Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

19 Apr 2007, 15:39

Haideti sa ramanem pe week asta.Titocus...putina raceala,o rezolvi pana sambata.Dak e mai grav,nu iesi din masina si reciclezi aeru din interior,sa nu inbolnavesti :D.no offence.M-am interesat,in legatura cu asa-zisa aaglomerare de tiruri pe perioada weekendului la sala sporturilor.Cica sunt doar vreo 2-3 autocare.Eu zic sa ramanem pe weekendul asta.Ora 16.Sala Sporturilor.Partea proasta,ca nu stiu toti membrii de pe forum din Cj.Se pare k nu prea intra si la rubrica "Evenimente".Ce propuneti?Ramane ceva stabilit?

19 Apr 2007, 16:26

la sala sporturilor nu e nimic de consumat :D da, stiu, is io mai weird, da o cafea sau un suc nu refuz niciodata. las ca imi aduc la termos :D
ora 16 suna mai ok decat 18 :D

19 Apr 2007, 16:33

ok Blade.Aducem suc si cafelutze..iar daca se uita lumea aiurea la noi,ii invitam si la un drive test.

20 Apr 2007, 07:50

se pare ca numa noi doi ne agitam.
pe la 4 e oki atunici. apuc sa merg la un ping-pong :D

20 Apr 2007, 07:54

stati asa ca ma agit si eu!! :D deci ora 16.00 e. atunci e bine, uite ca m-am mai linistit :D

20 Apr 2007, 09:27

OK. Vin si eu. Desi se pare ca va fi lume putin... asta e

20 Apr 2007, 13:20

$1 scrie:$2u

:D

20 Apr 2007, 21:02

Vorbesc serios lume.Ne intalnim.Cei absenti tre' sa aduca motivare :) Chiar asa e de greu sa ne strangem?oricum,o sa fim vreo 10,15 cel putin.ne vedem maine.Sper sa nu fiu singur:))

21 Apr 2007, 17:57

Cu rusine trebuie sa spun ca nu am facut nici o poza intalnirea asta. Dar a fost foarte faina. Mai avem un forumist dedicat si anume ovidiu4ford. Bun venit Ovidiu printre forumisti din Cluj.

21 Apr 2007, 21:41

va credem pe cuvant ... :)

22 Apr 2007, 11:58

si nu numai ovidiu4ford ci si paul care nu stiu daca a intrat inca pe forum, dar la intalnire a venit (eu i-am spus :P ) si cred ca va mai veni si la altele si probabil va intra pana la urma si pe forum.
intalnirea a fost ok, pacat de prezenta asa de slaba. asteptam motivari valabile, cu stampile originale, nu din alea facute din radiere (vedeti ca se verifica!) :D . poate data viitoare vor fi mai multi.
oricum, putini da' rai!! :D

22 Apr 2007, 14:43

Andy,sincer,sorry pt faptul ca,din atatia oameni de pe forum,din Cj,au venit doar... .Asta e.Sa speram ca vom fi mai multi data viitoare.Si daca am zis ca vin...am venit :)

27 Apr 2007, 21:40

$1 scrie:$2U ma gandeam asa sa facem sa vina toti. Nu doar cei care vin de obicei. Haideti sa ii anuntam cumva. Nu stiu cum dar daca aveti idei ascult :)

salutare
iara am ratat intalnirea :( , va rog dati-mi un mail sau ceva cand se mai organizeaza, ca io intru destul de rar pe forum si atunci in fuga. id de yahoo ovidiutzx@yahoo.com sau pt. mail

mersi mult, scuze de absenta

28 Apr 2007, 16:39

Sh, nici eu nu am vazut. Trimiteti/mi un PM cand se mai organizeaza k sa pot urmari threadul...

29 Apr 2007, 19:15

Si zilele trec,lumea vede topicul cu mult dupa intalnire. :D Nu-i bai mare.Daca puteti,intrati macar odata pe saptamana,ca sa urmariti:)
Subiect închis