Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
15 Apr 2009, 00:07
Sal,
Cine ma poate ajuta cu info legate de un service ieftin din buc pt revizia de la 15 000.
Am inteles ca exista service-uri autorizate ford ieftine si ...bune.
Cam cati bani sa am la mine, masina are 10000 km facuti?
Ce ar trebui sa stiu...ce sa le cer sa faca?
Ar mai fi o problema...eu am depasit 1 an de cand am masina....cam cu o luna...dar sunt doar 10000 km pe bord...se poate pierde garantia??- ma gandesc ca daca gasesc un service mai micut ...se poate rezolva...Nu stiu cei de la Romcar ce o sa zica...
Benzinara, 1,6, 101 cp FF2
Multumesc
15 Apr 2009, 01:23
Ia vezi acilisea:
viewtopic.php?f=54&t=13723Pe scurt:
- poti pierde "linistit" garantia;
- din cele spuse de colegi in linkul de mai sus, service-ul neste automotive este autorizat si cel mai ieftin pentru operatiunea asta;
Bafta!
Ultima oară modificat de
Nenea Fordescu pe 15 Apr 2009, 01:30, modificat 1 dată în total.
15 Apr 2009, 01:27
fara suparare insa dintre toate forumurile ce le-am vizitat, acesta este cel mai slab moderat.
practic oamenii ce se numesc moderatori, chiar nu isi fac treaba. fiecare user deschide topicuri cand vrea muschiul lui, gasesti pe forum 10 topicuri care trateaza acelasi subiect si daca vrei sa cauti o informatie te zapacesti de cate topicuri gasesti in diverse arii pe aceeasi tema, calomniile grosolane sunt permise samd (mod edit: tu vorbeai?).
omul deschide al 231456789876756435241 topic despre revizia de 15.000 km.
oare nu era mai simplu ca in unul din topicul destinat reviziei de 15.000 km sa-si spuna si el intrebarea?!
opinia mea este ca , ar trebui ridicat dreptul userilor noi de a incepe un topic nou mai devreme de acumularea a 10-20-50 de post-uri, pt a se mai familiariza cu ceea ce inseamna un forum si pt a nu umple acest clubford de garbage.
si mai comasati topicurile, stergandu-le pe cele aparute aiurea si punand informatia noua intr-un topic deschis mai de mult.
daca nu intru 24 de ore pe aria focus 2, sigur in acest interval apar 10 topicuri noi ce incearca sa dezbata lucruri ce au fost intoarse pe toate partile in topicuri mai vechi. macar daca mai este ceva de adaugat sau de intrebat , sa se faca acolo unde s-a mai discutat anterior.