Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Intalnire aprilie Bucuresti 2008

Sambata 05.04.2008 Academia Militara
9
9%
Sambata 12.04.2008 Piata Constitutiei (Parlament)
21
21%
Sambata 12.04.2008 Academia Militara
13
13%
Sambata 19.04.2008 Piata Constitutiei (Parlament)
29
29%
Sambata 19.04.2008 Academia Militara
9
9%
Sambata 26.04.2008 Piata Constitutiei (Parlament)
16
16%
Sambata 26.04.2008 Academia Militara
4
4%

Voturi totale : 101

Re: Intalnire aprilie - Bucuresti 2008

09 Apr 2008, 18:31

mai fratilor mai usor cu oftopicul asta. Mai bine v-ati spune parerea despre intalnire si daca veniti si Sambata seara(e facut alt topic)

09 Apr 2008, 21:32

HM

2 intalniri(nu?)..., nasol as zice, sau nu, poat vin si pe 12 si pe 19 who knows

almanache tu la care vii ca vreau sa vaz ceva la tine, sau mai bine trec pe la c de apel intr-o zi dupa 19 cand e mai lejer prin zona:))

azi am trecut pe langa cred ca era 6 seara dar eram PRAF , nu vedeam nici verde la stop :(

09 Apr 2008, 22:37

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2..fac ASE`UL si am fost si la olimpiade la romana daca vrei sa stii....da` unii din voi va credeti aia perfecti de faceti la altii corecturi...sa nu mi spui mie ca tu n`ai gresit niciodata :-/

Cu ASE-ul m-ai dat pe spate prima oara.. apoi cu olimpiada la romana a devenit interesant .. dar pt. continuarea ingrosata de mine ... NO COMMENT, as seen on CNN =)) 8-} :-"

auzi si ce ti se pare k n`am scris bine?? in limba romana exista mai multe forme,expresii,moduri de a explica ceva...si era o conversatie intre mine si adicristea nu trebuia sa te bagi tu .....o sa ajungi tu la CNN cu cunostintele tale de IT`IST SI CU VAGON CU TOT

SI ASA CA SA STIE TOATA LUMEA EU O SA SCRIU IN CONTINUARE CE DORESC ....(ORICE VREAU SA INTREB SAU SA AFIRM O S`O FAC AICI PE FORUMU` ASTA CA LA ASTA SUNT ABONATA NU STAU SA CAUT IN TOT SITE UL ASTA TOATE DISCUTIILE SA CITESC CE A FACUT OFFICER CU PAPI LA GARA CATELU SI ALTELE )...IAR CUI NU-I CONVINE E PROBLEMA LUI POATE SA NU MA BAGE IN SEAMA SAU SA MI DATI BAN,KICK SAU CE -O MAI FII PE AICI.SI CU ASTA AM INCHEIAT!!!!

sorooo eu cu ce am gresit?? :((

10 Apr 2008, 00:23

:)) mai nou in fiecare luna va certati? :P
ontopic: eu vin la ambele intalniri daca se fac, desi am votat pt 19 ;)) :D

10 Apr 2008, 07:50

$1 scrie:$2M

2 intalniri(nu?)..., nasol as zice, sau nu, poat vin si pe 12 si pe 19 who knows

almanache tu la care vii ca vreau sa vaz ceva la tine, sau mai bine trec pe la c de apel intr-o zi dupa 19 cand e mai lejer prin zona:))

azi am trecut pe langa cred ca era 6 seara dar eram PRAF , nu vedeam nici verde la stop :(

eu as veni pe 12 caci pe 15 plec din tara si nu stiu daca ma mai intorc!
planificat e sa revin pe 18 dar who knows!?

PS: pune-le naibi si vezi tu cum arata! daca nu-ti convine le dai jos! :-"

10 Apr 2008, 08:59

Sa treceti ora in titlu, ca de trei zile citesc degeaba pe aici, ca nu am aflat ;)).

10 Apr 2008, 09:01

$1 scrie:$2alut as propune ora 17 tot este cald si frumos afara si lumina pana mai tarziu... propun aceasta ora fiindca unii dintre noi mai recupereaza diferite activitati cauzate de summit!

Pt mine e ok.... mai sunt si alte ore propuse spre vot pt 12.04 ?

10 Apr 2008, 11:20

ora 16:00............nu?

10 Apr 2008, 14:04

Offtopic : va rog sa va controlati iesirile si istericalele, sa lasati astenia de primavara si alte offtopicuri, crizele de personalitate si flame-urile si sa revenim la oile noastre. deja v-ati dus mult pe campie, parerea mea. am mai spus. exista topicuri pe care sa discutati CE doriti, fara un subiect anume, dar nu va mai bateti joc de un subiect concret.
in alta ordine de idei, anunt pe cine nu stie sau nu a citit regulamentul ca amenintarile de genul "sa-mi dea ban kick" sau mai stiu eu ce genul acesta sunt copilarii, ca acest forum este deschis tuturor, repet, TUTUROR celor care au ceva de spus despre forduri, pe care ii intereseaza fordurile si care AU CITIT SI S-AU ANGAJAT SA RESPECTE REGULAMENTUL. atitudini de genul "eu fac ce vreau aici" sau "nu stau ca la armata" nu cred ca sunt valabile sau aduc beneficii acestei comunitati. va multumesc de intelegere.
Ontopic : sambata 12 aprilie, ora 16.00

10 Apr 2008, 16:42

deci ramane pe 12 la ora 16:00 :-" ca am ametit cat am citit si cate date s-au vehiculat pe aici 8-}

10 Apr 2008, 16:54

Sa stearga cineva mizeriile va rog...

10 Apr 2008, 17:47

$1 scrie:$2a stearga cineva mizeriile va rog...

dak au fost niste discutii au fost pe bune nu te mai baga tu in seama aiurea si nepoftit

10 Apr 2008, 17:56

LALALALLA LALALALA LALALALALA LAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LALALALALA :))

10 Apr 2008, 17:57

DEJA MI-E DOR DE UNII DINTRE VOI...IN SPECIAL DE SHINE,DE OCTAVIAN SI DE DARIAN BINEINTELES :D :-"

Re: Prima intalnire SAMBATA 12 aprilie - Bucuresti 2008 ora16:00

10 Apr 2008, 18:26

Copii!! va rog sa va linistiti.

10 Apr 2008, 18:38

$1 scrie:$2.. SI DE DARIAN BINEINTELES :D :-"

zau si mie mie dor de tine rau rau rau :D

=))

10 Apr 2008, 19:00

tot msambata 12.04 ok
dar cum aflu exact?da cineva un tignal vineri seara cu locul si ora exacta?

10 Apr 2008, 19:23

ne vedem pe 12 ora 16 :)

10 Apr 2008, 19:51

ora 16(pentru Sambata asta) mi se pare foarte OK. Ne vedem acolo ;)

10 Apr 2008, 20:25

@sorinioan scrie in titlul topicului

10 Apr 2008, 21:17

daca-i sambata la ora 16.00, promit sa vin si eu

10 Apr 2008, 21:31

:)) Eram sigur ca va sari cineva si se va simti vinovat ca a postat aiurea.Haioasa reactie...
In alta ordine de idei eu nu apar pe 12 asa ca va urez distractie placuta!!!

10 Apr 2008, 21:54

Va rezerv o surpriza pt 19 placuta bine inteles :D
Pot sa zic ceva unicat la noi
Nu spun mai multe
CU Stima

10 Apr 2008, 22:28

Stimata domnisoara Daniela1986. Stimati domni si cavaleri.
Odata, demult, am fost si eu tanar ca voi si tropaiau hormonii in mine ceva de speriat. Nu e un repros treaba asta, atentie! Uite, fac eu un topic separat unde sa flirtati cat va poftesc sufletelele voastre tinere. Chiar incurajez aceste practici. Dar cand intru pe topicul cu intalnirea de pe luna in curs, parca sunt pe HAIFAIV (nu ca as avea cont pe acolo, v-am spus, sunt prea batran pt asta). Iar daca Zuza a pus un pic punctul pe i, am inceput sa fredonam ca sa demonstram ce? Pana la urma are dreptate, exista un Regulament, moderatori si administratori. Daca intru la Coltul Media ma astept sa gasesc link-uri catre filmulete si reclame, daca intru la Dealeri si Service ma astept sa gasesc pareri despre ele, samd. Iar daca intru la Evenimente ma astept sa gasesc informatii despre acestea, in proportie de 80% sa zicem. Nu trebuie ca toate posturile sa fie musai ontopic, Doamne fereste, dar sa nu fie invers! Ca altfel iese o mare harababura din forumul acesta si e pacat sa ne batem joc de munca unor oameni care nu au pretins nimic pentru ceea ce au realizat, si muncesc pentru ca noi sa ne "intalnim" cu totii aici "cand vrea muschii nostri" (hai ca nu sunt chiar asa batran).
Multumesc pentru intelegere si imediat va apare la Discutii libere un topic nou cu titlul "Discutii in gashca". Este foarte posibil sa scriu si eu pe acolo, daca ma apuca un elan asa, tineresc... ;)
Cu stima.

10 Apr 2008, 22:37

$1 scrie:$2timata domnisoara Daniela1986. Stimati domni si cavaleri.
Odata, demult, am fost si eu tanar ca voi si tropaiau hormonii in mine ceva de speriat. Nu e un repros treaba asta, atentie! Uite, fac eu un topic separat unde sa flirtati cat va poftesc sufletelele voastre tinere. Chiar incurajez aceste practici. Dar cand intru pe topicul cu intalnirea de pe luna in curs, parca sunt pe HAIFAIV (nu ca as avea cont pe acolo, v-am spus, sunt prea batran pt asta). Iar daca Zuza a pus un pic punctul pe i, am inceput sa fredonam ca sa demonstram ce? Pana la urma are dreptate, exista un Regulament, moderatori si administratori. Daca intru la Coltul Media ma astept sa gasesc link-uri catre filmulete si reclame, daca intru la Dealeri si Service ma astept sa gasesc pareri despre ele, samd. Iar daca intru la Evenimente ma astept sa gasesc informatii despre acestea, in proportie de 80% sa zicem. Nu trebuie ca toate posturile sa fie musai ontopic, Doamne fereste, dar sa nu fie invers! Ca altfel iese o mare harababura din forumul acesta si e pacat sa ne batem joc de munca unor oameni care nu au pretins nimic pentru ceea ce au realizat, si muncesc pentru ca noi sa ne "intalnim" cu totii aici "cand vrea muschii nostri" (hai ca nu sunt chiar asa batran).
Multumesc pentru intelegere si imediat va apare la Discutii libere un topic nou cu titlul "Discutii in gashca". Este foarte posibil sa scriu si eu pe acolo, daca ma apuca un elan asa, tineresc... ;)
Cu stima.

felicitari pt initiativa

10 Apr 2008, 22:43

nu e vina lor...
e vina celor care le permit sa se poarte asa, in speta a moderatorilor, care, o spun cu toata raspunderea, au avut o reactie destul de slaba in locul uneia mai ferme....
da' stai linistit, Komandante, au mai fost pe forum personaje d-astea si n-au facut multi purici...cand au inteles ca asta e unul din cele mai serioase forumuri monomarca din tara si nu chat sau loc de alte balacareli si de umflat muschii, au plecat singuri, ca se plictiseau, sau unii care au depasit masura dupa ce au fost avertizati, au luat ban si nici n-am mai auzit de ei vreodata... =D>
asa ca......sa mai asteptam putin ;)

scuze de offtopic :(

10 Apr 2008, 23:11

se pare ca vor veni destui colegi noi, aduceti-va ecusoanele :D

10 Apr 2008, 23:54

Cica o sa ploua torential in WE

11 Apr 2008, 03:27

$1 scrie:$2timata domnisoara Daniela1986. Stimati domni si cavaleri.
Cu stima.

Eu va apreciez,imi place de d.voastra si kiar m`am amuzat pe baza comentariului dar nu cred k e vb de flirturi aici....doar glume zic eu k in fond Darian are iubita si Octavian la fel =)) k eu cu ei am facut front comun aici :D ...deh` suntem si noi mai mici...ne plictisim pe acasa....nu muncim :-" ...nu avem griji :D .....
Of ce poeta sunt la ora asta ....Ma duc sa ma culc k acum am ajuns aks :))
V`am pupat!!! :-* :-* :-*

11 Apr 2008, 07:58

Azi dimineata era ingradita parcarea din piata Constitutiei, nu se putea intra sa parchezi acolo. Stie cineva daca se rezolva pana maine?
Subiect închis