Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
29 Sep 2007, 02:05
alex :-w te rog nu ma face sa platesc asigurarea degeaba
29 Sep 2007, 10:37
Curse or sa mai fie. Mai ales liniute ad-hoc poti sa dai oricand si cu oricine. Alta intalnire sierra nu stiu cat de curand o sa mai fie si unde...
29 Sep 2007, 10:53
he.he.. vad ca se subtiaza randurile... hotarati-va ce facem..
29 Sep 2007, 11:30
he.he. acu am vazut ca cel care organiza intrecerile alea legale a murit azi-noapte in accident.
29 Sep 2007, 12:55
Pai nu e de ras

Daca ar fi cineva destept ar construi un Drag Strip. Pun pariu ca ar sta tot timpul masinile la rand.
29 Sep 2007, 13:17
Pai si eu sunt destept, dar nu am fondurile necesare.
Sa revenim la intrunire, ca unii nu sunt asa aproape de BV

Si mai este 1 sapatamana..
29 Sep 2007, 15:37
pai mah, astia daca pun mana pe o bucata de teren imediat fac acolo bloc, casa, birouri, etc..ar merge undeva la cucuietzii din deal unde e ieftin terenu..
29 Sep 2007, 15:47
$1 scrie:$2ai nu e de ras

Daca ar fi cineva destept ar construi un Drag Strip. Pun pariu ca ar sta tot timpul masinile la rand.
scuze de he.he, dar urasc cursele astea de 2 bani, cu organizare zero. acum juma de an a mai murit unu, tot la cursele legale. se duc o groaza de nebuni acolo, care habar n-au ce inseamna curse. din intamplare am un prieten care a fost sofer de raliu si treaba e exact ca in alpinism(ca acolo ma pricep):
diletantii, amatorii, etc au un risc marit de a muri sau accidenta f grav, iar profesionistii isi dedica tot timpul chestii asteia, antrenamentului, cu asta traiesc.
pentru curse trebe antrenament, nu gluma, nu poti considera sofatul teribilist pe soselele romaniei ca antrenament de curse.
EU CONSIDER CA PENTRU A LUA PARTE LA CURSELE LEGALE TREBUIE SA AI O SCOALA DE ASA CEVA.EU, CA INSTRUCTOR DE ALPINISM, II DEZAPROB PE TOTI CEI CARE SE FAC CA FAC ALPINISM FARA O SCOALA , IN PREALABIL. IAR PE STRAZI PROCENTUL DE MORTI E MAI MARE DECAT CEL DE PE MUNTE. SI CU ATAT MAI MULT TREBE INVATATE TEHNICI SI EXERSATE ZILENIC.
30 Sep 2007, 02:44
condoleante celor carora micutzu le era ruda...
kat despre intalnirea dp 6 ar fi pacat sa se aleaga prafu de ea si deci implicit de subiectu acestui topic si anume intalnirea in sine a celor fabricate in vremuri stravechi
30 Sep 2007, 06:03
RIP micutzu
02 Oct 2007, 09:40
RIP.
Revenind la topic, bag seama ca ne mai rarim. Asta e, fiecare are probleme. Pentru cei ramasi si hotarati sa vina propun ca loc de intalnire initial locatia Belvedere situata pe drumul catre Poiana Brasov. E usor de ajuns, undeva la vreo 2 km. de oras dupa ce incepe urcusul catre Poiana, e o parcare mare pe stanga. O sa stau eu oricum de veghe sa va fac semn pe masura ce veniti. Dupa ce-a ajuns toata lumea putem pleca impreuna catre locul despre care am vorbit mai devreme. Sper sa veniti cat mai multi, daca apuca si vine iarna nu stiu cati mai pleaca la drum lung...
02 Oct 2007, 13:57
Cu parere de rau va anunt ca nu mai vin... Imi pare sincer rau, dar nu am reusit sa rezolv problemele pe care le am cu masina...In primul rand nu mi-am facut distributia, da cu fum (simeringuri de supapa) si nu imi merge kilometrajul pentru ca imi trebuie nu stiu ce pinion pe cutie (cutia este de scorpio si nu merge pentru ca avea kilometraj electronic si trebuie facuta o adaptare, dar nu prea gasesc acel pinion).
Cu cea mai mare placere ...data viitoare cand se va tine o intalnire nationala Sierra voi fi prezent (sper cat mai curand).
Bafta si distractie placuta tuturor!
02 Oct 2007, 14:01
ar fi bine sa se refaca lista cu cei care vor fi prezenti k sa stim si noi o treaba...
02 Oct 2007, 16:17
Ok, eu vin dar sa stiu exact cati sunt sa vad exact cum procedez. Daca sunt macar 7-8 masini, cred ca apar si eu.
03 Oct 2007, 00:01
Ok, am derulat inapoi cateva pagini si-am mai facut cateva calcule. Fata de lista initiala s-au retras doi dar a mai venit cineva...inca nu e sigur, mai vedem. Cert e ca suntem 7-8 oameni, spun eu suficient ca sa avem ce vedea si povesti. Deci...va astept
03 Oct 2007, 00:15
Oameni, mie imi patineaza f rau ambreiajul si nu apuc sa il schimb pana la intalnire. O idee ar fi sa mai amanam sa ajungem mai multi. Ca e intalnire sierra.
E doar o idee. Nu cer sa amanam, daca se face meetingul fara mine nu ma supar. Dar poate daca amanam ajunge mai multa lume.
03 Oct 2007, 00:26
Autonero, regret sa aud ca ai probleme. Cat despre meeting, vor hotara ceilalti, pe mine nu ma afecteaza sub nici o forma. Sunt totusi nerabdator sa va cunosc si sa va admir masinile...
03 Oct 2007, 00:40
Multumesc. Insist cu treaba ca nu ma supar, ca nu am de ce. Deci nu vreau sa va influentez in nici un fel.
Partea cu ambreiajul: mai rau e ca saptamana trecuta am dat jos cutia pt a inlocui un lant la 4x4, ca un disc de ambreiaj e fix pix, munca e mai multa ...
03 Oct 2007, 18:02
Fie-ti tarana usoara Micutule!!!
Hai sa vedem o lista clara, pt ca doresc sa vin, am bani de combustibil, insa, in cazul in care vin ca sa vad mai putin de 10 masini...stiu ca suna aiurea, insa mi-e ultimul milion, si dupa asta, urmeaza sa circul cu transportul in comun in Bucuresti. Daca merita, ma bag, daca nu, nu.
03 Oct 2007, 18:31
hmm. vad ca multi sunt pe muchie.. nu sunt hotarati daca vin sau nu.. si eu sunt la fel. nu din cauza masinii(care acum merge impecabil) ci din alte cauze.eu zic s-o amanam pana cand pot sa vina si autonero,badboy,e-man cu noua td, tzz si altii..io ma gandeam la 27-28 octombrie.
baieti , va faceti masinile pana atunci?
03 Oct 2007, 19:49
ar fi super pe 27 sau 28 !! as veni si eu sigur!!!!
03 Oct 2007, 19:51
Si eu tocmai imi facusem planuri!!!

Am renuntat la tot programul....Ziceti-mi si mie daca mai venim sau nu!
03 Oct 2007, 21:01
Da, 27 suna mai mult decat ok. Va dati seama ca eu imi repar ambreiajul, ca doar nu pot umbla asa. Doar ca nu e gata pe data de 6
04 Oct 2007, 00:06
Bine ca nu si-a platit sile1 asigurarea...

. Cat despre intalnire, voi hotarati daca se amana sau nu, eu sunt disponibil in orice sambata atata timp cat stiu cu cateva zile inainte ca sa-mi aranjez din timp treburile la serviciu.
04 Oct 2007, 10:38
Bine. Deci nu facem pe 6.
04 Oct 2007, 16:23
Ok...faceti cum vreti, daca voi putea sa ajung atunci poate va fi bine si asa, dar vreme buna si temperaturi de tricou/bluza nu cred ca mai pupam noi atunci.
04 Oct 2007, 17:04
Eu ma supun majoritatii. Dar pe 6 nu pot ajunge numai pe un camion de la tractari.
04 Oct 2007, 18:54
Dezamagire...ce sa zic...