Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
18 Dec 2009, 11:13
Rog ajutor din partea celor ca sunt in domeniu...am primit acasa o citatie precum am fost filmat in timp ce " nu acordam prioritate la pietoni " si sa trimit datele sa`mi dea amenda sa` ma salte din permis si toate alea ...
na e clar cas vinovat... dar nu se mai poate lungi cumva sau eu stiu..
18 Dec 2009, 11:19
mod-edit : cel mai sigur, nu vorbim despre metode ilegale.
Ultima oară modificat de
alexandrusavu pe 18 Dec 2009, 11:28, modificat 1 dată în total.
Motiv: Ai primit și un warn cu această ocazie.
18 Dec 2009, 11:36
imi cer scuze
18 Dec 2009, 11:37
da`mi pm te rog..... unii oameni si-ar baga si unghia in gat numai sa-ti " rapeasca ajutoru "
18 Dec 2009, 11:47
Unii oameni respecta legile, bune-rele, asa cum sunt. Inclusiv aia cu prioritatea.
18 Dec 2009, 11:50
asta cu prioritatea e si ea cu dus si intors... de ex prin bucuresti unde se parcheaza masini si pe trecere, din spatele carora iti sar eventual in fata niste pietoni. in cazul asta condus preventiv inseamna sa te tarasti numa cu 10 km/h sau sa o tii numa in frane si accelerari de la o trecere la alta indiferent ca trec pietoni sau nu.
18 Dec 2009, 11:50
ehh eu am un obicei sa stropesc pietonii cand sunt baltzi , cand ninge accelerez ca sa nu cumva sa aiba curaju sa puna picioru pe trecere si vara le dau prioritate ... acum eu mi-am recunoscut greseala , multi prieteni mi-au dat fel de fel de sfaturi acum vroiam sa aflu de la niste mintzi poate mai luminate ce ash putea face totushi pana la urma... dar pana acum bezna totala ... a fost un baiat finutz care a vrut sa ma ajute si ... Cenzura asta...
18 Dec 2009, 11:52
$1 scrie:$2sta cu prioritatea e si ea cu dus si intors... de ex prin bucuresti unde se parcheaza masini si pe trecere, din spatele carora iti sar eventual in fata niste pietoni. in cazul asta condus preventiv inseamna sa te tarasti numa cu 10 km/h sau sa o tii numa in frane si accelerari de la o trecere la alta indiferent ca trec pietoni sau nu.
daca polisitu ar folosi maximum de indulgenta la ce amenzi puncte etc m-ash putea astepta ?
18 Dec 2009, 11:59
desi probabil nu e chiar sfatul la care te astepti, parerea mea e sa incerci sa acorzi prioritate la trecerea de pietoni
18 Dec 2009, 12:48
spre exemplu zicea cineva " ca bah si eu am primit asa ceva prin posta... si n-am bagat de seama ... si nu mi-a venit nici la impozit.. nici cand m-a oprit politia n-au fost probleme.... " nesemnand nimik.. .probabil se considera ca si null pana nu trimit ca prostu datele.. cum ar veni
18 Dec 2009, 13:04
Singura problemă în acest raționament : avizarea vine cu recomandată
18 Dec 2009, 13:29
eu am gasit`o in posta !
18 Dec 2009, 13:38
Mda, probabil nu au mai avut bani de recomandată.
18 Dec 2009, 14:48
nu vreau sa fortez nota insa nu inteleg de ce am primit warn pentru ca i-am dat un sfat cu care nu fac rau absolut nimanui..atata timp cat in alte topicuri vorbim ca circulam cu 220 la ora,cat tine masina si altele..sa nu ne dam usite de biserica ca nu suntem..si atunci de ce sa imi dai mie warn ?

n-am gresit nimanui cu nimic..
spune-mi tu care a fost greseala pe care am comis-o din punctul de vedere al regulilor forumului..pe care le respect cu desavarsire de cand sunt membru al acestei comunitati..
18 Dec 2009, 14:54
Daca vrei sa ramai cu permisul si n-a fost recomandata atunci poti s-o ignori. Idem daca a fost recomandata.
18 Dec 2009, 15:02
Dacă o să te uiți pe forum o să vezi că nu prea se mai discută de chestii "la limita legalității" : gen : ftp cu soft piratat, topicuri cu soft piratat, posturi unde se dau sfaturi despre cum să se încalce legea precum sfatul tău.
Morala este simplă : ai greșit, plătești.
PS: închid topicul pentru motivele de mai sus.