Salutari!
Daca au aparut primele poze, vin si eu cu primele impresii.
Mai intii rusinica unor absenti (se stiu ei) care sint foarte activi pe forum, plini de entuziasm verbal si in final au alte prioritati pe agenda zilei gen..gratar cu gasca, iesit la iarba verde cu prietenii...
Trecind peste acest aspect, intilnirea a fost super placuta..putini participanti dar intilnirea a avut astfel un caracter intim. Felicitari lui
Alen pt atmosfera creata, intr-adevar un impatimit auto si un entuziast. A venit omu dotat, aparat foto..si a devenit un liant al grupului fiind si mai vechi pe forum.
Red Man..calm, genul hitru care stie cind sa vorbeasca si f. important..stie sa asculte..nou si el in gasca.
Cody[/b[b]]+sotia...si ei la prima participare....de apreciat efortul de a veni de la Piatra la Bacau...in plus omul lucreaza in domeniu...focusul lui a fost admirat de toata lumea...accesorizat si bricolat la maxim!
Marius...un personaj plin de farmec...a lasat omul gratarul sfiriind si micii ademenitori pt ca sa vina la intilnire..uite ca unii au putut.

Aaaa...daca vreti sa vedeti ce nu a vazut Parisul, va recomand portbagajul fordului lui marius..e beleeeeaaaaa

Marius..scuze ca am zis din casa..
La o cafea in aer liber s-au schimbat pareri, numere de telefon, s-au dezbatut probleme grele gen unde ati mers in concediu, recomandari trasee turistice, cazari ieftine, papa buna si de calitate....toate intr-o atmosfera placuta.
Poate data viitoare vom fi mai multi si vom organiza si o iesire in gasca undeva in afara Bacaului...Oricum, pina data viitoare...citi mai multi km fara evenimente!