Ford Kuga - Cat v-a costat? Ce dotari are? Cand l-ati luat?
eu nu inteleg......23.700 euro ai dat pe titanium.....dar pe site -ul oficial ford ro acest titanium te duce la 25.000 euro,fara optionale....nu e un pret unic in tara? sau se negociaza 
sau poate ar fi problema cu tractiunea....poate aici e buba cu pretul,nu ai specificat daca ai tractiune pe fata sau integrala.....oricum daca tot se numeste SUV si dai banii astia atunci dupa parerea mea e o prostie sa nu-ti iei cu tractiune integrala......te duci cu prietenii si trebuie sa urci un drum noroios,observi ca te duce in stanga si dreapta,ce dracu SUV mai si asta o sa-ti spuna prietenii
sau vezi ca te depaseste un fiat panda cu tractiune integrala....sigur e o problema de gust,dar trebuie gandita ca atare...

sau poate ar fi problema cu tractiunea....poate aici e buba cu pretul,nu ai specificat daca ai tractiune pe fata sau integrala.....oricum daca tot se numeste SUV si dai banii astia atunci dupa parerea mea e o prostie sa nu-ti iei cu tractiune integrala......te duci cu prietenii si trebuie sa urci un drum noroios,observi ca te duce in stanga si dreapta,ce dracu SUV mai si asta o sa-ti spuna prietenii

Ultima oară modificat de Cornel001 pe 17 Aug 2009, 11:30, modificat de 2 ori în total.
Motiv: data viitoare vei folosi butonul modifica cat timp este inca activ.
Motiv: data viitoare vei folosi butonul modifica cat timp este inca activ.
- mikikorg
- Incepator