Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
14 Mar 2008, 22:21
$1 scrie:$2orect
cine vine, sa faca prima escala la casa poporului la ora 15; daca nu suntem acolo, vine la academia militara; daca nu suntem nici acolo, vine la polivalenta
la ora 15 si io sunt la casa poporului, cu cafeaua de rigoare; cine mai vrea?
sunt nevoit sa te refuz...nu beau cafea...decat daca pun 5 X Lapte si 4 X zahar...si atunci o dau pe gat ca pe ciocolata calda...deci...
ne vedem la 15:00 la CP...cred ca o sa ne certam cu aia....noi dam jos garurile..ei le pun...
14 Mar 2008, 22:32
happy end ca si pe 23 ,,sper sa fie ca si atunci multe lume ,,apropo s=a facut un topik serparat pt gratar ?sa stiu il iau cu mine sau nu ...
uitase-m maine daca are cineva un autocolant dinala cu ford sa vina cu el ca il platesc ...,eee doar sunt fordist sa am si eu
14 Mar 2008, 22:37
$1 scrie:$2unt nevoit sa te refuz...nu beau cafea...decat daca pun 5 X Lapte si 4 X zahar...si atunci o dau pe gat ca pe ciocolata calda...deci...
uite-l pe fratiorul meu .
in alta ordine de idei: ce tipam eu mai sus ca e debandada unii vor parlamentari altii academicieni.
@krupy tu unde vii ?
14 Mar 2008, 23:35
data si locatia pentru prima intalnire adica cea de maine sunt trecute in titlul topicului. Sa nu mai vina altcineva cu alte idei ca de ce nu facem acolo si de ce nu facem dincolo ca parca vad ca o sa fie 3 intalniri, 3 membrii la academie 3 langa ministere la parlament si 2 la polivalenta... scrie in titlu si gata.
14 Mar 2008, 23:48
sorry maine nu ajung ca sunt in drum intins cu KLY-ul meu:( si vroiam sa vin ca imi place supemult
distractie placuta si sper sa gasiti loc unde sa mergeti
15 Mar 2008, 01:23
@BogdanF: era si cazul ca cineva sa aiba o mana de fier... ca prea era debandada:)
Subscriu la ce ai zis:)
15 Mar 2008, 09:42
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2unt nevoit sa te refuz...nu beau cafea...decat daca pun 5 X Lapte si 4 X zahar...si atunci o dau pe gat ca pe ciocolata calda...deci...
uite-l pe fratiorul meu .
in alta ordine de idei: ce tipam eu mai sus ca e debandada unii vor parlamentari altii academicieni.
@krupy tu unde vii ?
eu trec intai pe la academie ca e in drum apoi pe la CP daca cumva va prind pe drum intre CP si Academie ma intorc, daca iar nu va gasesc vin la SP
RAMANE VALABILA TREABA DIN SEMNATURA CE AM SCRIS CU ROSU
15 Mar 2008, 11:19
sper k o sa gasesc si eu pe cineva la CP la 3 sa ma ia la Academie ca eu habar n`am
15 Mar 2008, 11:20
$1 scrie:$2per k o sa gasesc si eu pe cineva la CP la 3 sa ma ia la Academie ca eu habar n`am

daca vrei vin eu direct acolo si mergem apoi la academie dar ce facem daca nu avem unde parca?
15 Mar 2008, 11:36
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2per k o sa gasesc si eu pe cineva la CP la 3 sa ma ia la Academie ca eu habar n`am

daca vrei vin eu direct acolo si mergem apoi la academie dar ce facem daca nu avem unde parca?
offf o lasi si tu pe avarii cum faci dreapta in dreptu fantanilor alea d la Unirii si o lasi acolo pe dreapta o sa ajung inainte de 3 cu vreo 5 min k sa te gasesc sigur
15 Mar 2008, 11:47
pe 22 vin si eu, azi cred ca toti se duc la 4tuning days... din ce am citit aici cam toti o sa venim pe 22
15 Mar 2008, 11:49
$1 scrie:$2e 22 vin si eu, azi cred ca toti se duc la 4tuning days... din ce am citit aici cam toti o sa venim pe 22

pai tu ai vazut voturile? cum poti sa spui ca toti vin pe 22 cand voturile sunt la egalitate
15 Mar 2008, 11:53
Eu am votat 29 dar numarat-l tot pt astazi. NE VEDEM LA ACADEMIE!
15 Mar 2008, 12:33
si uite dom'le cum s-a intors rezultatul...
bine ca e frumos afara!!! super frumos afara...
meet you there!
15 Mar 2008, 12:57
Krupy@ ma refer ca pe 22 o sa vina lume, si sper sa vina ca atunci pot eu sa vin
15 Mar 2008, 15:37
Sunt singurel... bing, bang...
15 Mar 2008, 17:45
***** . am facut 60 de km prin oras cautandu-va. n-am fost in stare sa ne organizam.
am ajuns la 3 fara 10 la casa poporului, am stat 5 min si am plecat la academie. stau si acolo 10 min. nimic. ma intorc la casa poporului pt ca m-am gandit ca am plecat prea devreme de acolo. cand eram la casa poporului ma gandesc pe la 3 si 20 ca, voi ati ajuns pe la 3 acolo si ati stat 15 min, v-ati strans mai multi si apoi v-ati dus la academie. deci, ma intorc la academie. nimic. ma duc spre tineretului, spre polivalenta.
ajung din greseala la palatul copiilor(nestiind unde este polivalenta). fac ture pe acolo si apoi concluzionez ca am gresit locatia. gasesc polivalenta si bag nene ture pe acolo (2 km). ma sictiresc, injur si plec spre casa.
ne-ar trebui un lider de opinie pt aceste intalniri iar cuvantul lui sa fie lege.
dupa ce ca avem forduri, nici nu suntem in stare sa ne organizam.
dezamagit.
15 Mar 2008, 19:34
Pai am fost la Academie, si nu putini... Dar pt ca se filma pe platoul de jos, am fost sus, la ultimul "etaj", in spatele statuii. Si niciodata nu am stat doar 15 min intr-un loc pt ca apoi sa schimbam locatia.
15 Mar 2008, 19:55
@edit, te rog frumos sa vorbesti frumos. In stare am fost sa ne organizam ca ne-am strans o gramada de masini la academia militara. Eu unul am ajuns la 14:40 si am parcat masina sus sa se vada, langa statuie. De ceva timp titlul topicului spunea CLAR unde si la ce ora va avea loc intalnirea. A fost strict decizia ta de a te plimba prin oras.
Alta data va rog sa nu mai vina fiecare cu alta idee de loc de intalnire pentru ca iese balci. Facem poll, votam si unde decide majoritatea acolo tinem intalnirea.
15 Mar 2008, 20:04
deci pe 22 unde ramane? daca azi nu s-a putut la casa poporului clar nu o sa se poate pe 22. la academie nu am fost la nici o intalnire...nici la polivalenta, dar stiu cum arata locul si mi se pare mai frumos...mai linistit, mai curat la polivalenta.. acum, daca majoritatea decide altceva atunci ma supun deciziei majoritatii.
15 Mar 2008, 20:08
Si eu votez pentru polivalenta pe 22.
15 Mar 2008, 21:04
am pus vreo 2-3 poze de la intalnirea de azi in albumul meu
15 Mar 2008, 22:41
Incerc sa pun si eu cateva poze de la intalnirea de azi dar in momentul cand dau click pe Upload imi apare "YOU ARE NOT PERMITTED TO ACCESS THIS PAGE", stie cineva de ce numai pot pune poze ????
16 Mar 2008, 06:08
pai nene, eu am fost acolo unde se filma. apropo, era un spot publicitar la ulei de floarea soarelui.
de unde boala sa stiu ca este un platou in spatele statuii !!!???
16 Mar 2008, 09:18
Am creat albumul Bucuresti - 15.03.2008, pentru cine doreste sa puna poze. Va rog sa faceti UPLOAD selectand acel album in lista (implicit este Album Personal).
16 Mar 2008, 10:07
Am pus si eu pozele de ieri acolo.
16 Mar 2008, 13:53
$1 scrie:$2ncerc sa pun si eu cateva poze de la intalnirea de azi dar in momentul cand dau click pe Upload imi apare "YOU ARE NOT PERMITTED TO ACCESS THIS PAGE", stie cineva de ce numai pot pune poze ????
trebuie sa ai minim 100 de posturi, ca sa poti face upload.
poti sa imi trimiti pe mail pozele si le pun eu!
16 Mar 2008, 14:00
un link cu galeria foto cu pozele de ieri de la intalnire plz
16 Mar 2008, 14:06
gata am gasit singur adevarul ca era si greu de gasit