Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
24 Iun 2009, 19:15
bogdanv,o gramada stam in zona penny pe o raza de 1km sa zic

si da, despre campusul ala e vorba.
sa ramana atunci pentru duminica la 6 la campusul nou? ca vad ca mai multi si-au exprimat dorinta pentru aceasta zi.
maine dimineata terminam negocierile, deci exprimati-va acum!
PS: cosh, te culeg?
25 Iun 2009, 07:51
locul asta e:
ora : 18
ziua: sambata sau duminica, mai aveti jumatate de ora sa mai spuneti cum doriti, daca nu se mai scrie nimic, o sa ramana pentru duminica deoarece au fost mai multi doritori
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

25 Iun 2009, 13:44
ok. ma dau spre voi si eu in campus. cunosc locurile destul de bine.... cind decideti ziua de final dati un pm catre un "om rosu sau verde" sa faca o modificare a titlului postului si sa il transforme din mai in iunie, din 23 in 28 cit o fi la ora 18.00. ne vedem pe acolo!
@martini: felicitari pentru topicul cu evenimente si locuri din constanta!
25 Iun 2009, 13:58
bogdanv - sar'na! de aprecieri

deci finalul finalului, deci,... ca sa zic asa
deci:
lume lume.... dupa voturi seculare care au durat mai bine de o saptamana, majoritatea a decis:
DUMINICA, 28 iunie 2009, la CAMPUSUL NOU, orele 18, se tine intalnirea CLUB FORD CONSTANTA &co.deci dixit
se fac poze, deci spalati-va( masinile

)!
26 Iun 2009, 10:05
Se mai baga careva din Constanta pentru o igienizare a ventilatiei la anuntul lui packard ?
Am vorbit la telefon cu packard la telefon, a spus ca daca ne strangem mai multi din Constanta, vine si ne rezolva.
viewtopic.php?f=133&t=34296&st=0&sk=t&sd=a&hilit=igienizare+clima
26 Iun 2009, 15:10
eu nu am nevoie, e masina noua.
dar de packard am auzit si pe alte forumuri laude, si recomandari calduroase.
26 Iun 2009, 15:20
hehe, sa vedem cum facem, poate reusesc sa ajung si eu!
26 Iun 2009, 15:27
cu cea mai mare placere.... dar doar daca vii cu palaria aia de gitanes din fostul avatar
26 Iun 2009, 16:06
daca nu ar fi atat de cald poate as fi venit cu ea. dar nu se prea merita. insa voi veni cu alt exemplar din colectia mea de acoperitoare de chelii.
repet, nu promit pentru ca nu depinde doar de mine. suntem 4 in masina, deh, trebuie impartiti $$$$
26 Iun 2009, 16:20
daca traversati constanta si o luati pe valul lui traian, a2... bucuresti, locul de intalnire nu e departe de traseul vostru.
o sa trebuiasca sa o luati prin cartierele bratianu si palas spre bucuresti; la un moment dat se face la dreapta iesire catre centura constantei, spre metro, mergeti cativa km pe varianta si ati ajuns. deci nu mai sunt alte stradute ca sa va incurcati, si nici nu e mult de mers.
daca vrei si se poate sa ajungi, ne auzim la telefon.
27 Iun 2009, 00:32
Se mareste gasca
27 Iun 2009, 07:33
facem si noi ca diaconescu "chemati-va vecinii, prietenii, sunati-va cunostintele si rudele, ca seara asta e exceptionala"

PS: nu reuseste chiar nimeni sa schimbe titlul dintre moderatori?
27 Iun 2009, 18:00
hai ca s-a schimbat. multumiri! ne vedem duminca la 18.00. eu sper sa imi reziste masina spalata pina atunci ca parchez sub niste copaci si cam curge din ei .....
27 Iun 2009, 20:27

multumim!
pentru cei interesati, la 5:30, deci cu jumatate de ora inainte de intalnire, fac o tentativa sa imi spal masina la petromul de la sensul giratoriu de la oxford/dobrogea. fiind duminica seara, si pleaca toti turistii, sper sa nu fie prea plin. daca e liber, o spal, daca nu, o spalam in photoshop

deci partenerii de spalat la fisa ... raj kapur, radur, poate ne vedem acolo, daca nu nu.
27 Iun 2009, 23:10
va recomand o spalatorie misto: la fitze! eu acolo imi spal masina de citiva ani de zile si am fost multumit intotdeauna. acum nu stiu daca sint deschisi si duminica dar pot spune ca au doua moduri de spala masnia: cu buretele (8lei) si cu spuma activa (14lei). eu am preferat spuma activa si nu mi-a parut rau niciodata.
hai ne vedem miine si mai depanam!
28 Iun 2009, 00:34
pana la urma ne am strans ceva?.....Cati suntem la numar.....???....ne intalnim la 18:00..o sa fiu acolo negresit...faceti repede o lista cu cine vine
28 Iun 2009, 07:27
si eu tot la fite cand vreau sa o spal. acum dau doar un strat de jeg jos, praful si niste adn de pasari

de spalat in constanta nu merita. in 2 ore e la fel de murdara, sau cel tarziu dupa ce a trecut o noapte.
la spalatorie cand vreau sa o fac si in interior, altfel n-are rost.
raj, la 5:30 la petrom, te tenteaza?
28 Iun 2009, 09:24
unde vine asta la fite...nu am auzit de ea....sau poate nu a auzit ea de mine..nustiu..

)
28 Iun 2009, 16:07
Martini, scuze ca raspund greu da` am avut o noapte "furtunoasa"

La 5.30 o sa fiu la Petrom`ul de la Oxford!
Cu restul colegilor ne vedem la 18.00 in parcarea campusului.
Bogdanv si eu o spal din cand in cand la fitze, e aproape de mine.
28 Iun 2009, 20:14
sper ca v-a placut la intalnire, mai ales ca l-am prins si pe serba dintr-o intamplare fericita.
pozele incerc sa le strang eu, dupa care le pun pe un server ceva si le puteti lua direct, setul complet, la rezolutia originala.
bogdanv, ma bucur de cunostinta, sper sa mai vii la intalnirile noastre in constanta!
28 Iun 2009, 23:29
Dragii mosului
Nu stiam de ce ma stresau Alex si Moro astazi la telefon cind eu dormeam ca un bebe (dupa 1 saptamina de doar 4-5 ore de somn azi mi-am permis si eu inca 3 ore in timpul zilei) intre 2 cazari.
Telefonul suna dar cred ca il auzeam in vis
In alta oridine de idei cum naiba de am deschis eu topicul si nu am primit pe mail mesaje la posturi noi, poate de acum o sa primesc
Pe mine va rog sa nu contacti la intilniri pina in Septembrie pentru ca fizic nu am timp am depus o cere la al de sus sa faca ziua de 48 de ore si astept aprobarea.
Alex ai o amenda de 0.1 ron pentru ca m-ai bagat pe lista, o recuperezi de la PteromV cind platesti cu cardul

.
29 Iun 2009, 07:38
eu am zis ca te iau cu forta, dar tu printesa nu te-ai lasat dusa deloc... eu am incercat, da-i pe mess, da-i pe connex, nimic...
hai ca iti aratam pozele in curand sa vezi ce ai pierdut!
29 Iun 2009, 12:30
A fost bine, abia astept sa vad pozele
29 Iun 2009, 16:17
din pacate n-am mai reusit sa ajung, am fost prins cu alte treburi pe la serbarile de la poarta 1
29 Iun 2009, 19:05
si...pe cand urmatoarea intalnire....ma asteptam la mai multa lume..pacat..a fost ok ...astept sa vad pozele..

..
29 Iun 2009, 23:08
vin si pozele in curind.
a fost misto, interesant. m-am bucurat sa va cunosc pe unii dintre voi si m-as fi bucurat sa cunosc mai multi. poate mai in toamna cind mai fac o tura prin zona ne mai petrecem citeva zeci de minute pe undeva, poate la o bere far plumb....
30 Iun 2009, 07:08
mai trebuie sa primesc pozele de la serba si gata!
la sugestia lui bogdanv, o sa le urc in galeria foto - evenimente club ford 2009 pe toate, va anunt cand se intampla fericitul
30 Iun 2009, 07:51
nu-s inca toate, dar cat de cat va faceti o idee!
gallery/menu.php?gallery=public&album_id=400
30 Iun 2009, 09:07
frumoase, mi`au placut!
30 Iun 2009, 11:09
se vede ca va distrati

pakat ca fara mine...eu am masina varza abia mai merge.......uff criza asta finananciara..