Arhiva

Probleme la directie...cred!

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Probleme la directie...cred!

Mesajde luke dizzy » 18 Noi 2009, 19:47

Salut prieteni posesori de Ford,

Recent mi-a aparut o problema la masina (Ford Focus 1.6 hatchback). Tin sa va spun ca nu a aparut singura, am incercat niste derapari cu ea.
Problema e ca atunci cand merg cu masina mai mult de 10 minute, volanul mi se intareste foarte tare si trebuie sa depun un efort considerabil sa invart de el ( mai ales la parcari ). La plecare, se misca normal, dar dupa un anumit timp se intareste si se mentine asa pe tot parcursul calatoriei la orice viteza. Masina trebuie lasata parcata aproximativ 3 ore ca acesta sa revina la normal, pentru scurt timp desigur.

Ce credeti ca ar putea fi?

Merci!
luke dizzy
Incepator

Maşina: Ford Focus Hatchback, model 2008, motor 1.6 benzina

Re: Probleme la directie...cred!

Mesajde adicristea » 18 Noi 2009, 20:14

Atunci cand ati deschis topicul ati fost intrebat daca sunteti sigur ca aceasta este sectiunea unde vreti sa deschideti subiectul. Cum ati trecut peste aceasta sugestie, forumul dispunand atat de sectiune de Focus, cat si sectiune de Help/Troubleshooting, ma vad nevoit sa inchid acest topic si sa va rog sa deschideti unul in sectiunea potrivita.

Multumesc!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Înapoi la Arhiva