Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
08 Iun 2010, 01:08
Mergem la raliu?
Desi oficial se desfasoara pe 25 si 26 iunie, practic, probele ce conteaza sunt toate sambata incepand cu ora 11:00. Daca ne organizam bine, putem vedea 4 treceri si superspeciala, ceea ce mi se pare foarte bine pentru un raliu in Romania.
In linii mari, propun plecarea sambata foarte de dimineata din Bucuresti, ajungem in jur de ora 10:30 la prima proba speciala, iar sambata seara ramanem in Cluj si ne intoarcem linistiti duminica.
Ca si distanta, in total, vor fi ~1100km: 2 x 450 dus - intors, ~70km intre Cluj si PS-uri + marja de siguranta.
Mai multe detalii pe
http://www.autorally.ro sau aici, daca intrebati.
16 Iun 2010, 13:23
Am editat topicul despre Teliu. Acum este despre Raliul Clujului.
16 Iun 2010, 20:10
I-auzi, veniti in vizita. Sa ne apucam sa facem lista cu locurile "must see" de pe-aici??
16 Iun 2010, 20:45
Pai am eu lista:
PS2, PS3, PS5, PS6 si PS8 (sau SS8, ii zice fiecare cum vrea).
16 Iun 2010, 23:32
Bun, bun, da' in afara de speciale n-ati vrea sa vedeti si Clujul?? Asa, pe fuga, e drept. Dar un pic de Cluj nu cred sa dauneze nimanui
16 Iun 2010, 23:48
cre' ca vin dimineata si pleaca seara dupa ce termina lista de .. probe
20 Iun 2010, 17:09
Mnoh si pana la urma mai vine careva la eveniment ori ba??
20 Iun 2010, 21:14
Zvony mi-a zis ca vine, dar nu stiu daca sa-l cred sau nu.
20 Iun 2010, 22:14
Ai putea sa dezvolti sintaxa "sambata foarte de dimineata"?
20 Iun 2010, 22:19
La 10:30 trebuie sa fim la capatul nordic al Autostrazii Transilvania, adica la Gilau. Care este undeva langa Cluj. ~450km, ma gandesc la o plecare in jurul orei... 4.
22 Iun 2010, 17:10
Zvony, daca intarziati si nu reusiti sa ajungeti la PS1, nu aveti de ce sa intrati in Cluj, pentru ca ocoliti. daca din Turda intrati in A3, iesiti direct la intrarea in Gilau, si scutiti cam 20km buni, adica o jumatate de ora cu traversarea orasului. grija mare doar pe autostrada, ca sunt 3 radare noi si 1 vechi "repartizate" pe 50km...
daca veniti pe Brasov, la primul giratoriu DUPA intrarea in Turda virati stanga (imediat dupa benzinaria Mol), si mergeti drept inainte pana la intrarea in autostrada.
daca veniti pe Sibiu, din DN intrati direct in A3.
la iesirea din autostrada o luati la stanga, si intrati in gilau in linie dreapta. inainte de prima curba din Gilau este indicator de Somesul Rece catre stanga (PS 2 si 5) iar din Somesul Rece alt indicator de Somesul Cald la dreapta, pe langa Banca Transilvania (DJ 107P).
din Gilau pana la Capusu Mare mai sunt vreo 15km, dar drumul care duce catre Zalau e inainte cu 500-700m de intrarea in Capusu Mare, pe dreapta, pe Valea Garbaului (PS. 4,7). eu cel putin nu stiu sa fie alt drum, iar harta asa arata ca ar fi...
catre PS 3,6 nu stiu pe unde se merge, ca nu am fost niciodata pe ruta aia.
22 Iun 2010, 17:30
Mersi. Venim dinspre Sibiu, plecam pe la ~6 din Pitesti (eu plec la 5 din Bucuresti). Mergem direct la startul de la PS2, nu aveam in plan sa mergem in Cluj decat la final pentru PS8.
O sa imi notez indicatiile sa le am la mine. Seara ramanem in Cluj si ne intoarcem spre Pitesti duminica.