[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - turbina geometrie vari. comandata electronic-Eroare P132 - split

Arhiva

turbina geometrie vari. comandata electronic-Eroare P132 - split

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

turbina geometrie vari. comandata electronic-Eroare P132 - split

Mesajde georgeleru » 04 Apr 2011, 09:40

DGAlexandru, nu-mi mai da sfaturi din astea, clar? sunt un membru si pun intrebari. Nu e treaba ta ce am inteles sau nu. Scopul acestui forum este sa ne ajutam, asa ca inca o odata iti spun sa iti vezi de alta treaba nu ce am inteles eu. La intrebare am primit un raspuns dar pe privat asa cum si in trecut s-a intamplat la intrebarile mele.
Un membru de pe aici, ca sa-ti arat ca l-am citit, a sesizat obraznicia ta, de mult timp observata la tine, dar a dat inapoi si si-a cerut el scuze, tipic romanesc. Nu domnule, termina cu atitudinea asta. Daca iti e greu sa da-i un raspuns nu-l mai da, e simplu.
georgeleru
Incepator

Maşina:

Re: turbina geometrie variabila comandata electronic-Eroare P132

Mesajde DGAlexandru » 04 Apr 2011, 12:01

REGULAMENTUL GENERAL
1. Membrii
Se recomandă ca membrii
f. să folosească funcţia Căutare înainte să posteze o întrebare;

Deci sa inteleg ca tu nu vrei sa faci ce-ti recomanda Regulamentul cu care ai fost de acord cand te-ai inscris pe acest forum ?

Intrebarile tale ai vedea ca nu-si au niciun rost daca nu ai fi fost asa de capos si ai fi citit, asa cum ti-am spus, macar pagina anterioara.
Felicitari celui care ti-a raspuns pe privat (putea s-o faca si aici, in acest topic) pt. ca inca nu s-a saturat sa raspunda lenesilor care nu inteleg ce inseamna un forum. Da, ideea pe un forum e sa ne ajutam intre noi, dar in primul rand trebuie sa vrei sa te ajuti singur, citind ce s-a scris pana atunci (daca s-a scris) pe acel subiect.

Imi pare rau ca sunt "obraznic" si va cer sa respectati un amarat de Regulament care are menirea sa ne faca tuturor viata mai usoara pe acest forum. In "obraznicia" mea nu vreau sa-i las pe cei ce se cred deasupra Regulamentului sa strice placerea altora de a naviga pe acest forum.
DGAlexandru

Maşina:

Mesajde georgeleru » 04 Apr 2011, 12:13

nu te erija intr-unul care respecta reguli cand tu, cu cele de dialog normal si respectuos nu ai cunostinta, si nu este prima data.
legat de regulament, nu are nici o legatura iar in ce priveste obraznicia nu te dezici nici acum.
esti un infantuat si-mi pierd vremea cu tine.
georgeleru
Incepator

Maşina:

Mesajde DGAlexandru » 04 Apr 2011, 12:39

Va rog sa raspundeti la intrebarea din mesajul meu anterior, ingrosata, si sa nu mai fiti off-topic.
De asemenea, daca tot acuzati, va rog sa si aduceti dovezi in acest sens, altfel va faceti de ras singur, ca sa nu spun altfel ;)
DGAlexandru

Maşina:

Înapoi la Arhiva