29 Mai 2008, 23:34
, da la drumurile si km care-i fac eu, nu dau vaporul meu pe buburuza ta. Cred ca daca eram in masina ta si sa fac atatia km..... ma lua de sale de rinichi daca nu si de cap.
29 Mai 2008, 23:57

...maine o sa sun la service si sper sa fie gata masina
...daca nu...cred ca vin cu trenu' 
30 Mai 2008, 00:17
asta daca mai am loc ..:0
30 Mai 2008, 00:27
30 Mai 2008, 07:08
) suspensia este rigida si pe drumuri proaste devine o problema pt cei care vor confort si nu performante. Dar eu asta mi-am dorit, asta conduc de ani buni si cred ca asta voi conduce si la peste 40 de anisori (probabil voi proceda ca in occident, o masina de oras, pt uz zilnic, o alta sportiva pt weekend si placerile personale).
30 Mai 2008, 17:13
30 Mai 2008, 18:40

30 Mai 2008, 19:05
30 Mai 2008, 19:26
30 Mai 2008, 19:36
M-a anuntat ca are nevoie de mult spatiu pt a se desfasura. Tot acolo va fi si loc suficient pt a vedea ce poate ATV-ul cit si masinutele participantilor. Am preferat aceasta varianta pt ca sigur in zona vor fi si alte masini/persoane dar intilnirea are caracter privat si nu vrem sa amestecam lucrurile. Sigur nimeni nu vrea sa se trezeasca ca i se suie necunoscutii de pe strada in masina ca la un show room auto. Masinile tunate de la CZI vor atrage lumea ca un magnet!
de evolutiile concurentilor. Karturile vor fi parcate chiar in cladirea de sub terasa iar grila de start e la mica distanta.
Adica un suc, o cafea, o berica, o tarie pt curaj..si pe cai! 
Restul le lasi acasa?! 
. Cind spun campioni nu glumesc. Ma refer la liniutze legale, premii cistigate, diplome, cupe. Masinile celor de la CZI sint tunate extrem pt acest gen de competitii. Vorbesti de mii de euro investiti in bolizii respectivi. Ei participa periodic la competitii pretutindeni in tara si crede-ma, ma bucur nespus ca au acceptat invitatia de a participa ca invitati cit si ca parteneri ai intilnirii.
30 Mai 2008, 20:39
30 Mai 2008, 21:12
30 Mai 2008, 21:35
30 Mai 2008, 21:52
Oricum, te asteptam si pe tine Silviu!
) o sa va recupereze din locatia unde va aflati! Nu e nici un deranj. Daca intirziati si nu va incadrati in orarul stabilit.. ora 11, va rog sunati pe acelasi numar pentru a putea decala programul intilnirii.30 Mai 2008, 23:04
Seara placuta
30 Mai 2008, 23:18

31 Mai 2008, 05:20
Nu de alta dar nu vreau ca intilnirea de azi sa ajunga stire la antena si pro tv!
Cum ar fi sa auzim ca o fiesta 1.2 benzina, cipata, tunata, upgradata, modificata de curse a fost surprinsa de echipajul politie cu 250km/h in localitate
. Soferul a declarat ca mai avea talpa si ca se grabea sa ajunga la intilnirea cu alti pasionati de auto de la pista de karting Bacau!
Miroase a adrenalina dinspre pista de karting!
31 Mai 2008, 18:08
La acesta ora unii sint deja acasa, altii mai au un drum lung de parcurs. Vreau sa le multumesc tuturor ca m-au onorat cu prezenta si au facut un drum obositor de sute de kilometri din Bucuresti, Iasi, Focsani, Piatra Neamt, Brasov pt a participa la aceasta intilnire a pasionatilor de auto. Sper ca nu i-am dezamagit si a meritat sa-si sacrifice timpul si bugetul.
31 Mai 2008, 19:27
mie unul care era cel mai putin probabil sa vin, mi-am luat inima in dinti si am venit, desi nu cunosteam pe nimeni, doar pe ludicass(din spusele unui prieten) ! sa las vorbaraia; mi a placut la nebunie, desi eram obosit si imi era rau, mi a trecut, acum ma simt foarte bine ! organizare super, felicitari baietilor de la CZI ! Dinu nota 10 ! lumea s-a simtit bine sau cel putin asa a lasat impresia. data viitoare speram la mult mai mult ( nu ca acum nu ar fi fost bine) dar ...televiziune...masini si mai bune.....ar fi o treaba pe viitor! nu dau eu sfaturi etc...mici sugestii ! Multumesc inca odata Dinu & all members
nu am filmat-o ! va salut,cu respect. Alex
31 Mai 2008, 21:21
), masini & premii interesante, distractie mare pe pista
. Cu siguranta m-ar interesa o urmatoare intalnire.
31 Mai 2008, 22:18
d-abia astept urmatoarea intalnire de genu asta
...dar neaparat sa fie si karturi in zona

mi-a placut super mult si st-ul lui silviu
iar la kart...
pacat ca nu mai era timp ca as mai fi alergat
31 Mai 2008, 22:44
31 Mai 2008, 22:50
31 Mai 2008, 22:55
31 Mai 2008, 23:01
31 Mai 2008, 23:04
31 Mai 2008, 23:08
Dar am stiut dezavantajele din clipa in care le-am ales. Pe mine personal nu m-a deranjat acest lucru si m-am distrat suuuper! Rideam cu lacrimi printre transpiratia si gizele care-mi intrau cu viteza in ochi si gura!
S-a vazut clar cine a mai mers cu kartul. Cred ca lui Greg - francezul (felicitari Greg), cistigatorul detasat, si daca-i dadeam un kart cu motor de drujba, tot ne batea lejer!
Ii multumesc lui Adi-M3 pt amabilitate si pt "cauciucurile" care le-a lasat in parcarea mare! A zis ca factura de 300 euro mi-o trimite luni la birou!
Si eu care ziceam ca nu depasesc bugetul alocat!
Am observat ca unii au luat si cite 30 minute de kart. Am avertizat ca da dependenta si o sa va placa!
Dar ati venit voi tocmai de la Focsani! Sper ca v-ati simtit bine iar doamna nu s-a plictisit tare-tare!
Vom vedea.. deocamdata eu astept comentariile voastre referitoare la cea de azi. Nu are nimeni imagini?!! La un moment dat cind intorceai capul erau numai camere video, aparate foto, telefoane cu camera de ziceai ca se transmite live la CNN!
Nu promit nimic dar daca v-a placut, e posibil sa organizez o alta intilnire, de data aceasta de amploare, mediatizata profesionist, etc. Idei am, relatii sint, vointa este, locatia clar va ramine aceeasi caci s-a dovedit de succes.... Ramine sa mai gasesc niste sponsori si mai ales ceva timp liber sa alerg, sa-i conving sa se implice. Am in plan invitarea unui pilot profesionist la o viitoare intilnire care sa ne arate si noua muritorilor, ce poate cu adevarat o masina sport pe pista. Eventual niste lectii de condus primite de la un profesionist.
Am deja 3 variante de piloti profesionisti pe care-i cunosc si care nu cred ca m-ar refuza. Ramine sa-i contactez, sa vedem ce implicatii financiare ar presupune. Ideal ar fi daca pilotul ar veni si cu masinuta din dotare, sa ne dea putin pe pista... Nu alergi in fiecare zi cu un Subaru, Evo condus artistic de un pilot!
Aia da senzatie tare!
31 Mai 2008, 23:11
31 Mai 2008, 23:14
eu abia astept o alta intalnire, ce pot sa zic despre cei cu masini peste medie mi s au parut oK, mai ales ca pe cristi l am ca vecin ...etc. nu mai au rost comentariile, sa lasam pozele/video urile sa vorbeasca de la sine ! A fost bine
31 Mai 2008, 23:47