Arhiva
Duminica 5.11.2006
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Moderator: Automatistul
de Maximilian » 05 Noi 2006, 16:05
Oameni buni, acum am venit de la "eveniment".
A fost absolut bestial..mi-a parut rau ca la inceput au tot mentionat ca limita de viteza e 60 pt ca circuitul nu e amenanjat....si totusi :icon_biggrin: !
Am vazut masini de strada f puternice intercalate cu masini de curse.
Concluzii:
-Carrera GT suna absolut divin(nu mai vorbim de cum pleaca)
- era un nebun in Cayman S, se lua la curse cu baietii mari..pe curbe conducea bine, pe linia dreapta o lasa usor
-Dacia Golan nu avea ce sa caute acolo cu motorul ei serie...totusi statea ok pe drum(ar fi fost si cazul la ce garda la sol avea si ce cauciucuri proba)
-anumite motoare de curse suna absolut BESTIAL(la propriu...parca latra la tine...evacuarea la Lamborghini era inimaginabila...simteam in stomac cum huruie)
-masinile alea de formula 3 parca erau pe gheata, asa de repede derapau cu tot cu slicuri pe ele
-am vazut un duel intre Porsche GT3si Lamborghini Murcielago(variante de curse)...porscheul statea mai bine pe drum dar la demaraj Murcielago era mai puternic(putin mai puternic, dar suficient ca sa sara in fata la capat de turatie)...liniutele intre ei cel putin mi s-au parut ULTRA spectaculoase.(unde mai vezi masini care iau suta in sub 4 secunde si fac liniute)
-soferul de pe Porsche Turbo nu prea stia sa calce masina(sau pur si simplu nu o forta)
-Mercedesul avea un cuplu in el de rupea cauciucurile cu asfalt cu tot
-bolidul de F1(crd ca era) parca era posedat de ceva....fugea de nu era adevarat si suna si mai si
-singura masina care m-a dezamagit a fost Masserati....care urla de nu era adevarat,dar cred ca ceva nu functiona bine...parca ar fi dat rateuri motorul...nu prea pleca cum trebuia
Oricum...super spectacol azi, cei care au fost pot sa confirme zic eu...daca nu au si alte pareri.
A fost absolut bestial..mi-a parut rau ca la inceput au tot mentionat ca limita de viteza e 60 pt ca circuitul nu e amenanjat....si totusi :icon_biggrin: !
Am vazut masini de strada f puternice intercalate cu masini de curse.
Concluzii:
-Carrera GT suna absolut divin(nu mai vorbim de cum pleaca)
- era un nebun in Cayman S, se lua la curse cu baietii mari..pe curbe conducea bine, pe linia dreapta o lasa usor
-Dacia Golan nu avea ce sa caute acolo cu motorul ei serie...totusi statea ok pe drum(ar fi fost si cazul la ce garda la sol avea si ce cauciucuri proba)
-anumite motoare de curse suna absolut BESTIAL(la propriu...parca latra la tine...evacuarea la Lamborghini era inimaginabila...simteam in stomac cum huruie)
-masinile alea de formula 3 parca erau pe gheata, asa de repede derapau cu tot cu slicuri pe ele
-am vazut un duel intre Porsche GT3si Lamborghini Murcielago(variante de curse)...porscheul statea mai bine pe drum dar la demaraj Murcielago era mai puternic(putin mai puternic, dar suficient ca sa sara in fata la capat de turatie)...liniutele intre ei cel putin mi s-au parut ULTRA spectaculoase.(unde mai vezi masini care iau suta in sub 4 secunde si fac liniute)
-soferul de pe Porsche Turbo nu prea stia sa calce masina(sau pur si simplu nu o forta)
-Mercedesul avea un cuplu in el de rupea cauciucurile cu asfalt cu tot
-bolidul de F1(crd ca era) parca era posedat de ceva....fugea de nu era adevarat si suna si mai si
-singura masina care m-a dezamagit a fost Masserati....care urla de nu era adevarat,dar cred ca ceva nu functiona bine...parca ar fi dat rateuri motorul...nu prea pleca cum trebuia
Oricum...super spectacol azi, cei care au fost pot sa confirme zic eu...daca nu au si alte pareri.
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982
de Maddogul » 05 Noi 2006, 16:14
Poze si Filmuletze pe ftpm.clubford.ro
Cu Stima
Cu Stima
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97
Maddog Garage
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97
Maddog Garage
-
Maddogul - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
- VIN: WF0FXXGAGFRA56025
de Maximilian » 05 Noi 2006, 16:46
Acum iau pozele de pe ftp. Imi place ce scria pe masina de F1, SUPERFUND. :icon_lol:
-
Maximilian - Petrol Head
dap
de AlexM. » 05 Noi 2006, 18:42
Frumos. Un sunt absolut super. Maserati-ul a fost singurul care a facut show!
Frumoase cerculete, superb sunet. Masinuta "electrica" Mercedes-ul m-a distrat la culme, si spre marea mea surprindere post pune ca m-au surprins placut doua viraje luate foarte tehnic de catre gologan.
Una peste alta am avut ce vedea, pacat ca am ratat o parte din incarcarea masinilor.
In curand poze si filme.
Frumoase cerculete, superb sunet. Masinuta "electrica" Mercedes-ul m-a distrat la culme, si spre marea mea surprindere post pune ca m-au surprins placut doua viraje luate foarte tehnic de catre gologan.
Una peste alta am avut ce vedea, pacat ca am ratat o parte din incarcarea masinilor.
In curand poze si filme.
Da'i BLANA!! Fiecare nebun are pomul lui!

-
AlexM. - Member
- Maşina: Sierra XR4x4
de Maximilian » 05 Noi 2006, 19:28
@Alexm: Eu am stat chiar in partea opusa locului de unde a filmat maddog si pot spune ca in partea aia showul a fost facut de un Porsche si un Lamborghini care chair in acea zona faceau cursa(scurta, 2-3 curbe si jumatate din linia dreapta la fiecare tur cand treceau pe acolo). A fost demential! Masseratiul nu m-a impresionat, adica in afara de "gogosi" nu a facut prea multe...cel putin in partea unde am fost eu nu l-am vazut sa faca nimic, am vazut aucm pe filmuletele de pe ftp ce activitate a avut.(demarajele parca nu au fost asa impresionante) Astea-s masini care mai bine arata alergate, nu arzand cauciucuri in timp ce se rotesc in loc.
Ultima oară modificat de Maximilian pe 05 Noi 2006, 19:55, modificat de 3 ori în total.
-
Maximilian - Petrol Head
de AlexM. » 06 Noi 2006, 00:56
Va multumim pentru peisaj.. Daca dincolo nu se evidentia corespunzator de aceasta data e mai bine pus in valoare peisajul... vazut de la inaltime
p.s. Un om care stie sa isi controleze masina in drift, si alte manevre, o poate tine si pe citrcuit.

p.s. Un om care stie sa isi controleze masina in drift, si alte manevre, o poate tine si pe citrcuit.
Da'i BLANA!! Fiecare nebun are pomul lui!

-
AlexM. - Member
- Maşina: Sierra XR4x4
de OZZY » 08 Noi 2006, 15:05
BUUUNNNNAAAAA!!!!!!!!!!...........ultima poza
Nissan Qashqai-Tekna/2007/1.6/115 CP(Hazy gold)
Ford Fiesta Ambiente/2002/1.3/70 CP/Red
Ford Fiesta Ambiente/2002/1.3/70 CP/Red
-
OZZY - Ford Freak
- Maşina: Ford Fiesta /2002/1.3/70 CP/Ambiente
- VIN: WFOHXXGAJH2M47463
46 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2