$1 scrie:$2sta e, va asteptati sa fie mai multi daca nu vine cineva sa dea informatii clare despre toata "excursia" asta la Tg Mures? Adica, de fiecare data vin aceleasi persoane la intalniri si nu depasesc numarul de 10 oameni din Cluj.
Ai perfecta dreptate! Dar te intreb si eu: ai avut curiozitatea sa deschizi galeria foto sa vezi cati ne strangeam in vara la intalniri? Probabil ca nu!
Si daca nu te superi, la cate intalniri ai participat tu? Cate mesaje private ai trimis TU colegilor de forum din judet pentru a-i anunta cu privire la intalniri! Ca de intrebat cate intalniri ai organizat nu-mi permit!
$1 scrie:$2na e sa primesti informatia personal si alta e sa o primesti scris pe forum. Stie cineva ceva de cazare la pensiune ( daca am inteles bine) pentru cei care pleaca din Cluj? cu sensul sa fim cazati in acelasi loc;
Dupa cum a spus si shine, pe forum gasesti toate informatiile necesare, ba mai mult din cate stiu eu, toxicristi a trimis si e-mail-uri tuturor membrilor forumului cu privire la aceasta intalnire!
Sau tu ai vrea ca cineva sa vina la tine si sa te informeze in mod deosebit si sa-ti lanseze o invitatie personalizata?
$1 scrie:$2tie cineva daca se deconteaza combustibilul pana la Tg Mures si inapoi? Din intalniri reiese ca nu stie nimeni nimic.
Da se deconteaza carburantul de fiecare in parte! Nu ai dori cumva sa ti se deconteze si masa si cazarea? Poate ma hotarasc sa-ti suport eu toate cheltuielile pentru ca sa te simti bine!
Altceva ce ai mai dori? Sa te asteptam si cu flori?