Bafta si tie! Pe cutie, daca esti curios scrie altceva...HMC...Producatorul are aceste 2 marci...HMC si WRC. Puteau sa fie PIC si POC... Dar oricum, unii se pare ca le stiu pe toate. Nu te obliga nimeni sa citesti daca nu esti interesat, cu atat mai mult sa comentezi, sa faci studii aprofundate ale fotografiilor si sa presupui....
Sa te intreb totusi ceva, pentru curiozitatea mea: la banii respectivi ai dori omologare, calitate, fiabilitate, garantie si un buchet de flori banuiesc... NU EXISTA toate acestea la acel pret.
Ai o masina buna, scumpa si sunt 100% sigur ca nu ai oricum nevoie de asa ceva, dar ai simtit nevoia doar sa "te bagi in seama", sau altele sunt motivele reale.... Chiar te rog sa investeti 10 milioane cum spui, sa porti dialoguri cu furnizori, sa te zbati, sa renunti la timpul liber pentru a realiza ceva, sa faci si tu un site cu mana ta, sa te implici si altfel decat o faci acum, de pe margine, de plictiseala. Astept sa ne informezi cand putem sa cumparam ceva de pe site-ul tau, firma ta, afacerea dezvoltata de la zero prin munca si sudoarea ta....legal.
Rog inca o data adminul sa stearga toate posturile mele legate de acest produs. Insist! Se pare ca in afara de dansul, (Daniel Ardelian) cu care am purtat o discutie civilizata pe acest thread ca si in cadrul altora, nu are sens nici unul dintre posturile mele, pentru ceilalti care citesc. Ideea cu legale-nelegale exista dinaintea postarilor mele si am recunoscut si eu ca aveti dreptate. Deci... Conteaza de fapt cei care m-au contactat personal, cu seriozitate si simt de raspundere, interesati sa afle amanunte, detalii, oameni care au citit acest thread si cu toata tevatura "nelegalitatii in privinta modificarii farurilor", au acceptat acest lucru si le folosesc acum multumiti si fara probleme cu legea sau cu ceilalti soferi. Acele persoane m-au contactat prin intermediul site-ului dar asa cum i-am promis lui Daniel Ardelian, m-am asigurat ca toti citesc acest thread.
Imi cer scuze fata de cei care s-au simtit lezati de mesajele mele si imi cer scuze ca am postat gresit. Nu a fost intentia mea sa deranjez, sa parazitez, chiar sunt fan al acestui forum si apreciez munca depusa de echipa care il coordoneaza, apreciez si reclama care isi face usor, usor aparitia pe prima pagina a acestuia si este binevenita

.
Se vede oricum o rautate inutila in toate raspunsurile de pe acest thread. Dar este fondata pentru ca traim toti in aceeasi tara minunata.....in care unii doar se zbat pentru ca altii sa castige si sa se considere zei.
Cu deosebita stima,
Narcis Iulian