Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: Intalnire IULIE - Cluj

12 Iul 2008, 08:01

$1 scrie:$2n cazul in care nu pot ajunge pe 11, pana la ce ora va gasesc la Iulius? eventual imi poate da cineva un numar de telefon sa sun,in cazul in care nu va mai gasesc acolo..mersi anticipat :D

Poate cam tarziu un pic raspunsul, dar sper sa ajute: data trecuta s-a spart gasca cam pe la 4 dupa masa. la prima intalnire eu am plecat pe la 2 ca am avut ceva treaba, dar baietii au mai stat. de gasit ii gasesti, ca zicea Black Cat ca o sa avem indicatoare si anunturi in sistemul audio al Iulius-ului.

Cei care nu stiu unde e: fie ca veniti de sus (dinspre Gheorgheni) fie de jos (Marasti), mergeti pana vedeti iullius mall-ul. chiar la coltul lui o sa vedeti un semafor functional (ca mai jos e unul nefunctional). la acest semafor va incadrati pe banda cea mai apropiata de Iullius. in dreptul lui o sa vedeti o rampa abrupta. urcati pe ea pana sus. o sa treceti peste niste coame de alea de limitare, printre doua gherete de control cu bariera (ridicata sper). in stanga o sa vedeti o piramida de sticla de vreo 7 metri inaltime care are rol de giratoriu. mergeti tot inainte pana ajungeti in capatul parcarii la zidul de beton. acolo o luati la stanga pe langa zid, si chiar in capat o sa vedeti ca este o coborare. va incadrati pentru coborare si o sa ne vedeti. asta e traseul pe care sa il urmati. nu stiu cum vor gestiona cei de la Paza traficul, ramane sa improvizam. eventual daca nu reusiti sa intrati, lasati masina intr-o parcare si mergeti dupa cineva sa va ajute sa intrati (dintre participanti).

12 Iul 2008, 09:45

Uite ca n-am putut sa vin, pana la urma... :|
Sunt plecat din Cluj, si nu am putut sa ma intorc asa cum era planificat.

Sa va simtiti bine la intalnire totusi si sper sa fiti cati mai multi!!

12 Iul 2008, 14:56

A trecut si intalnirea de luna asta :( Acuma asteptam pozele de la RunAwayDu si de la ceilalti colegi care au facut fotografi!
Sper ca toata lumea sa se fi simtit bine! :)
Felicitari tuturor colegilor de forum care au fost prezenti si in mod deosebit lui fasconal si colegilor din Bistrita, care ne-au onorat cu prezenta la intalnirea de la Cluj! =D>

12 Iul 2008, 15:10

Ei uite ca se poate. Excelenta intalnire. Am fost in total vreo 23-24 de masini. O gramada de lume noua si mai ales si doamne si domnisoare. Speram sa fie de-acuma la fiecare intalnire :)
Inca o chestie interesanta a fost prezenta baietilor de la RMB (dealer-ul zonal de Ford). Ii salutam si ii asteptam si la intalnirile viitoare.
Multumim si celor de la Iulius Mall pentru tot efortul. Speram ca de-acuma fiecare intalnire sa fie asa. Asteptam cu nerabdare pozele si articolele din presa :)

12 Iul 2008, 16:02

Andy, eu cred ca am fost mai multi. Daca-i socotim si pe cei care nu sunt pe clubford si au venit de-au stat de vorba cu noi plus cei care au plecat mai repede .... mai creste numarul participantilor la intalnire :)

12 Iul 2008, 17:27

@Black Cat - multumim pentru invitatie.A fost o intilnire cu foarte multi forumisti.
:)
http://picasaweb.google.com/leonardo129 ... ClujNapoca

12 Iul 2008, 17:53

Intai de toate ma bucur ca ati ajuns cu bine la Bistrita :)
Oricand sunteti bine veniti la intalnirile de la Cluj si ne bucuram sa va avem prezenti la intalniri =D>

12 Iul 2008, 18:47

Felicitari Black Cat pentru organizare.
Vin oricand se poate, cu placere.

12 Iul 2008, 19:05

$1 scrie:$2elicitari Black Cat pentru organizare.
Vin oricand se poate, cu placere.

Esti bine venit oricand si m-am bucurat ca ne-am intalnit si cunoscut. :) Imi pare rau :( ca n-am putut sta mai mult de vorba cu fiecare dintre voi, dar asta este!

12 Iul 2008, 19:20

Da, a fost reusita intalnirea iar vremea superba!

Ne vedem si pe Realitatea TV? Am vazut ca au fost 2 baieti care ne-au filmat la un moment dat....

12 Iul 2008, 20:36

Multumesc pentu invitatie Black Cat!
Mi-a placut intalnirea si sper ca vor mai fi alte ocazii pentru a ne cunoaste. Desi sunt femeie, imi place foarte mult sa conduc, iar asemenea intalniri te ajuta, iti dau idei noi.

12 Iul 2008, 21:35

Felicitari pentru mobilizare!
In felul asta Clubul Ford va avea mai multa credibilitate in fata celor care pot sa se implice. Asa vin si sponsorii, asa se castiga avantaje.

12 Iul 2008, 21:56

Urmatoarea intalnire va fi sambata pe data de 9.08.2008!
Ma bucur ca v-a placut intalnirea :) si multumesc tuturor colegilor pentru prezenta!

12 Iul 2008, 22:01

$1 scrie:$2elicitari pentru mobilizare!
In felul asta Clubul Ford va avea mai multa credibilitate in fata celor care pot sa se implice. Asa vin si sponsorii, asa se castiga avantaje.

Tie trebuie sa-ti multumesc in mod deosebit pentru faptul ca m-ai pus in legatura cu d-soara Aurora Moldovan, care ne-a ajutat foarte mult! Daca nu erai tu nu cred ca ar fi iesit intalnirea asta asa frumoasa!

P.S. Cand vin in Timisoara sper sa ne intalnim!

12 Iul 2008, 22:26

AICI se pot incarca si vedea pozele de la intalnirea lunii iulie! :)

12 Iul 2008, 23:02

RunAwayDU, asteptam si pozele de la tine! :)

12 Iul 2008, 23:29

:) =D> =D> Fara comentarii! =D>

14 Iul 2008, 08:55

Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung, ma bucur ca a iesit bine. Luna viitoare promit ca aduc COUGAR-ul ... la intalnire. Pana atunci mai asteptam noi subiecte interesante.

14 Iul 2008, 09:07

frumoasa intalnire!!!!
Si data viitoare cei de la RMB Inter-auto ( reprezentanta FORD ) vom fi prezenti in numar mai mare si cu o alta masinuta.....
Si apropo cine ma ajuta sa imi gasesc niste jante....????? ;) =D>

14 Iul 2008, 09:33

Nicu, va multumesc mult (reprezentantei Ford din Cluj) pentru prezenta la intalnirea ClubFord =D> , de asemenea, va multumesc in numele tuturor pentru cadourile pe care le-am primit de la voi =D> si ma bucur ca v-a placut intalnirea! :)
Te intereseaza jante noi sau SH?

P.S. Dar de la cafeaua de dupa unde ati disparut? :-??

14 Iul 2008, 10:11

domnilor, incantata sa va cunosc

ne revedem in august si, pana atunci, in trafic :)

14 Iul 2008, 10:17

Salut
ma intereseaja jante Wolf pe 16 ( cel putin ) pot fi si sh daca sunt ok.
Si placerea a fost de partea noastra pentru invitatia primita.
Si inca o intrebare mai imi trebuie cateva autocolante cu club ford de unde pot sa imi fac rost??

14 Iul 2008, 11:03

$1 scrie:$2omnilor, incantata sa va cunosc

ne revedem in august si, pana atunci, in trafic :)

Si noi ne bucuram ca ai fost prezenta =D> si ne-am cunoscut :)

14 Iul 2008, 11:15

Incredibil =))

Iara au iesit aiurea putin pozele.. incredibil :)) ... nu am patit niciodata asa ceva... numai la intalnirele club ford :)) acuma imi era murdar obiectivu :-O .. incredibil
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC02196_resize.JPG
DSC02194_resize.JPG

14 Iul 2008, 11:26

$1 scrie:$2alut
ma intereseaja jante Wolf pe 16 ( cel putin ) pot fi si sh daca sunt ok.

Trimite-le un PM celor de la FORCAR sau celor de la Fordpiese si vezi ce-ti pot oferii.
Ma mai uit pe net si daca gasesc ceva te anunt :)

14 Iul 2008, 11:28

$1 scrie:$2ncredibil =))

Iara au iesit aiurea putin pozele.. incredibil :)) ... nu am patit niciodata asa ceva... numai la intalnirele club ford :)) acuma imi era murdar obiectivu :-O .. incredibil

Run, eu cred ca aparatul ala al tau are ceva impotriva noastra! =))

Last edit: Dar numai doo poze ai facut? :-O

14 Iul 2008, 11:57

P.S. Dar de la cafeaua de dupa unde ati disparut?

Raspuns: Nu v-am mai gasit ca am avut putina treaba :)
Promitem ca data viitoare venim

14 Iul 2008, 12:18

foarte frumoase pozele, felicitari pentru intalnire si chiar imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

@nicu: pe frunzisului este un focus scos la vanzare si are jante Wolf pe 16" parca, azi cand trec pe acasa ii iau numarul si iti dau un PM, poate le vinde separat. din cate am vazut jantele sunt in stare foarte buna, nu am vazut zgarieturi si nici lovituri pe ele. l-am vazut pe tip conducand prin oras, foarte cuminte si grijuliu

@Runaway, tu sigur esti de partea noastra? nu cumva tii cu echipa adversa si vi sa ne sabotezi??

14 Iul 2008, 12:31

$1 scrie:$2b]@Runaway, tu sigur esti de partea noastra? nu cumva tii cu echipa adversa si vi sa ne sabotezi??

=)) =)) =)) Da, da Radu tine cu ursu! =)) =)) =))

Last edit: Intentionat a murdarit obiectivul ca sa nu se vada in poza micutul lui Edi (dromamobilu)!
Ultima oară modificat de Black Cat pe 14 Iul 2008, 12:36, modificat 1 dată în total.

14 Iul 2008, 12:31

Si oare poti face tu treba asta pentru mine
ca eu nu stiu daca ajung prin manastur sa ii iau numarul.....
:)
Subiect închis