Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
24 Apr 2007, 09:31
Va salut!
Vad ca au aparut ceva propuneri de 1 Mai si mi-au trecut si mie cateva prin cap asa ca ma gandeam sa le "centralizez" oarecum poate asa ne va fi mai usor sa ne organizam, sa ne stabilim care pe unde apucam.
Incerc sa fac o lista:
1. Casa Galbena (la Alecsutzu). Am vazut ca s-a cam umplut, dar merita sa verificati topicul.
2. O invitatie pe la mare
3. Transfagarasan: evident numai pana la Cabana Capra, dar ma gandeam ca e suficient pentru o plimbare de o zi. Daca e mult soare putem sa ne intindem la ceva gratar.
4. Ruse (Bulgaria): am auzit cateva voci care spuneau ca e frumos pe acolo si ma gandeam sa dau o fuga sa vad cum e.
5. Vulcanii Noroiosi: Adispan zicea ceva ca ar merge si ma gandesc ca daca ne-am strange cativa sa mergem pe capul lui sa il stresam ar fi ok.
Eu nu pot mai mult de o zi, asa ca varianta cu Casa Galbena pica, iar cea pentru mare e cam la limita. Daca aveti alte idei/propuneri astept variante. Vreau si eu un 1 Mai printre fordisti.
Multa bafta!
24 Apr 2007, 09:33
un 1 mai muncitoresc....
24 Apr 2007, 10:49
Ma bag si eu la varianta cu Transfagarasan, Capra, gratar ...
24 Apr 2007, 13:38
$1 scrie:$2a bag si eu la varianta cu Transfagarasan, Capra, gratar ...

interesant! m-as baga, intai tre sa ma consult cu oamenii mei!
26 Apr 2007, 19:59
Nimeni nu se intalneste, nimeni nu mai propune?
26 Apr 2007, 20:15
gata, m-am clarificat (zic io): de 1 Mai ma duc intr-o plimbare la Russe
26 Apr 2007, 20:29
la un pescuit pe undeva?
26 Apr 2007, 21:24
$1 scrie:$2ata, m-am clarificat (zic io): de 1 Mai ma duc intr-o plimbare la Russe
Si in banda mea de prieteni am votat aceeasi varianta. probleme daca insotim? Sau trebuie sa te urmaresc si sa pretind acolo ca ne-am intalnit intamplator?
26 Apr 2007, 22:54
eu as zice vulcanii noroiosi, dar pana la urma cred ca va fi un club ceva. nu intereseaza pe nimeni o sambata seara/noapte invreun club d-asta...?:)
26 Apr 2007, 23:11
@zvony: ne insotim
27 Apr 2007, 01:01
Pe mine ma gasiti la Nisipurile de aur din Bulgaria.