Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
18 Dec 2006, 16:45
n-ar fi rau si chiar i-ar impaca pe cei care au votat pentru simbata asta. puneti ora pe forum repede ca sa vedem cine vine la "December Club Ford Flash Meeting". eu unul ma declar amator de inca o intilnire si sper sa si pot ajunge functie de ora aleasa.
18 Dec 2006, 17:01
Mii de scuze pentru lipsa de la intalnire, din pacate datorita faptului ca fostul meu serviciu se transforma incet dar sigur intr-un adevarat scarbiciu, am fost nevoit sa imi schimb planurile in ultimul moment si cu toata stradania mea nu am reusit sa scap in timp util de indatoriri. Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa va vad si sa va transmit personal "Sarbatori fericite si multe reusite!".
Sper sa nu se mai intample asa ceva mai ales ca eu sunt total impotriva lucratului sambata cand omul ar trebui sa se refaca si sa se calmeze pentru o noua saptamana.
18 Dec 2006, 18:37
Eu o sa ratez intalnirea asta pentru ca o intind din bucuresti. Oricum distractie placuta si sarbatori fericite.
18 Dec 2006, 19:48
Si eu mi-s pt inca o intalnire:) Am fost si sambata, dar parca mai vreau:D.
18 Dec 2006, 20:08
pai hade sa o comitem; cei care nu au fost la intilnirea "mare" (zuza & pretorian) sa aleaga locul si ora ...
maddogule, dai si tu o tura? ca parca as mai lua un autocolant sal pun pe tabla ... ca asta pe care il am pe luneta nu cred ca se vede bine in trafic, si nush'cum dreaq in ultima vreme ma tot haituiesc cu diverse forduri prin trafic ...
18 Dec 2006, 22:13
mda nici eu nu voi fi in Bucuresti dar ata e cu siguranta la anu.... pana una alta la toata lumea care va veni va urez de pe acum un an nou si multa bafta in cel care vine !!
18 Dec 2006, 23:36
pai... locatia sa ramana cea consacrata adica Academia Militara..... iar ora... 13:00
daca sunt si restul de acord.. daca nu sunt deschis la opinii
19 Dec 2006, 00:13
Eu nu cred ca pot sa vin

si asta ar fi prima intalnire de cand sunt pe forum pe care o ratez
Si daca, printr-o minune, eu ajung, am inteles ca Mos FordCiun sigur nu mai poate veni... momentan sunt in pregatirile de Craciun + plecare, dar sa vad ce mai e pana sambata.
Ora si locatia sunt ok, numai sa pot veni.
Multa bafta!
19 Dec 2006, 00:39
Acum am ajuns in fata calculatorului...sorry!
Ce sa va zic...SUPER INTALNIRE. Am ramas impresionat de cata lume a fost prezenta si cat de prietenoasa a fost toata "multimea" tinand cont ca multi nu se mai vazusera niciodata. Imi pare rau ca nu am apucat sa plimb mai multe persoane cu "portocala". De acum inainte la fiecare intalnire plimb cate o trupa pana va "termin" :icon_mrgreen: pe toti(de plimbat bineinteles). Si va multumesc ca mi-ati vizitat localul.
Cat despre sambata asta, cam devreme sa ma pronunt dar asa am zis si la intalnirea asta :icon_smile:
19 Dec 2006, 01:58
tare .... am auzit ca asta a fost cea mai "populata" intalnire ...
nu pot promite nika...deci nu ma pronunt ..poate va fac fro surpriza si apar cu o roseata in loc de gandacul gri ... hihihihiih ... deocamdata glumesc
celor care pleaca .... craciun fericit si fara evenimente pe sosea !!!!
19 Dec 2006, 15:28
Scumpilor daca intalnirea o punem mai devreme o sa ajungem cu ea dimineata la rasaritul soarelui. Pentru cei care lucreaza Sambata (cu voie sau fara de voie) le este si asa aproape imposibil sa ajunga.
P.S. Rog la Muriel sa posteze si dumnealui la reclame unde este vestitul local ca sa putem sinoi sa trecem pe la dansul sa nu mai lasam banii in alte parti daca vrem sa bem o cafeluta sau sa mancam o chifteluta.
20 Dec 2006, 11:28
pai am zis o ora asa inaintata.. pentru ca este sambata dinaintea craciunului, teoretic ar trebui sa fie libera
Muriel asteptam si noi adresa de bar:)
21 Dec 2006, 11:49
pretorian, parca vad ca ne alergam numai noi libelulele pe la academie, sambata...
deci, academia militara, sambata 24 dec, ora 13.00. sau 14.00

depinde cum ajungem de la last-minute shopping, nu?:)
21 Dec 2006, 12:50

nici acum nu voi putea ajunge

plec vineri din Bucuresti !!

(
21 Dec 2006, 12:53
deci simbata vin si io, cu niste colante pentru doritori; stabiliti exact ora - io as zice 13,00 - si ne vedem la academie
Adi
29 Dec 2006, 22:30
Poze de la prima intalnire din decembrie...
29 Dec 2006, 22:32
Alta serie
29 Dec 2006, 22:44
Si alta...
29 Dec 2006, 22:52
Si alta...
29 Dec 2006, 22:57
Alta serie...
29 Dec 2006, 23:00
Alta serie, ultima.
30 Dec 2006, 00:11
iaca niste poze si de la sesiunea a doua a intilnirii secundare din decembrie ... imi fac mea culpa ca am incurcat orele de intilnire
30 Dec 2006, 00:13
si seria a doua
30 Dec 2006, 11:43
mda, tot e bine ca ne-am spalat geamurile
altfel, bataiam pe acolo degeaba, ca iuzari....
adispane, te anuntz cu mandrie ca zuzi nu mai miruase decat a mar verde :p
sic!
30 Dec 2006, 16:54
mda, data viitoare o sa fac poze chiar daca o sa fiu singur. imi pare rau ca nu am facut poze cu pretorian ca aveam acum poze de la decembrie partea a II-a sectiunea I si sectiunea II (dupa ore: 13.00 si 14.00)
Ultima oară modificat de
bogdanv pe 31 Dec 2006, 09:41, modificat 1 dată în total.
31 Dec 2006, 02:05
asta e... bine ca s-au tinut 2 sesiuni in aceiasi zi

si pe viitor sper sa nu mai cada forumul in moment importante