Arhiva

Scaunele nu se mai rabateaza

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Scaunele nu se mai rabateaza

Mesajde Punk » 12 Feb 2009, 20:43

Acum cateva luni am avut pe bancheta din spate un geamantan imens ce nu intra in portbagaj. Cand am ajuns la aeroport am rabatat scaunul...l-am scos(geamantanul)...si am plecat acasa. Acasa dupa ceva vreme a vrut un prieten sa intre in spate pe la usa din dreapta...si scaunul nu a mai vrut sa se mai rabateze! Am spus ca e din cauza geamantanului care impingea in scaun si astfel poate s-a stricat...deci vina imi apartine. Am folosit scaunul meu ca mijloc de acces in spate crezand ca voi rezolva problema in timp. Acum 1 sapt cand veneam spre casa am vrut sa rabatez scaunul soferului sa las in spate un ghiozdan. Nu a mers. S-a stricat si asta....fara motiv zic eu...pt ca de atunci am fost f f atent cu scaunul ce a mai ramas. Acum din nevoie am cautat pe net si am gasit ca treaba cu rabatatul scaunului e de fapt o eroare de design si daca cumperi masina de la dealer ti-o repara gratis chiar daca a iesit din garantie. Masina mea e luata din afara... Detine cineva informatii in plus? Multumesc!
Punk
Incepator

Maşina: Ford Fiesta 2003 1.4tdci 68bhp 3usi
VIN: WF0DXXGAJD3L41641

Re: Scaunele nu se mai rabateaza

Mesajde Stonicah » 09 Mar 2009, 23:57

Ford Fiesta 2003 || 3 usi || 1.3 70cp || filtru sport "de neam prost" || neagra ca noaptea ||
Stonicah
Incepator

Maşina: Ford Fiesta, an 2003, motor 1.3, 70 ponei, sotck momentan

Re: Scaunele nu se mai rabateaza

Mesajde Alen » 10 Mar 2009, 00:00

corect
se inchide
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Înapoi la Arhiva