Probleme Ford Focus 2000 1.6 i
Salutare...numele meu este Marius ...si am un ford focus din 2000 1.6...de cateva luni masina...a fost cumparata sh....am cateva probleme....1.masina se tureaza la 1000 cand o opresc pe loc ..si dupaia revine la turatia obisnuita....asta face la fiecare oprire...poate sa fie si pe biber...daca masina se misca 1 m si o opresc ...se tureaza iar si revine la turatia normala....2 Acum cateva zile...am luat masina am facut vro 20 km..si la un momendat...cand dau sa plec de la semafor apas acceleratia si opserv ca masina ar merge in 3 bujii asa dintr-o data......si mii sa aprins si martorul de la motor.....bujiile nu prea cred ca au cum sa fie....sa ma lase asa dintr-o data...filtrele sunt schimbate ......
In concluzie masina nu se accelereaza cum trebuie si nici nu trage...mi-a zis cine ca ar fi defecta sonda lambada...am scoso azi dar nimik...ma tem sa nu fie debimetrul de aer...sau injectoarele...e posibil ????
Masina o sa merga saptamana viitoare pe testar...dar nu stiu la ce service sa o duc....ce service imi recomandati??ca mi-e ca o duc pe la vrun service si nu prea o sa ii dea de cap.....multumesc !
In concluzie masina nu se accelereaza cum trebuie si nici nu trage...mi-a zis cine ca ar fi defecta sonda lambada...am scoso azi dar nimik...ma tem sa nu fie debimetrul de aer...sau injectoarele...e posibil ????
Masina o sa merga saptamana viitoare pe testar...dar nu stiu la ce service sa o duc....ce service imi recomandati??ca mi-e ca o duc pe la vrun service si nu prea o sa ii dea de cap.....multumesc !
- mariusrs
- Incepator
- Maşina: