Sa revenim
Nu pot sa spun decat ca am petrecut un sfarsit de saptamana bestial la Andreea acolo. Conditiile de cazare au fost ok (nu au fost probleme de genul curatenie in camere, frig, lispa de spatiu etc) iar pretul pe camera ni s-a parut a fi cel corect. La parterul cabanei este un restaurant unde se mananca excelent la niste preturi mai mult decat decente. Sambata venise ceva lume sa manace atat pe jos cat si cu masina.
Drumul de 3 km din DN pana la cabana nu este asa paradit cum am mai citit pe net. Nu sunt gauri dar nu toata lumea reusea sa il urce cu masina doar cu cauciucuri de iarna in conditiile in care zapada din ultimele zile inghetase. Noi a trebuit sa ne luam lanturi si am urcat fara probleme. Cabana este situata undeva la 1300 m altitudine, din cate am inteles, iar peisajul este absolut superb.
Desi sambata batea vantul destul de tare am facut o plimbare de vreo 3 ore pe munte si am admirat imprejurimile. Cand m-am trezit duminica si m-am uitat pe geam am crezut ca visez: precipitatii abundente sub forma de zapada
Pacat ca nu am fost toti cei care vorbisem la inceput.
Deocamdata am facut rost de cateva fotografii dar vor urma si altele.
Obsedat de ordine si disciplina.