lista pentru suporti:1. martini
2. moroxp
3. rappy80
4. gpedros
5. geoxxx
6. johnny25med
7. sokanu
8. serjulica2000
9. dmmoisi
10. micuadrian
11. reall_boy
12. mihai24msu
13. claudelu
14. adn999
lista pentru autocolant:1. moroxp
2. gpedros
3. greensyscmax
4. geoxxx
5. johnny25med
6. sokanu
7. serjulica2000
8. dmmoisi
9. micuadrian
10. poseidon
11. reall_boy
12. claudelu
13. adn999
va reamintesc:- o pereche de suporti costa aproximativ 15 ron (2 bucati- pentru fata masinii si spate)
- abtibildurile sunt gratis
- mai mult de 5 perechi de suporti de numere nu stiu daca primesc (comanda de producere a fost mica si trebuie impartiti in toata tara), deci lista o facem si in functie de cate sunt in colet, primii din lista primesc, ca sa nu fie cu suparare.
- cei care nu primesc runda aceasta isi vor pastra pozitia pe lista de asteptare, adica: daca primim doar 5 perechi, cel de pe pozitia 6 din lista actuala va fi primul care va avea dreptul data urmatoare; daca renunta, se trece automat la urmatorul.
- atat suportii si abtibildurile inca nu au venit, nici nu le-au trimis inca. sper sa ajunga pana pe 1 ca sa vi le aduc. la intalnire o sa vi le inmanez personal, pe baza ordinii de pe lista.
- abtibildurile si suportii se lipesc/monteaza la intalnire, sa ii vada toata lumea pe masina si sa facem poze la final cu tot grupul club ford constanta "branduit"
@poseidon: acum eu sunt "tartorul"=reprezentantul regional

in locul lui radur. de senzori de parcare mai bine intrebi la intalnire. intr-o perioada era un membru care era electrician la transatlantis si venea la intalniri, dar nu a mai aparut. deci cu el ai putea sa discuti. dar daca ai masina in garantie, eu zic mai bine sa mergi la service ford sa nu iti afecteze cu ceva, ca unii de abia asteapta sa se ia de tine sa iti pierzi garantia. gata cu offtopicul!