Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

reprezentantele ford din Romania

30 Dec 2007, 17:22

salut
am fost si eu..de mai multe ori cu masina la reprezentanta ford din Focsani...si mereu aceeasi primire....din partea sefului...
ceea ce vreau sa va intreb pe voi : stiti cat de calificati sunt si mecanicii astia de la reprezentante?
si acum sa va spun niste faze pe care le-am vazut acolo...
1)prima data cand am fost acolo cu masina...aveam nevoie de pompa de ambreiaj...sa o schimb..ii intreb cat face imi spune sec:de unde sa stiu eu...tre sa vedem ce are....Pai stai asas dar el nu a mai schimbat niciodata asa ceva....si imi face un pretz pana la urma...dupa ce am insistat..vreo 450 de euro..mam speriat cand am auzit suma asta...
am plecat ..am dat comanda de piesa +mana de lucru la un service 100 de euro...si f bine lucrat am stat langa ei...
2)cat am stat acolo a venit un nene cu un ford galaxy luase ceva pe dedesupt si i s-a spart baia de ulei...
intreaba cat face si ii spune tot asa ca nu stie sigur cat face ca daca un surub se desface mai greu....sau daca intervin si alte probleme....propietarul a cerut si el un pretz informativ....ia spus un pret de sa speriat omul....450 euro o baie de ulei...50 ron numai sa ii dea scutul jos sa vada despre ce este vorba +mana de lucru.....sa speriat omu..Eu stiu ca a schimbat un prieten o baie de ulei la un audi A6 din 2002 si la costat baia de ulei 200 de euro..
3)intro zi acum am fost sa iau ulei pt cutie...si am vazut cum reparau un focus..ii facea ceva pe la motor,...,si se intreba unul pe altul pe acolo ...oare aici cum facem...iar seful...laso asa ca poate o strici mai tare...ma bufnit rasul cand am auzit...
4)intre timp a venit un nene care muncea prin italia ..ca avea numere de italia si lasase masina acolo in urma cu cateva zile...si trebuia sa schimbe pompa de alimentare din rezervor
se certa cu seful care era f gretos...si ii spunea ceva de genu:da ce eu stiu cat timp imi ia sa iti schimb tzie pompa ..ca tre sa dau jos rezervorul...si nu stiu cat imi ia...daca intervin probleme....tre sa iti iau mai mult...(cred ca seful ala are o scoala in el cu faza ..ca eu stiu cat imi ia) omul acela vroia sa stie un pretz informativ
5)si cred ca sunt si alte faze pe care seful ala le face
voi stiti ceva de genu/....e cineva din focsani care a mai fost pe acolo...
e belea...sa nu va mai duceti...v-am spus se plimbau cu totii pe langa focusul ala si se vedea ca nu prea stiu ce sai faca

30 Dec 2007, 19:12

nu te speria ca asa e doar la focsani..asa e peste tot..

30 Dec 2007, 19:34

subscriu....

30 Dec 2007, 19:39

parca e o regula-daca nu ai garantie pe masina fugi cat poti de reprezentante ca te ingroapa cu preturile lor.sunt niste diferente imense.si in plus de asta toti mecanicii buni lucreaza pe cont propriu

30 Dec 2007, 19:44

sa va zic una tare??se poate sa stai dupa o pomapa de injectie la o masina inca in garantie doua luni???sa va zic rezolvarea dupa 2 luni??si-a cumparat omu singur pompa ca statea cu masina pe dreapta pe baza lor...asa ca indiferent daca e sau nu in garantie..au aceeasi atitudine

30 Dec 2007, 22:07

asta e romania!

31 Dec 2007, 12:23

va veni o vreme cand se vor rezolva si astea, va spun si cum:

societatile de asigurari vor trebui sa bage pe casco si faza cu masina la schimb, asa cum e afara.
atunci nu o sa le mai convina sa stea masina luni de zile in service, vor pune in miscare sistemul de control propriu.
cereti la casco si optiunea asta, si mai vorbim...

04 Ian 2008, 18:52

e un dop de la lichidu de servo .. am fost la ford sa il cumpar ca mie mi a cazut am dat din greseala cu mana si l-am pierdut. mi au cerut 48 de euro cu tot cu tva. am ajuns acasa si am gasit unu de la un bidon care s-a potrvit perfect . ar fi dat cineva atatia bani pe un DOP ????

04 Ian 2008, 19:01

Furtul se poate face si legal.

04 Ian 2008, 21:42

O sa se miste treburile cand o sa fie foarte multe service-uri Ford, sau autorizate Ford, iar mecanicii sa fie selectionati serios si platiti bine. Momentan chiar daca faci reclamatie la Romcar sau Ford Europa, ei nu o sa retraga niciunui service autorizatia pt ca pur si simplu nu isi permit sa faca asta. Iar daca e sa se apuce sa le dea amenzi grase, un service poate f usor sa isi schimbe "marca"(oricum f multi indeplinesc conditii, cel putin pe hartie, sa fie service autorizat pt n marci auto). In ambele cazuri, importatorul ar pierde.

23 Ian 2008, 00:15

Ne place, nu ne place, asta e trista realitate! Cauzata atat de lipsa unei concurente reale, de atitudinea noastra a clientilor, cat si de lipsa lor de profesionalism! Nu putem decat spera ca lucrurile vor intra pe fagasul normal.
De ceva vreme s-a deschis si la Bistrita reprezentanta Ford... Ma gandesc sa le fac o vizita... sa vedem ce si cum...
Apoi impartasesc si domniilor voastre aceste impresii...
Drum bun...

Re: reprezentantele ford din Romania

13 Sep 2010, 17:09

Stiu ca acest dealer este scump, am fost la ei in perioada 2005-2007, am fost multumit de serviciile oferite, dar sunt foarte scumpi la piese. De aceea acum conduc o O1. Nu stiu ce mai este acum pe la ei.

Re: reprezentantele ford din Romania

28 Sep 2010, 02:30

salut sunt nicolae si stau in spania: stati linistiti ca si aici e la fel. Am fost sa schimb un injector si mergea mai rau ca inainte si nu stiau meseriasii ce are:scotea mult fum si nu tragea asa ca solutia era sa-mi schimbe toate injectoarele. Noroc ca romanul isi baga nasul peste tot si am descoperit ca era crapat furtunul de la turbo. Am pus unul nou si merge brici. Injectorul + furtunul de la turbo +mana de lucru 500 euro in cap. Eu am un mondeo din 2006 tdci 115cp.
Subiect închis