Merita oare sa ma mai consum,atita timp cit prostia este la loc de cinste?
ucp.php?i=pm&mode=view&f=-1&p=25941204DCO a scris:
Salut!
Scuze daca am fost prea insistent,dar am raspuns cu aceeasi moneda,atita timp cit am dreptate.
Zetec S EFI nu o sa fie niciodata acelasi cu Zetec SE SFI(secvential).
Problema cu VIN-ul nu este doar la noi(ma refer la Focus 1,6 16v Zetec SE),ci in toata europa de est.
Spre exemplu codul de culoare la mine este K2.
Din 2002 a fost folosir la la Mondeo ,iar in 2003 la Fusion.
Stiu ca aveti acelasi program ca si reprezentanta,dar spre deosebire de voi ei platesc 400e/luna.
Adyamg imi spusese ca 2MWEWWA(magnum grey-mondeo 2002) ar fi culoarea masinii mele.
Motor de cautare pe Google:color code use in Europa for Ford.
La codul K2 s-au folosit exact 426 de culori-informatie aflata de pe saitul uzinei din Saarlouis(Germania).
Stimate domn,
Tu n-ai priceput nimic din ce s-a intamplat. Nu intereseaza pe nimeni cata dreptate ai sau nu ai, atata timp cat te comporti ca un mitocan. Badkid ti-a oferit un serviciu gratuit, pentru care nu ti-a pretins nimic. Daca tie nu-ti convine, n-ai decat sa te duci in alta parte. Omul ti-a si spus, daca nu esti multumit, du-te la reprezentanta pentru un rezultat mai bun. Dupa care tu ai sari cu chestii ca sa se caute la ochi, ca nu vede bine, dupa care discutia a degenerat in ceva ce nu vrem sa vedem pe forumul acesta. Orice nemultumire ai fi avut legat de decodarea seriei de sasiu, puteai sa o expui intr-o forma civilizata si constructiva si am fi avut cu totii de castigat.
"Vacanta" ti-a fost acordata in urma mai multor discutii pe care le-ai purtat pe acelasi ton si n-ai facut decat sa provoci scandal (atat la Fiesta 5, cat si la Focus 1).
Iti explic inca o data: nu ne intereseaza cate stii sau cata dreptate ai, atata timp cat nu stii sa vorbesti civilizat cu colegii, mai ales cei care te ajuta atat cat pot si asa cum pot ei, fara sa-ti ceara nimic in schimb. Nu avem nevoie de membri a caror contributie la forum nu face decat sa starneasca scandaluri si certuri prin toate topicurile in care participa.
Trimis la: Mie, 17 Mar 2010 22:04:47
Vizualizează mesajul
Deci:sa nu contrazici pe nimeni din staf,ca este o discutie acida,si ajungi sa fii 7 zile suspendat.
Permiteti-mi sa ma autosuspend de pe acest ,,forum'' de ...,nu 7 zile,ci definitiv.
Un ultim sfat:motor de cautare google-color codes used in europe for ford.
Nu am precizat:raspunsul dat pe mp a fost dat de DanielARDElian 2-cind si cum el stie.