Arhiva

Service Ford Romania - Global City - pareri

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Service Ford Romania - Global City - pareri

Mesajde ilangelx » 26 Oct 2010, 15:31

As dori sa aflu pareri despre serviciile oferite de Ford Romania din Global-City - Pipera. Ma intereseaza calitatea si preturile.
Stiu ca s-a deschis recent si probabil sunt foarte putini cei care au trecut pe acolo, asa ca orice informatie este binevenita.
Nu stiu unde sa fac revizia de 1 an (15000km) si trebuie sa ma decid pana la mijlocul lui noiembrie.
Ford Mondeo Ambiente MK4, 5 usi, 1.8 TDCI, 125 CP
ilangelx
Incepator

Re: Service Ford Romania - Global City - pareri

Mesajde lupul1952 » 28 Oct 2010, 16:07

eu zic sa te duci repede ca de obicei la inceput toti sunt amabili si preturi bune si seriosi, dupa ce isi fac targetul la piese si manopera se schimba foaia, asa au facut toti.
la noi nu se aplica deloc filosofia altora> Seful BMW pentru Europa Centrala si de Est: "Prima masina o vinde consilierul de vanzari, a doua este vanduta de service!" :D la noi niciodata asa ceva, sau daca s-ar aplica teoria asta, ar fi goale strazile! :D

succes si sa ne dai si spui aici impresii!
succes
lupul1952

Maşina: Focus3,5 150hp

Re: Service Ford Romania - Global City - pareri

Mesajde IOnut10 » 29 Oct 2010, 09:55

La Global City, din cate stiu eu, cei de la Ford isi au doar birourile. contact
In ansamblul respectiv sunt doar cladiri de afaceri. Eu nu am vazut nici un service acolo, in afara de Autoklass care e la ~200 m distanta.
Daca ar fi aparut o noua reprezentanta cred ca ar fi trecut-o si aici http://www.ford.ro/Hidden/Dealeri/Ilfov, dar momentan nu apare nimic despre Global.
IOnut10
Ford Freak

Maşina: Ford Focus, 2007, 1.8 TDCi 115 CP

Înapoi la Arhiva