Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Giurgiu - Calarasi - Obiective turistice

07 Mai 2009, 10:46

Mi-a placut foarte mult topicul deschis de martini despre Dobrogea (care include in tipic obiectivele turistice din Constanta si Tulcea) (http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=117&t=30903), incat mi s-a parut util sa fie deschise mai multe astfel de topicuri in care sa apara pe langa obiectivele cunoscute si obiective mai putin cunoscute de cei care nu sunt din zona. Recomand celor care pot sa prezinte chiar si poze din zonele respective.

Si daca tot am zis de obiective, atunci sa prezint si eu unul dintre acestea.

Manastirea Comana
Acces: Cum se vine dinspre Bucuresti, dupa comuna 1 Decembrie se trece podul si se face stanga spre Comana. Se trece prin Varlaam, Mogosesti, Gradistea. In Gradistea se face la un moment dat dreapta spre Comana(exista indicator). Dupa inca vreo 3 km se ajunge la o troita unde se face stanga si se intra in Comana. Pe stanga se afla manastirea.

Acum rog pe cei din aceste zone sa ne dea mai multe detalii si despre alte obiective.

Re: Giugiu - Calarasi - Obiective turistice

07 Mai 2009, 10:54

Crucea de la Calugareni
Acces: Este pe partea dreapta dupa localitatea Calugareni (in localitatea Crucea de Piatra).

Crucea cea veche se afla inchisa intr-o troita. Din pacate nu este intretinuta si uitata de lume. De acolo pe deal se vede o cruce mare de piatra. Cu prima ocazie o sa pun si niste poze.
Subiect închis