Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

ALEGETI LOCATIA

1 DECEMBRIE - ACADEMIA MILITARA
9
9%
1 DECEMBRIE - POLIVALENTA
3
3%
1 DECEMBRIE - CASA POPORULUI
7
7%
24 NOV - ACADEMIA MILITARA
5
5%
24 NOV - POLIVALENTA
10
10%
24 NOV - CASA POPORULUI
47
48%
17 NOV - ACADEMIA MILITARA
12
12%
17 NOV - POLIVALENTA
5
5%

Voturi totale : 98

23 Noi 2007, 18:01

ce furtuna am stirnit! :lol: :lol: :lol: :twisted:
ma intreba astia de pe linga mine ce am de rid singur!

si pentru ca mi-am adus aminte dau mai jos un citat dintr-un clasic in viata care descria cum decurg intilnirile si cum sint primiti newcommerii din acest topic: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t= ... &start=160

$1 scrie:$2@carmen: si eu am fost mai timid... la inceput.....dar primele 20 de secunde trec repede..... care apoi sint urmate stinjeneala celor 30 de minute in care nu te baga nimeni in seama, dupa care totul e bine caci te obisnuiesti, iti dai seama ca nimeni nu sta de vorba cu tine, te intrebi de ce ai mai venit , apoi zici ca a fost oricum o experienta si ca alta data nu o sa o mai faci, iti faci singura 2-3 poze ca sa justifici venirea ta acolo si chiar cind te hotarasti sa pleci cineva te observa si iti spune in treacat un lucru dragut despre masinuta ta, crezi ca vei lega o discutie dar nu va fi asa caci va fi singurul dialog interesant purtat in acea zi.... apoi se da plecarea la biliard, snooker sau sepaktakraw unde vei fi bagata intr-o echipa cu cineva ca sa nu zici ca nu ai fost acolo, timp de 2-3 ore in care te vei plictisi groaznic caci nimeni nu te va baga in seama vei face doua jocuri amarite in care vei pierde fulgerator iar pe margine se va face un misto crunt de tine si modul in care joci acel joc....si lucrurile nu se termina aici. urmeaza seara culturala unde vei fi asezata in cel mai indepartat colt, pe unde trece chelnerul sau unde este trecerea catre grupul sanitar astfel incit sa iti treaca toti care au venit in club si au diverse necesitati prin spinare si la sfirsit toti se vor tira pe sest ca sa platesti tu consumatia.....

fii linistita! asta se intimpla doar prima data! ...sau si a doua...si a treia....?!!

23 Noi 2007, 18:07

acuma pe bune ... al cui e rindu in seara asta sa dea pm-ul? io, bogdanv sau ionutz? ca nu mai tin minte ...

23 Noi 2007, 18:10

eu m am gandit si o sa fac in felul urmator vin pe la 4 fara 15 cam asa parchez, vb la telefon fac 2 3 poze si porma ma fac ca primesc un telefon si ca tre sa plec:D

23 Noi 2007, 18:15

$1 scrie:$2cuma pe bune ... al cui e rindu in seara asta sa dea pm-ul? io, bogdanv sau ionutz? ca nu mai tin minte ...

stabilim diseara la petrecerea insomniacilor!

23 Noi 2007, 20:24

cred ca vin si eu maine, dar fara masina!:( ma primiti? sta cineva prin zona iancului-delfinului sa ma ia si pe mine?:D
daca nu vin cu pejosu'!!!

23 Noi 2007, 20:28

$1 scrie:$2u m am gandit si o sa fac in felul urmator vin pe la 4 fara 15 cam asa parchez, vb la telefon fac 2 3 poze si porma ma fac ca primesc un telefon si ca tre sa plec:D

parca si tu vii fara masina, nu? ar fi bine ca sa nu fiu singurul...:D

23 Noi 2007, 20:32

hai ca m-ati pierdut de tot ... se face maine intilnirea sau nu? :D

si mai am o nelamurire: se vine cu masina sau pe jos? ... de ce vin baietii care au scris mai sus ca vin pe jos? acuma facem intilniri de club fara masini, sau care e faza?

23 Noi 2007, 21:12

pt ca avem masinile sechestrate in service . corect ?
adi: pai daca nu primesti PM, vii :P

23 Noi 2007, 22:03

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u m am gandit si o sa fac in felul urmator vin pe la 4 fara 15 cam asa parchez, vb la telefon fac 2 3 poze si porma ma fac ca primesc un telefon si ca tre sa plec:D

parca si tu vii fara masina, nu? ar fi bine ca sa nu fiu singurul...:D

poi eu inca nu detin o masina a mea pt ca traiesc in Romania si super dealerul Ford B.D.T ma tot amana, sper sa pot lua masina mamei asta daca nu are treaba ea oricum daca vii si vezi o Fiesta cu B-XX-KEK (XX- nu stiu ce nr e) eu is si te primesc cu placere la mine in masian :)

24 Noi 2007, 01:21

bai frate sunteti criminali mah.voi ati putea vinde si castraveti gradinarului.sper ca lucrati in domeniul vanzarilor pt ca altfel v-ati irosi talentul in van.super tari.

24 Noi 2007, 03:03

bey, e trecut de ora 0 si eu (care am dat pm-ul) nu am primit pm-ul...sa ma fi uitat pe mine...sau sa fiu eu alesu'?
n-am verificat lista....am fost si la petrecere...si am plecat repede sa dau pm-urile....cred ca de vina e sucul de pere pe care l-am beut....sint in ceata....

hai ca v-am pierdut de tot ... se face maine intilnirea sau nu?

24 Noi 2007, 03:09

si tu ai dat pm-uri ...??? si io ....

24 Noi 2007, 03:12

iar eu nu am primit!!!

24 Noi 2007, 03:15

$1 scrie:$2i tu ai dat pm-uri ...??? si io ....

nici tie nu ti-am dat?

24 Noi 2007, 03:33

bai edit asta e de coma sa mor!!!!! :lol: :lol: :lol:

24 Noi 2007, 03:38

pana la urma se face intalnirea maine la 4 la Casa Poporului?

24 Noi 2007, 03:41

nu, aici s a votat doar asa sa stim cam cand ar avea lumea liber asa informativ sa stim cand le putem ocupa locurile de parcare din fata blocului, intalnirea ramane pe alta data :)

24 Noi 2007, 03:45

:lol: :lol: da...se mai tine :P

24 Noi 2007, 03:46

$1 scrie:$2u, aici s a votat doar asa sa stim cam cand ar avea lumea liber asa informativ sa stim cand le putem ocupa locurile de parcare din fata blocului, intalnirea ramane pe alta data :)

ok atunci...abea incepusem sa mi fac probl... :P

24 Noi 2007, 07:32

ne vedem maine la 16:00 la academia militara :D

24 Noi 2007, 11:19

$1 scrie:$2e vedem maine la 16:00 la academia militara :D

daca ai vederea agera, o sa ne vezi .... dar in alta parte

24 Noi 2007, 11:48

hai ca deja incepe sa ma plictiseasca situatia asta !!!
pana la urma unde se tine intalnirea si la ce ora?
daca o mai lalaiti in felul asta s-ar putea sa nu mai vin.

24 Noi 2007, 12:11

deci se tine la casa poporului, in parcarea din capu bulevardului cu fantani

incepand cu ora 16:00

24 Noi 2007, 14:09

glumeam..... :) :) :)
stiu unde..
ms adispan ptr lamuriri :P

24 Noi 2007, 14:38

se apropie

24 Noi 2007, 14:43

am emotii :-ss doare?

24 Noi 2007, 14:57

vin si eu sa fac poze, sa va cunosc si va admir masinile, ca de prezentat fiestuta mea inca nu pot ca e in service... a, si poate jucam si un biliard, nu?
ne vedem la 16!

24 Noi 2007, 15:37

pot sa vin si eu ?:D se anunta multa lume?

24 Noi 2007, 15:42

mam trezit cam tarziu pt suport de numere,nu?:(

24 Noi 2007, 15:50

as veni si eu dar nu pot sa stau decat jumatate de ora... sunt de ceva timp pe forumul asta si totusi nu am ajuns la nicio intalnire :( aveti idee daca imi pot lua autocolantul azi? m-am trecut si eu aseara pe lista :D
Subiect închis