n-am avut bani de una noua) si vreau sa-i schimb radiocasetofonul pt ca mi-as pune un CD-player. Am citit pe forum ca pot cumpara o masca care sa arate bine si in care sa-mi intre un cd-player normal si m-am dus la Ford sa-mi comand masca.
Problema e ca radiocasetofonul meu (model 2500) este este format din 3 parti separate (asa cum se poate vedea in imaginile ce le-am gasit pe net , similare cu ce am eu) si tipul de la Ford mi-a zis ca mastile sunt numai pentru modelele de casetofoane mai noi (alea dintr-o bucata), asa ca m-am resemnat si folosesc un cd-player portabil si caseta cu fir.
Totusi, as vrea sa gasesc o alta solutie si sa nu ma mai incurc in firul de la caseta.
Are cineva vre-o alta solutie?

Imagine
Imagine

21 Iun 2006, 14:07

se pot taia bretelele alea 3. AdiC de pe forum si-a facut modificarea asta pe un fiesta ca al tau

22 Iun 2006, 10:40

Mersi ionutz, incerc sa iau legatura cu AdiC sa-l intreb putin ce si cum.

Re: Schimbare casetofon Fiesta

20 Mar 2008, 09:40

Salut
Ai reusit sa schimbi casetofonul? Am si eu o Fiesta din 2005 si am pe ea un cass Ford 2500 care ma enerv3aza de fiecare data cand il privesc. Daca ai reusit sa il schimbi pune te rog o poza si spune-mi cum ai procedat(daca ai dat tot bordul jos)
Merci. Bafta

21 Mar 2008, 15:12

http://audiolab.ro/rame-adaptoare/ford/

Se gasesc adaptoare si de la mufa ford la mufa ISO si nu mai ai bataie de cap deloc (nu tai fire, nu izolezi).

13 Dec 2008, 20:55

Bun linkul titocus,

Ma gandesc si eu ca in viitorul apropiat, indepartat sa-mi schimb radiocasetofonul 2500 de pe fiesta,

Ceva oameni de comitet care se ocupa cu astfel de manopere cap-coada prin Constanta?

Respect !

20 Ian 2009, 11:42

o poza ar fi ok
ca si eu vreau sa schimb cd-ul

20 Ian 2009, 12:15

adi 2509 casetofonul nu este din 3 buc este unul singur dungile sles le scopera din bord ca eu miam schimbat casetofonul tot pe fiesta cu cd player aftermarket si este foarte usor nu ti trebuie prea multa scoala doar rama adaptoare si mufa.

20 Ian 2009, 12:19

continuati, va rog, aici: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... hilit=4500
Subiect închis