Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Cind ne intilnim

2 FEBRUARIE CASA POPORULUI ORA 15
7
6%
2 FEBRUARIE ACADEMIE ORA 15
2
2%
9 FEBRUARIE CASA POPORULUI ORA 15
11
9%
9 FEBRUARIE ACADEMIE ORA 15
5
4%
16 FEBRUARIE CASA POPORULUI ORA 15
13
11%
16 FEBRUARIE ACADEMIE ORA 15
5
4%
23 FEBRUARIE CASA POPORULUI ORA 15
63
51%
23 FEBRUARIE ACADEMIE ORA 15
17
14%

Voturi totale : 123

Re: Intalnire FEBRUARIE 2008 - BUCURESTI

24 Feb 2008, 22:01

ehh asta e ,,si eu imi vad masina decat putin din spate si putin botul masini,,,dar a fost marfa la intalnire ...,sper sa mai facem si alta dar sa mergem asa in sir indian ,pe undeva

24 Feb 2008, 22:02

$1 scrie:$2a cu cielo ala ce era pe acolo? trebuia sa-l impinge-ti un pic >:) >:) >:) sau o visa sa se transforme si el in ford sa poata participa la intalniri :)

Daca vrei sa stii, eu eram cu Cielo si eram "undercover" :P.

24 Feb 2008, 22:30

$1 scrie:$2ie nu mi`a facut nimeni poze...si nici lu` Scufi :(

chiar apari in niste poze, nu le ai vazut sau nu te recunosti ?
http://forum.clubford.ro/gallery/viewpic.php?pic_id=206 si mai sunt doar ca trebuie sa le cauti ;)

ps daca nu le gasesti zi mi si ti le caut eu :p

24 Feb 2008, 22:36

tocmai m-am uitat la foto ... waw câte feţe noi ... şi mai era pe acolo o dulcică de fetiţă ... cine este mândrul posesor aka părinte?

24 Feb 2008, 22:40

$1 scrie:$2ocmai m-am uitat la foto ... waw câte feţe noi ... şi mai era pe acolo o dulcică de fetiţă ... cine este mândrul posesor aka părinte?

Era un Ka alb, am pozat doar fetita... :)

24 Feb 2008, 22:57

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ie nu mi`a facut nimeni poze...si nici lu` Scufi :(

chiar apari in niste poze, nu le ai vazut sau nu te recunosti ?
http://forum.clubford.ro/gallery/viewpic.php?pic_id=206 si mai sunt doar ca trebuie sa le cauti ;)

ps daca nu le gasesti zi mi si ti le caut eu :p

=)) =)) ...pai eu m-am uitat la unele cu masini....sincer restu` habar n-am cum si/unde sa le caut :-S ...helpppp [-O< [-O<

24 Feb 2008, 23:20

$1 scrie:$2a cu cielo ala ce era pe acolo? trebuia sa-l impinge-ti un pic >:) >:) >:) sau o visa sa se transforme si el in ford sa poata participa la intalniri :)

Daca vrei sa stii, eu eram cu Cielo si eram "undercover" :P.

sorry. nu stiam. am crezut ca s-a infiltrat din greseala pe acolo. :) de... daca nu e Ford. sorry

25 Feb 2008, 00:27

$1 scrie:$2ocmai m-am uitat la foto ... waw câte feţe noi ... şi mai era pe acolo o dulcică de fetiţă ... cine este mândrul posesor aka părinte?

E a oanei, cea de care te-ai "luat" in topicul din sectiunea Ka :)).

25 Feb 2008, 08:27

Reusita intalnire ati avut! :D Data aviatoare vin si eu, ca de prin octombrie nu am mai ajuns!

25 Feb 2008, 09:03

Rushinica :D
Cu Stima

25 Feb 2008, 09:24

E a oanei, cea de care te-ai "luat" in topicul din sectiunea Ka :)).

nu m-am luat de nimeni, am explicat niste treburi ;)

25 Feb 2008, 09:37

imi pare tare rau ca nu am ajuns!
:(
a trebuit sa imi iau masina de la "doctor"
:(

25 Feb 2008, 10:01

Moaaaaa mega uber super trooper intalnire

Ca bonus am vazut si cum arata o figura de adolescent razvratit... acest James Dean al ClubFord nutrind sentimente de ura, indiganre si sictir in acelasi timp =))

gallery/viewpic.php?pic_id=208

PS miss u adi :o3 :x

25 Feb 2008, 10:12

$1 scrie:$2 =)) =)) ...pai eu m-am uitat la unele cu masini....sincer restu` habar n-am cum si/unde sa le caut :-S ...helpppp [-O< [-O<

gallery/menu.php?gallery=public&album_id=24

25 Feb 2008, 10:18

ce rau imi pare k nu vad si DLL-ul meu prin poze :-S
data aviatoare vin si eu si o sa pun poze numa' cu masina mea :D
sau ma duc acum acolo fac cateva poze si zic ca am fost :D

25 Feb 2008, 10:48

$1 scrie:$2oaaaaa mega uber super trooper intalnire

Ca bonus am vazut si cum arata o figura de adolescent razvratit... acest James Dean al ClubFord nutrind sentimente de ura, indiganre si sictir in acelasi timp =))

eu sunt cel din stanga pozei...culmea este ca nici nu eram unul langa calalalt dar asa pare in poza (inca nu stiu ionutz sau bogdan cum il cheama pe colegul. sorry). pe mine cred ca ma sictirea vantul :D foarte tare poza oricum =)) multam MihaiL imi pare rau ca nu ne-am cunoscut si in carne si oase. erau atatea persoane pe acolo ca nici nu mai stiu ...nu am stat sa ii intreb pe toti ce user au pe forum :) poate am si vorbit si nu stiam cu cine vb :))

25 Feb 2008, 11:01

propun la viitoarea intalnire ca participantii sa vina cu o hartie pe care sa-si scrie nick-ul de pe forum si sa o posteze pe bord pt o mai buna recunoastere/organizare ;)
sau eventual cei care sunt organizatorii (oamenii cu distributia stikerelor :D) sa faca un model pe un A4 cu sigla si denumirea clubului iar jos sa lase loc pt a-si trece fiecare nick-ul sa il posteze pe forum si fiecare sa vina cu el completat si imprimat ;)

25 Feb 2008, 11:06

$1 scrie:$2ropun la viitoarea intalnire ca participantii sa vina cu o hartie pe care sa-si scrie nick-ul de pe forum si sa o posteze pe bord pt o mai buna recunoastere/organizare ;)
sau eventual cei care sunt organizatorii (oamenii cu distributia stikerelor :D) sa faca un model pe un A4 cu sigla si denumirea clubului iar jos sa lase loc pt a-si trece fiecare nick-ul sa il posteze pe forum si fiecare sa vina cu el completat si imprimat ;)

exista deja ... a facut KomandantuR si pt intilnirea din ianuarie ... trebe numai sa fi citit si topicu asta k sa vedeti k s-a oferit sa faca si pt intilnirea asta ...

25 Feb 2008, 11:07

s-a facut asa ceva dar nu stiu daca exista pe forum un model. il scoteam imediat la imprimanta. cei care au facut sa puna pe ftp sau la un topic ceva ca sa fim cat de cat la fel, sa nu aiba fiecare alta dimensiune si format. am elucidat si misterul cu cine e langa mine in poza. salut ionutz. sa stii ca nu la tine ma uitam urat :)) desi si tu pareai cam ofticat :))

25 Feb 2008, 11:10

$1 scrie:$2ropun la viitoarea intalnire ca participantii sa vina cu o hartie pe care sa-si scrie nick-ul de pe forum si sa o posteze pe bord pt o mai buna recunoastere/organizare ;)

exista deja ... a facut KomandantuR si pt intilnirea din ianuarie ... trebe numai sa fi citit si topicu asta k sa vedeti k s-a oferit sa faca si pt intilnirea asta ...

pai atunci sa il puna undeva sa aibe toata lume acces la el si sa li se reaminteasca participantilor la fiecare intalnire sa si-l printeze

25 Feb 2008, 12:17

Si oricum, conteaza mai putin daca pui eticheta in parbriz, lumea a stat gramada in mijloc sau s-a plimbat. Cine sta in masina ca la simultanele de sah sa astepte sa treaca cate un user sa mai "mute" o vorba? :))

Ecusoanele trebuie puse cu un snurulet la gat.

PS. wanna, eu am glumit, de aia am folosit ghilimelele ;).

25 Feb 2008, 12:23

$1 scrie:$2oaaaaa mega uber super trooper intalnire

eu sunt cel din stanga pozei...culmea este ca nici nu eram unul langa calalalt dar asa pare in poza (inca nu stiu ionutz sau bogdan cum il cheama pe colegul. sorry). pe mine cred ca ma sictirea vantul :D foarte tare poza oricum =)) multam MihaiL imi pare rau ca nu ne-am cunoscut si in carne si oase. erau atatea persoane pe acolo ca nici nu mai stiu ...nu am stat sa ii intreb pe toti ce user au pe forum :) poate am si vorbit si nu stiam cu cine vb :))

Aham... nu te-am mentionat ca nu te cunosteam. James Dean e ionutz, un personaj controversat datorita unei vieti pesonale tumultoase, imbelsugata cu dese escapade amoroase, excursii in Tibet (pentru regasirea de sine) si expeditii la poli unde spera ca intr-o zi il va gasi pe Mosu' sau va vedea in direct cum se imperecheaza pinguinii regali. Unii spun ca are un sfarc in forma de sigla ford.

25 Feb 2008, 12:25

Komandatur avea la el cartonase care trebuiau doar completate.

25 Feb 2008, 12:26

$1 scrie:$2Aham... nu te-am mentionat ca nu te cunosteam. James Dean e ionutz, un personaj controversat datorita unei vieti pesonale tumultoase, imbelsugata cu dese escapade amoroase, excursii in Tibet (pentru regasirea de sine) si expeditii la poli unde spera ca intr-o zi il va gasi pe Mosu' sau va vedea in direct cum se imperecheaza pinguinii regali. Unii spun ca are un sfarc in forma de sigla ford.

=)) daca veneai la intalnire poate apareai si tu in poza aia :)) cine stie ce trio iesea :))

25 Feb 2008, 12:27

si cu ecusoane cum a zis adicristea pt a corela masina cu proprietarul :D
eu vin cu port-ecusoanele :D

25 Feb 2008, 13:21

$1 scrie:$2Aham... nu te-am mentionat ca nu te cunosteam. James Dean e ionutz, un personaj controversat datorita unei vieti pesonale tumultoase, imbelsugata cu dese escapade amoroase, excursii in Tibet (pentru regasirea de sine) si expeditii la poli unde spera ca intr-o zi il va gasi pe Mosu' sau va vedea in direct cum se imperecheaza pinguinii regali. Unii spun ca are un sfarc in forma de sigla ford.

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

25 Feb 2008, 13:22

ce ma OFTIC ca nu am putut sa vin firar ea de nunta ......oricum de trecut am trecut dar am intarziat putin :D pe la 03.00 eram acolo asa ca puneti si voi PM sau AM :P ....glumeam si eu dar promit ca in martie vin daca e dupa 17 :D sau pana in 12

PS: v-a placut liniuta? =))

Foarte tare :D data viitoare provoc eu castigatorul :P

Ahh si era sa uit: ce ma oftic tocmai la intalnirea la care nu vin au aparut si fordiste :P sper sa vina si in martie ;)

25 Feb 2008, 13:26

Daca vin le dam si martisoare! :D

25 Feb 2008, 14:08

Darian, te-am asteptat cu mireasa furata. O duceam toti inapoi si sa vezi atunci negociere... Mama, mama, ce de navete imi trec prin fata ochilor mintii!!! :))

25 Feb 2008, 14:31

Sau spoilere, placute de frana, sisteme audio, amortizoare, fiecare de ce avea nevoie.

"Naşule, avem asa: 2 placute de frana faţă pentru Focus FF1, 2 telescoape Ford KA (astea erau pt mine :D), mai avem un 6000 MP3 pentru alimond, două uşi spate pentru adispan... ieftin".
Subiect închis