Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

29 Dec 2006, 22:41

Cam trista treaba fara forum. Nu exista vreo metoda de a-l contacta mai repede te gtech in cazurile nefericite in care mai este vreo problema cu serverul?

30 Dec 2006, 07:59

In primul rand, LA MULTI ANI TUTUROR, inclusiv FORUMULUI !!!
Mare durere, mare, dom'le ! Pentru mine care am intrat pe forum doar din iulie 2006, e a 3-a cadere a forumului. Cu tot respectul pentru cei care-l administreaza, sugerez ca macar celor care-s pe lista de YM sa li se trimita o instiintare cand mai sunt situatii asemanatoare.
Nu stiu motivul caderii forumului, banuiesc ca sunt independente de dorinta adminului, bine ca s-a rezolvat. Acum cateva luni cand a mai fost o pauza a forumului (atunci a fost anuntata din timp) am scris ca sunt forumodependent, probabil ca mai sunt si altii ca mine, i-am simtit lipsa.
S-auzim de bine!

30 Dec 2006, 08:13

dap ... mai aveam putin si intram si io in sevraj ...

30 Dec 2006, 17:04

salut baieti.

am fost la curent inca la inceput cu problemele legate de server. Sincer, nici nu cred ca vreti sa stiti ce s-a intamplat. Prostia omeneasca a atins noi culmi si a rezultat in noi fiind fara forum. A fost complet independent de mine sau de Madnet. Oricum..s-a rezolvat si mi se pare improbabil ca asa ceva sa se mai intampla pe toata durata universului.

La Multi Ani!!!

30 Dec 2006, 17:28

bine ca s-a terminat cu bine! Ar trebui sa il tinem de back-up si pe celalat forum si in cazul in care mai apar neplaceri sa facem o redirectare pe perioada outage-urilor, ce zici Gtech? Lumea era destul de alarmata, iar mesajul pe care il gaseam la cautare prrin cache-uri era destul de urit : "you are restricted to access.....etc"

fair ar fi sa il ai in vedere si pe celalat forum care a fost de ajutor

30 Dec 2006, 17:41

Gtech esti mortal :icon_lol: m-ai bine dispus... :icon_lol:

02 Ian 2007, 22:22

Eu tin baza de date a forumului updatata cam la 7 zile si o pot pune la dispozitie celui care are putin timp sa o deschifreze si sa o aranjeze in formatul actual ca backup
Deci cine doreste?
Cu Stima
Subiect închis