Arhiva

FORD vinde masini de o calitate mai proasta PTR EST

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

FORD vinde masini de o calitate mai proasta PTR EST

Mesajde ionutgo » 13 Apr 2009, 14:05

ESTE ADEVARAT CA FORD CA SI ALTE FIRME VINDE MASINI DE O CALITATE MAI PROASTA PENTRU ZONA DIN ESTUL EUROPEI DECIT CELE CE SE VIND PTR VEST
Este din ce in ce mai clar ptr mine acest lucru ptr ca vad cum arata materialele pe care le are fordul meu
in timp ma refer aici la plasticul exterior ,vopsea, chedere etc
Am vazut masina asta cu nr nemtesti si va spun ca nu prea se compara cu a noastra si nu ptr
ca avea pneuri MICHELIN dar arata extrem de bine iar plasticul parea sa aibe alta culoare fata de ale noastre.
Acum nu pot spune ca am vb cu posesorul ei dar am cautat pe forumurile nemtesti si nimeni nu s-a plins de nimic
ce s-ar putea asemana cu problemele noastre.
Volan piele ce se exfoliaza,masca plastic ce ar trebuii sa sustina parbrizul iar ea cade la prima spalatorie la care m-am oprit,vopsea ce se umfla la nici o mie de kilometrii, bandouri ce cad la primul spalat,stregatoare ce sunt uzate din prima zii ,sunete ciudate cind mergi miros de incins al ambreiajului pe care l-am simtit nu numai eu ci si alti vreo 10 posesori de Fusion la masinile lor etc
Din pacate toate astea si multe altele ma fac sa ma gindesc ca defapt masinile facute ptr Europa de Est sunt
altfel ca si calitate fata de cele ce se vind in alta parte.
ionutgo
Incepator

Maşina: Fusion

Re: FORD vinde masini de o calitate mai proasta PTR EST

Mesajde Smiley » 13 Apr 2009, 14:25

exista deja o discutie cu acest subiect: viewtopic.php?f=17&t=31369
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Înapoi la Arhiva