Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
20 Mar 2007, 12:38
Cred ca trebuie sa ii si umflu ceva mai bine cauciucurile, cred ca au sub 2 bari, pt confort. Azi dimineata m-am inscris pe "autostrada" de pe splai nu departe de centura, i-am dat in goarna desi nu la rosu ca sa accelerez repede, s-a dus mai greu decat ma asteptam, si eram singur si AC-ul la culcare.
20 Mar 2007, 17:22
$1 scrie:$2red ca trebuie sa ii si umflu ceva mai bine cauciucurile, cred ca au sub 2 bari, pt confort. Azi dimineata m-am inscris pe "autostrada" de pe splai nu departe de centura, i-am dat in goarna desi nu la rosu ca sa accelerez repede, s-a dus mai greu decat ma asteptam, si eram singur si AC-ul la culcare.
Eu le tin la 2.4 si merg brici
20 Mar 2007, 17:24
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2red ca trebuie sa ii si umflu ceva mai bine cauciucurile, cred ca au sub 2 bari, pt confort. Azi dimineata m-am inscris pe "autostrada" de pe splai nu departe de centura, i-am dat in goarna desi nu la rosu ca sa accelerez repede, s-a dus mai greu decat ma asteptam, si eram singur si AC-ul la culcare.

tu cu ce mergi? pune si tu in semnatura ce masinuta ai si locatia. multumim!
20 Mar 2007, 18:29

tu cu ce mergi? pune si tu in semnatura ce masinuta ai si locatia. multumim!
Merci pt observatie .....
Am rezolvat problema
23 Mar 2007, 20:10
okey.....timpul trece, leafa merge .... noi cu drag muncim....
se apropie sfirsitul acestei saptamini si stiu ca mai avem o saptamina pina la intilnirea de la Tunnig Show.
cum procedam?
facem un semiprogram de genul:
1. ne vedem simbata pe 31 martie la ora 13.00 - 13.30 la fintina la Miorita si la 13.30 plecam in coloana catre Otopeni;
2. vizitare de voie in grupuri mai mari sau mai mici dupa afinitati;
3. ora hh:mm - ceva bile sau un suc cu cei care mai vor si pot sa stea mai mult;
sau aveti alte propuneri?
ar trebui sa ne decidem pina pe vineri ca sa fie clar pentru toata lumea si eventual cei care doresc sa vina din tara sa stie care este programul si cum planuim sa se desfasoare lucrurile.
23 Mar 2007, 20:32
In caz de intalnire cu scop de plecare in coloana ori se prezinta a adresa EXACTA (sa o gasesc pe GPS) ori face cineva un gest marinimos si ma asteapta prin-o zona mai usor accesibila.
Programul "de dupa" suna bine!
23 Mar 2007, 20:39
pe mine ma luati din drum. aviz adispan, daca e amabil

. daca nu e, aviz darkmic. si daca nu e nici darkmic, viu singura, na!
deci da, sunt de acord. mai putin partea cu bilele, dar poate negociem
23 Mar 2007, 22:13
uite cam aici vine treaba cu intilneala:
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/s ... 6843&-5208
ca directie, hmm, venind de la Pitesti, faci stinga la Cora Militari si mergi pe pod tot inainte pina la Piatra Cracanata (recte arcu' de triumf) apoi faci giratoriu pe linga ea si mergi catre Piata Presei Libere si prin stinga cladirii Presei mai mergi circa 300 metri si ai ajuns.
e greu sa ratezi fintina caci e in mijlocul drumului.
24 Mar 2007, 08:26
$1 scrie:$2n caz de intalnire cu scop de plecare in coloana ori se prezinta a adresa EXACTA (sa o gasesc pe GPS) ori face cineva un gest marinimos si ma asteapta prin-o zona mai usor accesibila.
Programul "de dupa" suna bine!
te culeg io tinere de undeva ... vorbim pe mess
@zuza: da' ce ma, vrei sa bei la tuning show ?????
24 Mar 2007, 15:54
nu, tinere, da' are vreun sens sa viu eu cu libelula mea pana la academie, sau unde va faceti voi meeting point, pentru ca apoi sa ma intorc in baneasa, de unde am plecat? zic si eu, nu dau cu paru
adica ma tzarai cand mai ai 5 minutzi, si iese zuzi la panda, sa se introduca in capu' la coloana, evident!. scuzati utilizarea cuvantului evident!:)
24 Mar 2007, 16:42
Io m-as introduce in mijlocu coloanei, ca acolo e de obicei sefu ala mare.
24 Mar 2007, 17:04
Pe mine ma gasiti direct la expozitie...

chiar va astept la stand ca sa stam de vorba despre modificari ce se pot aduce la motorizarile ford.
24 Mar 2007, 19:14
ce bine! poate stam de vorba despre o cometa pe zuzi
24 Mar 2007, 19:42
so...ramane ora 13 13:30 fantana miorita?
25 Mar 2007, 09:30
io zic sa deschidem o lista ... da' am senzatia ca spatiul de acolo nu va fi suficient daca ne stringem vreo 15 masini ...
as propune parcarea de la expo-herastrau, sau bulevardul expozitiei (in dreptul spalatoriei delta) sau la ambasada chinei (sau pe aleea paralela cu herastraul, pe lambda bulevardul ala cu piatra cubica pe jos, care da in ambasada chinei ... am uitat cum ii zice)
asadar lista (folosibila cu deja stiuta comanda copy/paste)
1. bogdanv
2. adispanu'
3. zvony
3. ionutz
4. maddogul
25 Mar 2007, 10:27
suna mai bine ambasada chinei +k shuntam si partea aia de la casa scanteii unde stiu k se aglomereaza mereu
25 Mar 2007, 11:38
1. bogdanv
2. adispanu'
3. zvony
3. ionutz
4. maddogul
5. Maximilian
25 Mar 2007, 13:18
Pai ce facem, dom'le, uitam Zuza? Vreti sa dezlantuim furia verde?
1. bogdanv
2. adispanu'
3. zvony
3. ionutz
4. maddogul
5. Maximilian
6. Zuza
25 Mar 2007, 13:24
pai zuza parca a zis ca ma paraziteaza pe mine, nu ... ??
25 Mar 2007, 16:07
nu, zuza a zis s-o agatati din drum, cu avariile. adispane, te reneg. si nush de ce am impresia ca vb despre doo metro-uri diferite. ce parcare la herastrau este langa metro otopeni? parerea mea...
25 Mar 2007, 16:39
pe zuza ar fi bine sa-o agate unu fara prietena
25 Mar 2007, 16:48
cred ca incapem la miorita in dreapta acolo unde este statia de autobuz (dupa intarea catre club golf). sau ne putem vedea in fata garii baneasa unde este o platforma destul de maricica - partea proasta ar fi ca dupa aceea va trebui sa traversam bulevardul in coloana ca sa ne indreptam catre vechea locatie metro de pe DN1 unde este expozitia.
oricum trebuie sa ne decidem unde ne adunam pina pe joi. daca mai sint propuneri...
25 Mar 2007, 20:50
Nu mai simplu va intalniti vis-a-vis de gara ca sa nu mai intoarceti?
26 Mar 2007, 00:07
Din motive de shopping eu ma intalnesc cam pe la 12 cu Asgard.
26 Mar 2007, 07:49
in fata la gara, vis-a-vis, s-ar putea sa nu avem loc. si oricum, pe acolo patruleaza neste neni in albastru fosforescent. mai bine evitam, zic eu. eventual, cum zicea adispanu, in fata la romexpo, si dam rondu'. e mai mult loc si putem sa bem si o cafea, daca intarzie careva. asteptam si alte propuneri
edit : cornel, sunt cuminte, poasa ma agate si unu' insurat
26 Mar 2007, 10:04
Eu zic la Miorita fiindca e pe traseu si loc este daca nu este loc este pe sensul dinspre ploiesti loc berechet
Cu Stima
26 Mar 2007, 10:44
Miorita
26 Mar 2007, 20:01
Io zic la zuza in fata, pe parcarea rezidentiala
Vorbeste zuza cu paznicu'
26 Mar 2007, 20:03
musai!
deci, baieti, ne-am pus de acord? Fantana Miorita, sambata, 31 martie, la ora 12.00? sau 13.00?