Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Reclamatie 04DCO pentru DanielArdelian2

08 Mar 2010, 23:37

Inca o experienta adaugata in ,,palmares'',dar nu cu fiesta 5,ci cu un anume badkid-,,ghicitorul de VIN-uri''care crede ca SETI(dupa parerea mea un program santinela-care tine departe curiosii)este ,,biblia'' lui,a inteles ca forumurile s-au inventat pt. a aduce injurii celor care il contrazic,ci nu pt.a acumula experienta si cunostintele fiecaruia dintre noi.Poate ca eu nu ma pricep asa bine ca el,la calculatoare,la programe si poate la alte multe chestii(lucruri),dar cel putin am curajul sa recunosc cind gresesc si nu ma sfiesc sa acord unele sfaturi chiar daca sint nonconformiste,nu bat cu teoria.
De ce oare sa inventat zicala:,,Teoria,ca teoria,practica ne omoara.
Dar mi-a dat o idee buna cred eu sa deschid un topic cu toate modelele de motoare montate pe Ford.Binenteles asta cu acordul moderatorilor.
Care credeti ca ar fi sectiunea indicata pt. a deschide un astfel de topic.

Re: Experienta cu Fiesta 5

09 Mar 2010, 09:32

Lista de motoare n-ar fi o idee rea. Sectiunea cea mai indicata ar fi Help&Troubleshooting.

Insa pana una-alta, acuzatiile tale la adresa lui badkid nu sunt tocmai justificate. El a acordat mai mult ajutor userilor de pe forum decat tine.

Aproape toate postarile tale au fost agresive, acide, cu greseli de ortografie, unele dintre ele chiar aberante (nonconformiste este...putin spus :) ).

09 Mar 2010, 12:59

Salut!
Am si eu o singura intrebare:Zetec s efi este acelasi cu Zetec SE?
http://translate.google.ro/translate?hl ... ec_se.aspx

09 Mar 2010, 13:32

Am sa-ti raspund aici, dar ar fi bine sa deschidem alt topic daca discutam despre motoare. Sa ramana asta pentru experiente cu Fiesta 5.

EFI = Electronic Fuel Injection = Injectie de combustibil comandata electronic.
Zetec S nu este acelasi lucru cu Zetec SE.

09 Mar 2010, 14:04

Merci!

17 Mar 2010, 21:43

Imi cer scuze daca am facut greseli de ortografie,dar acolo unde chiar sint evidente si deranjante pt. limba romana am folosit google translate care traduce ,,motamo''(textul fusese initial in engleza).

18 Mar 2010, 00:09

Merita oare sa ma mai consum,atita timp cit prostia este la loc de cinste?
ucp.php?i=pm&mode=view&f=-1&p=25941204DCO a scris:
Salut!
Scuze daca am fost prea insistent,dar am raspuns cu aceeasi moneda,atita timp cit am dreptate.
Zetec S EFI nu o sa fie niciodata acelasi cu Zetec SE SFI(secvential).
Problema cu VIN-ul nu este doar la noi(ma refer la Focus 1,6 16v Zetec SE),ci in toata europa de est.
Spre exemplu codul de culoare la mine este K2.
Din 2002 a fost folosir la la Mondeo ,iar in 2003 la Fusion.
Stiu ca aveti acelasi program ca si reprezentanta,dar spre deosebire de voi ei platesc 400e/luna.
Adyamg imi spusese ca 2MWEWWA(magnum grey-mondeo 2002) ar fi culoarea masinii mele.
Motor de cautare pe Google:color code use in Europa for Ford.
La codul K2 s-au folosit exact 426 de culori-informatie aflata de pe saitul uzinei din Saarlouis(Germania).

Stimate domn,
Tu n-ai priceput nimic din ce s-a intamplat. Nu intereseaza pe nimeni cata dreptate ai sau nu ai, atata timp cat te comporti ca un mitocan. Badkid ti-a oferit un serviciu gratuit, pentru care nu ti-a pretins nimic. Daca tie nu-ti convine, n-ai decat sa te duci in alta parte. Omul ti-a si spus, daca nu esti multumit, du-te la reprezentanta pentru un rezultat mai bun. Dupa care tu ai sari cu chestii ca sa se caute la ochi, ca nu vede bine, dupa care discutia a degenerat in ceva ce nu vrem sa vedem pe forumul acesta. Orice nemultumire ai fi avut legat de decodarea seriei de sasiu, puteai sa o expui intr-o forma civilizata si constructiva si am fi avut cu totii de castigat.

"Vacanta" ti-a fost acordata in urma mai multor discutii pe care le-ai purtat pe acelasi ton si n-ai facut decat sa provoci scandal (atat la Fiesta 5, cat si la Focus 1).

Iti explic inca o data: nu ne intereseaza cate stii sau cata dreptate ai, atata timp cat nu stii sa vorbesti civilizat cu colegii, mai ales cei care te ajuta atat cat pot si asa cum pot ei, fara sa-ti ceara nimic in schimb. Nu avem nevoie de membri a caror contributie la forum nu face decat sa starneasca scandaluri si certuri prin toate topicurile in care participa.
Trimis la: Mie, 17 Mar 2010 22:04:47
Vizualizează mesajul
Deci:sa nu contrazici pe nimeni din staf,ca este o discutie acida,si ajungi sa fii 7 zile suspendat.
Permiteti-mi sa ma autosuspend de pe acest ,,forum'' de ...,nu 7 zile,ci definitiv.
Un ultim sfat:motor de cautare google-color codes used in europe for ford.
Nu am precizat:raspunsul dat pe mp a fost dat de DanielARDElian 2-cind si cum el stie.

18 Mar 2010, 00:35

Scuze,am uitat sa spun,nu stiu care dintre noi este mitocan.
Si cind te gindesti ca vroiam sa ma inscriu in Club Ford?
Bine au scris baietii acolo:,,Dece sa ma inscriu....?''

Re: Reclamatie 04DCO pentru DanielArdelian2

18 Mar 2010, 13:38

inscrierea in Club aduce mai multe avantaje decat simpla posibilitate de a posta pe un forum.
daca te agati de ceva si nu treci peste si intri in conflict cu userii, nu-i bine nici pentru tine, nici pentru respectivul, nici pentru ceilalti care citesc (poate?!) pagini intregi offtopic.
parerea mea e ca este pacat sa nu te inscrii intr-un Asociatie doar pentru ca nu ti-a placut ce-a zis unul sau altul. priveste in ansamblu!

Cu stima...

18 Mar 2010, 15:40

Pina la urma nu inteleg...topicul asta este pentru motoare zetec, sau plingere anti-moderatori sau ce?

18 Mar 2010, 16:08

sustin ideea domnului care initiat topicu si ar fi foarte folositor un loc unde putem denunta moderatorii pentru abuzuri sunt unii pe aici care chiar isi fac de cap , ne modifica mesajele , practic esti al nimanui pe forumu asta din punctu lor de vedere

18 Mar 2010, 16:20

din ''punctu'' lor de vedere au foarte mare dreptate in privinta faptului ca multi dintre userii nostri sunt oameni rautaciosi,care nu vor decat sa incinga spiritele..aici nu ma bag dar au dreptate..este foarte usor sa tastezi cuvinte urate nevazandu-l pe cel caruia ii adresezi aceste cuvinte..poate daca il vezi nu ai mai face asta..fie ca este un om trecut de 30 de ani respectabil,care a facut mai multe in viata decat tine,fie ca s-ar putea sa dai peste unul care e usor mai mare decat un dulap..la prima varianda ,desigur,daca ai pic de bun simt..

Felicitari moderatorilor care pot tine in frau o comunitate,care poate fara severitatea unora dintre ei ar fi un ''curcubeu lingvistic''..

18 Mar 2010, 19:07

$1 scrie:$2ustin ideea domnului care initiat topicu si ar fi foarte folositor un loc unde putem denunta moderatorii pentru abuzuri sunt unii pe aici care chiar isi fac de cap , ne modifica mesajele , practic esti al nimanui pe forumu asta din punctu lor de vedere

nu te impiedica nimeni sa denunti un moderator, daca tu consideri ca a comis un abuz...sa stii ca si noi, moderatorii si administratorii avem un regulament pe care incercam din rasputeri sa-l respectam, tot pentru binele comunitatii din care cu totii facem parte
pe de alta parte, nu cred ca-ti inchipui ca poti scrie ABSOLUT orice sub anonimatul unui nick de pe forum fara sa poata interveni nimeni...iti dai seama ce haos ar fi pe un forum cu peste 40000 de useri unde fiecare ar scrie cat/cum/ce si unde il taie capul...

18 Mar 2010, 20:01

Poate îmi explica si mie cineva despre ce e acest topic si de ce e deschis la Reclamatii.

18 Mar 2010, 21:11

Acest topic este rezultatul unui split pe mesajele off-topic din acest topic:
Experienta cu Fiesta 5

Eu am facut split-ul si am mutat aici partea cu off-topic si reclamatiile lui 04DCO.

18 Mar 2010, 22:48

Un nebun arunca o piatra in balta si zece destepti se chinuie sa o scoata

18 Mar 2010, 23:09

deh, noi am luat-o in serios, ca nu prea stim de gluma :D
sauuu...nu trebuia ?

20 Mar 2010, 00:04

$1 scrie:$2m sa-ti raspund aici, dar ar fi bine sa deschidem alt topic daca discutam despre motoare. Sa ramana asta pentru experiente cu Fiesta 5.

EFI = Electronic Fuel Injection = Injectie de combustibil comandata electronic.
Zetec S nu este acelasi lucru cu Zetec SE.

Gresit, efi e efficient fuel injection 8-} =))

Acu pe bune ... in etis se da o denumire generica motorului Zetec SE .. SEFI sau duratec la fel cum si culoarea apare cu o denumire gen Pacific Green insa daca vrei cu adevarat sa faci culoarea asta ai nevoie de codul pe care il poti lua din ECAT.
La fel ca atunci cand in etis incarc VIN-ul masinii mele primesc reparatii si pentru motoarele diesel ... dar in general reusesc sa imi pun rotitele in miscare si imi dau seama de ce se adreseaza masinii mele si ce nu, iar daca nu as stii sa o fac nu m-as apuca sa injur inginerii de la Ford ca vezi Doamne ... e o eroare in programu pe care oricum nu ar trebui sail am.
Deasta aceste aplicatii se adreseaza serviceurilor(reprezentantelor).

Am uitat ... eu votez pentru DanielArdelian2 si badkid.

Adyamg imi spusese ca 2MWEWWA(magnum grey-mondeo 2002) ar fi culoarea masinii mele.
Motor de cautare pe Google:color code use in Europa for Ford.
La codul K2 s-au folosit exact 426 de culori-informatie aflata de pe saitul uzinei din Saarlouis(Germania).

...din paragrafu asta eu nu am inteles ce vrei sa spui. Ce K2, ce mondeo, ce 2002?
Iti spun eu ceea ce nu intelegi sau refuzi sa accepti ... masina ta este vopsita in alta culoare decat cea originala(cu care a iesit din fabrica). In sensu asta fac orice pariu cu tine ... mergem si masuram stratu de vopsea sau scrijelim vopseaua pana ajungem la aia buna(daca nu ajungem platesc eu rearatiile).
Cand te hotarasti pe ce vrei sa pui pariul ma contactezi ...

27 Mar 2010, 21:32

http://forum.4tuning.ro/attachment.php? ... 1269470003
http://forum.4tuning.ro/324-zona-tehnic ... -ford.html
Poate asa se vor lamuri lucrurile cu codul de culoare si motoarele folosite de FORD.
Spre exemplu verificati codul culorii k2-Germania-ford focus 2001.
Cum apare in Etis si cum este in realitate?

02 Apr 2010, 23:35

Imi cer scuze pt.4TUNING.ro,dar au saitul in constructie.Sper ca m-am facut inteles.

03 Apr 2010, 06:12

Topicul se inchide pentru ca nu are nici un sens. La revedere, drum bun!
Subiect închis