Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: Intalnire MARTIE - CLUJ

17 Mar 2009, 17:25

:-t Cine mai merge la INTALNIREA NATIONALA de la Tg. Mures sa completeze si formularul de aici

L.E. Am vazut azi masina lui n3r3is era singurica in fata unui magazin de piese auto. 8-}
Salut domnule! M-am uitat dupa tine dar nu te-am vazut!
Ultima oară modificat de Black Cat pe 17 Mar 2009, 17:33, modificat 1 dată în total.

17 Mar 2009, 17:28

@bskmiki yeap. cand ? :)

17 Mar 2009, 17:30

Io ma bag la o intalnire spontana, hai sa ne adunam mai multi!! Numa sa se mai incalzeasca odata vremea asta

17 Mar 2009, 19:22

si eu ma bag numai sa zici cand.

17 Mar 2009, 22:37

Nu duminica asta ce cealalta pe seara dupa ce ajung si eu. Prin 29. Sa vad si io jantele ca poate vine vara pana atunci.

17 Mar 2009, 22:37

incercam joi 19.03.2009 ORA 19:00 ???
numai sa nu va inghesuiti :D
cu toate ca mi-ar placea sa ne intalnim pe timp de zi...

17 Mar 2009, 23:51

$1 scrie:$2u inteleg ca esti nou venit, draga Hmzyx79 si iti uram BUN VENIT in club, dar te rog orienteaza-te si tu putin pe forum inainte sa intrebi.

Referitor la organizarea celor din Cluj si imprejurimi pentru evenimentul ce va avea loc intre 1 si 3 mai, ai urmatorul link: viewtopic.php?f=154&t=28769

Te orientezi si tu, mai trimiti cate un PM si incercam sa iti raspundem in limita timpului.

Daca intri pe prima pagina a forumului forum.php o sa vezi ca primul capitol este dedicat evenimentului. Intra si acolo si vezi ce zice fiecare.

Bafta si nu te supara pe mine :)

Da sefule "ANDY" dar cum mai spuneau si altii pacilea e o debandada totala ca nu prea se stie care oameni unde apartin si pe mine ma interesa cei care se intilnesc de obicei in CLUJ si in special care sint cei care ajung la intilnirile din CLUJ.Binenteles asta in cazul in care ai fi citit putin mai atent intrebarea :
Cineva merge la Tirgu Mures la ZILELE Club Ford 2009 in 01-03 Mai din CLuj ?

P.S. : Nu ma supar deloc. Mi-ar placea sa iti vad poza ta sau a masini in avatar sau te consideri prea vechi si de demult ca sa porti asa ceva? :)

Mersi de sfaturi,

17 Mar 2009, 23:58

$1 scrie:$2ncercam joi 19.03.2009 ORA 19:00 ???
numai sa nu va inghesuiti :D
cu toate ca mi-ar placea sa ne intalnim pe timp de zi...

bskmiki--->> Cu placere ma bag pe 19 Joi la ora 19 dar mai vine cineva?

18 Mar 2009, 00:07

eu vin. :)

18 Mar 2009, 00:11

YEEEE, 1 bucata Ovi
No da atcineva? haidati mai nu stati acas ca oricum Criza e criza naveti ce face, benzina sau motorina oricum tre sa va luati, daca nu puneti masinile in miscare numa ruginesc :))

18 Mar 2009, 01:31

Hai ca incerc sa ma bag si eu :)

18 Mar 2009, 10:16

:-t Din judetul Cluj suntem NUMAI 10 fordisti care mergem la intalnirea de la Tg. Mures? :(
Sincer, speram sa fim mult mai multi, dar probabil gratarul de 1 - 2 mai e mult mai important decat sa ne strangem sa dam jos un record! :(

18 Mar 2009, 10:51

intradevar suntem putini pana acum, eu sper totusi sa se inscrie mai multi... :(

18 Mar 2009, 12:10

Asta e, va asteptati sa fie mai multi daca nu vine cineva sa dea informatii clare despre toata "excursia" asta la Tg Mures? Adica, de fiecare data vin aceleasi persoane la intalniri si nu depasesc numarul de 10 oameni din Cluj. Una e sa primesti informatia personal si alta e sa o primesti scris pe forum. Stie cineva ceva de cazare la pensiune ( daca am inteles bine) pentru cei care pleaca din Cluj? cu sensul sa fim cazati in acelasi loc; stie cineva daca se deconteaza combustibilul pana la Tg Mures si inapoi? Din intalniri reiese ca nu stie nimeni nimic.

18 Mar 2009, 12:30

servesc si eu joi ;)

18 Mar 2009, 13:00

$1 scrie:$2sta e, va asteptati sa fie mai multi daca nu vine cineva sa dea informatii clare despre toata "excursia" asta la Tg Mures? Adica, de fiecare data vin aceleasi persoane la intalniri si nu depasesc numarul de 10 oameni din Cluj. Una e sa primesti informatia personal si alta e sa o primesti scris pe forum. Stie cineva ceva de cazare la pensiune ( daca am inteles bine) pentru cei care pleaca din Cluj? cu sensul sa fim cazati in acelasi loc; stie cineva daca se deconteaza combustibilul pana la Tg Mures si inapoi? Din intalniri reiese ca nu stie nimeni nimic.

Deci:
legat de alternative la cazarea la hotel, e ditamai topicul aici: viewtopic.php?f=154&t=29072&st=0&sk=t&sd=a&start=80

Daca ai da un simplu search, sau nu, un simplu click pe bannerul ala mare de cand intri pe forum. scrie mare: Zilele ClubFord si gasesti acolo tot ce vrei.
de asemenea, sunt oameni care au numere de telefon la sectiunea "numerele noastre si suport in tara", deci daca ai fi vrut sa afli ceva prin viu grai, cu siguranta ai fi putut obtine orice informatii.

E usor sa arunci vina in ograda altuia.
La fel de usor, ne intrebam ce fac x si y pentru noi, dar niciodata nu ne intrebam ce putem face noi pentru x si y.

Asadar, daca ai intrebari si ai nevoie de clarificari sunt 500% sigur ca adispan sau oricare dintre membrii asociatiei iti vor da detalii!

cu stima,

18 Mar 2009, 13:41

$1 scrie:$2sta e, va asteptati sa fie mai multi daca nu vine cineva sa dea informatii clare despre toata "excursia" asta la Tg Mures? Adica, de fiecare data vin aceleasi persoane la intalniri si nu depasesc numarul de 10 oameni din Cluj.

Ai perfecta dreptate! Dar te intreb si eu: ai avut curiozitatea sa deschizi galeria foto sa vezi cati ne strangeam in vara la intalniri? Probabil ca nu!
Si daca nu te superi, la cate intalniri ai participat tu? Cate mesaje private ai trimis TU colegilor de forum din judet pentru a-i anunta cu privire la intalniri! Ca de intrebat cate intalniri ai organizat nu-mi permit!
$1 scrie:$2na e sa primesti informatia personal si alta e sa o primesti scris pe forum. Stie cineva ceva de cazare la pensiune ( daca am inteles bine) pentru cei care pleaca din Cluj? cu sensul sa fim cazati in acelasi loc;

Dupa cum a spus si shine, pe forum gasesti toate informatiile necesare, ba mai mult din cate stiu eu, toxicristi a trimis si e-mail-uri tuturor membrilor forumului cu privire la aceasta intalnire!
Sau tu ai vrea ca cineva sa vina la tine si sa te informeze in mod deosebit si sa-ti lanseze o invitatie personalizata?
$1 scrie:$2tie cineva daca se deconteaza combustibilul pana la Tg Mures si inapoi? Din intalniri reiese ca nu stie nimeni nimic.

Da se deconteaza carburantul de fiecare in parte! Nu ai dori cumva sa ti se deconteze si masa si cazarea? Poate ma hotarasc sa-ti suport eu toate cheltuielile pentru ca sa te simti bine!
Altceva ce ai mai dori? Sa te asteptam si cu flori?
X( X( X(

18 Mar 2009, 14:07

si eu m-am inscris pt Tg. Mures, am asteptat pana acum pt ca nu stiam exact programul, am sperat sa pot fi prezent in 1 si 2 mai, dar nu se poate doar in 2, eu zic ca e bine si asa :) . era sa uit, daca se poate as dori si eu un buchet de flori :P .
Ultima oară modificat de zero_patru_hol pe 18 Mar 2009, 14:10, modificat 1 dată în total.

18 Mar 2009, 14:08

la faza cu decontul, jur ca ma tineam cu mana stanga de mana dreapta sa nu iasa ceva urat :)

18 Mar 2009, 14:20

$1 scrie:$2.. era sa uit, daca se poate as dori si eu un buchet de flori :P .

=D> =D> Ce culoare vrei sa aiba florile? :)) :))

P.S. Hai ca mi-au trecut nervii! ;) M-am zbatut mai bine de juma de an ca sa fac sa existe intalnirile astea in Cluj si fara sa trimit mii, da MII, de PM-uri (pentru ca in lista mea sunt 350 de membrii in momentul asta), iar acum se gaseste unu sa dea cu tifla! :(

18 Mar 2009, 14:49

Black, daca te mananca rau sub coada si te enervezi DEGEABA e strict problema ta, si de cand am ajuns sa folosesc forumul asta de fiecare data cand au fost intalniri am venit, si in plus de asta, daca tot faci parte din intalnirile astea si iti dai interesul pentru ele spune la toata lumea, nu cum a fost la una din intalniri cand ai vorbit doar cu o parte din oamenii care au venit la intalnire. Puteai zice frumos, hai sa ascultati si voi nu sa ziceti apoi ca nu a vorbit nimeni nimic.
Si nu e vorba nici de flori si nici sa-mi plateasca nimeni nimic, ca nu imi plang de mila la altii cum fac unii. Eu am auzit o idee dupa care nu am mai auzit nimic. Pe langa toate astea, nu-mi pierd ziua cautand sa vad pe ce topic se vorbeste de fiecare chichitza. Ati deschis zeci de topicuri in loc sa deschideti doar unul. Asa ca nu fi arogant, daca cumva te simti in ceea ce am scris acolo inseamna ca am spus adevarul ;), fara suparare.
Asa ca puteti sa faceti misto cat vreti de userii care cer o informatie si sariti in capul lui/lor.

18 Mar 2009, 17:56

gardien_fury cu tot respectul dar daca te intereseaza subiectul cu privire la intalnirea de la Tg. Mures, de cand deschizi forumul, in partea stanga sus (langa reclama la NESTE) este scris mare:
Zilele ClubFord 2009
01-03 mai @ Targu Mures

Totul era sa dai un click pe banner-ul ala si-ti deschidea toate topicurile cu privire la intalnire!
In alta ordine de idei, nu e problema ta unde si daca ma mananca pe mine!
Spuneai ceva despre una dintre intalnirile la care se pare ca ne-am intalnit si care ar fi putut fi una singura, ca am vorbit doar cu o parte dintre colegi. Este posibil sa fie asa, dar vreau sa-ti spun ca pe unii dintre cei cu care am vorbit (de ex. n3r3is, lilidana) nu-i mai intalnisem pana atunci, dupa cum nici cu tine n-am mai avut onoarea sa ma intalnesc, dar cu ei am vorbit pentru ca n-au avut pretentia sa fie cautati si bagati in seama de mine! Pur si simplu au venit si am vorbit! Asa ca, in viitor cand ne vom mai intalni, nu astepta sa vin eu sa te intreb daca ai vreo nelamurire si daca te pot ajuta cu ceva!
Daca chiar vroiai sa vorbim ceva, trebuia sa vi si sa deschizi subiectul si sa vezi cum aflai tot ce te interesa in masura in care stiam sa-ti raspundem!
Prin urmare s-asa deci, incearca sa mai renunti la pretentiile absurde!

P.S. Foarte ciudat! Cand ai reusit sa-ti treci locatia in semnatura? Ca la ultima actualizare a listei cu membrii din judet, pe care am facut-o in luna februarie, nu aveai trecuta locatia in semnatura.
Noroc ca e cate unul ca mine care are timp si poate "sa-si piarda ziua" de un an si ceva incoace sa rascoleasca lista cu cei 23.000 de membrii sa vada cine e din Cluj si sa-i aminteasca prin mesaj privat ca urmeasa o intalnire! Asta vis-a-vis de ce spuneai ca n-ai timp de pierdut ca sa cauti un subiect!

18 Mar 2009, 21:27

gardien_fury stai jos , 4!

19 Mar 2009, 13:52

Astazi la ora 19:00 cati credeti ca veniti?

1. bskmiki

19 Mar 2009, 14:08

:( ce mi-ar place sa pot veni si eu... dar azi n-am nici o sansa sa ajung! :(

P.S. :D Iete ce veti primi pe PM in zilele urmatoare!

"Prima întâlnire naţională ClubFord România!

Programul evenimentului şi alte informaţii despre eveniment.

Inscriere în vederea participării la acest eveniment.

Intrebări, nelămuriri sau sugestii."
8-} ;)
Asa poate se vor mai inscrie vreo 2 -3 care sa vina la Tg. Mures! :-??

19 Mar 2009, 14:36

Nu poci pentru ca sa ma abtin! 8-}
$1 scrie:$2.. daca tot faci parte din intalnirile astea

nu fac parte din intalnirile astea
$1 scrie:$2si iti dai interesul pentru ele spune la toata lumea,

DA, imi dau interesul pentru ele, dar NU ma bat cu caramida-n piept, asa ca spun doar celor care au trecuta locatia in semnatura! ;)
$1 scrie:$2nu cum a fost la una din intalniri cand ai vorbit doar cu o parte din oamenii care au venit la intalnire. Puteai zice frumos, hai sa ascultati si voi nu sa ziceti apoi ca nu a vorbit nimeni nimic.

Sorry, dar se pare ca tu inca nu sti cine-i REPREZENTANTUL REGIONAL! Avand in vedere ca nu sunt eu acela, nu cred ca era cazul sa polarizez atentia tuturor si sa fac anunturi importante pentru "natiune" ;)

19 Mar 2009, 14:50

si pisica isi scoate gherutele. :)
hai sa ne linistim! sunt sigur ca fury va veni la Tg Mures si toate problemele legate de counicatie vor fi rezolvate!
o zi buna, dragii mei!

P.S. eu nici macar nu sunt din regiune, dar stiu tot ce se intampla pe-acolo, in caz ca ma voi hotari sa ma mut, tre` sa stiu cu cine am de-a face la intalnirile saptalunare! :)

19 Mar 2009, 15:30

=)) shine, pisica nu-si scoate gherutele ca risca sa ramana fara ele! :))
Am facut doar niste si oaresce precizari ca sa nu ne confundam! 8-}

19 Mar 2009, 17:08

care vine la intalnire la 19:00 ne vedem acolo, eu am plecat ca am ceva treaba in oras... si dupa vin direct acolo ;)
see ya

19 Mar 2009, 18:23

Ok, atunci inseamna ca ne intalnim citiva , vin si eu
see ya
Subiect închis