Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
03 Ian 2010, 17:19
$1 scrie:$2entru greutatea ei ... cei 136CP nu reusesc sa iti ofere acea rezerva de putere de care ai de multe ori nevoie la drum lung si nu numai.

se pare ca nu ai condus pana acum kuga, asa ca vorbesti din auzite sau după ureche ori chiar vrei sa rirdici in slăvi ford focus care este super la clasa lui dar nu se compară cu kuga . Înceark să conduci pe o distantă lunga un kuga si sa mergi la turatie normala de minim 1800 ture pe minut ( asta ca sa nu se strice turbina)si sigur ai sa-ți schimbi părerea. Îmi permit un sfat : NU -ȚI MAI DA CU PĂREREA FĂRĂ SĂ FI CONDUS PENTRU CĂ AI TOATE SANSELE SĂ GREȘEȘTI INVOLUNTAR ! ASTA dak nu chiar asta urmărești sincer !

!!!!!!????
03 Ian 2010, 17:30
$1 scrie:$2n 2.2 TDCi cum e cel de pe Mazda 6 si Ford Mondeo ... ar fi fost de vis ... ( 172CP

)
atunci de ce nu-L iei în considerație pe Ford Kuga 2,5 benzină cu 200 CP. ???? este și mai ........„DE VIS” ! SI AI ȘI TOATE OPȚIONALELE inclusiv cutie de viteze automată ! știi consumul tutror celorlalte din clasa sa -TUCSON, TIGUAN, KOLEOS, PEUGEOT 3008, KIA SPORTAGE, HUNDAY SANTA FE ?????? TOATE SUNT DE LA 8,5 LA......14 L/100KM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03 Ian 2010, 17:49
Avand in vedere ca si-asa s-a dus de rapa sectiunea asta ... am sa ma retrag din ea ca sa se poata exprima afon... pardon ... "expertii".
Aparent Ford Kuga este prima masina pe care ai condus-o vreodata. Nu ma cobor la nivelul tau ... dar iti zic numai ca tu ai 4000 cu Kuga ta ... eu am ceva mai mult cu cea pe care o are tata si care are usor peste 15mii in 5 luni de zile.
Am incercat sa am rabdare in toate porcariile de topicuri pe care le-ai deschis si ti-am raspuns frumos dar esti incorigibil. Cred ca e vorba si de putina frustrare la mijloc.
PS: Kuga 2.5T a fost introdus in oferta ford la vreo luna dupa ce am luat-o si oricum NU era pe stoc.
Aberare placuta in continuare.
EDIT: Ia mergi tu la 1500-1800 de ture mereu, adica subturat. Iti dau maxim 6 luni in Bucuresti in ritmul asta sa o pui pe butuci.
EDIT 2: nu vreau ca alti useri sa se simta ofensati de ce am zis pentru ca m-am referit doar la prostiile pe care colegul de forum le debiteaza.
03 Ian 2010, 19:33
La multi ani !
Drumuri bune pt 2010, tuturor membrilor acestui forum !
Am si eu dilema :
- cumva ati inchis sectiunea "ford focus" , de au navalit toti membrii acesteia sa posteze la kuga !!!
03 Ian 2010, 19:41
Nu ma face sa-mi schimb parerea si despre tine (din nou).
03 Ian 2010, 19:42
Dar nu inteleg,pe topicul cu Pareri generale despre Kuga au voie sa posteze numai propietarii sau toti cei care au ceva de zis referitor la Kuga?Asta ar inseamna ca pe tot topicul sa posteze numai 3 persoane.
03 Ian 2010, 19:46
Ce stii tu dom'le?! Esti praf! Habar nu ai tu ce-i ala Ford. Vai capu' tau.

Ce sa stii tu muritorule de rand?!
03 Ian 2010, 20:30
Pai nu vezi ca ne exprimam pareri concrete si suntem trimisi la plimbare? In schimb "expertii" abereaza cate 2-3 pagini A4 vorbind despre ... NIMIC. Desi au sectiune speciala pentru aventuri din cripta.