Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: MeetFORD Constanta 2 Martie Parcarea Aqua Magic orele 10.30

09 Mar 2008, 20:16

eu sant.....si nu o mai vand...ca nu se merita....pierd prea multi bani..si de pomana nu o dau :D

09 Mar 2008, 22:15

Ma bucur ca te-am vazut,esti primul forumist pe care l-am vazut in trafic si care m-a salutat! Imi pare rau ca nu am stat sa ne cunoastem,dar sotul meu este cam timid,chiar retinut citeodata....

09 Mar 2008, 22:16

Cred ca baietii din Constanta si-au dat seama...

10 Mar 2008, 02:52

Salut, sunt nou posesor de ford fiesta 2001 1.3 endura rosie cu numere tot rosii :P. Momentan sunt atat de incantat de masina incat nu-mi permit sa vorbesc de ea. :)

Sper sa nu apelez la cunostintele mecanice ale coforumistilor si sa avem parte numai de discutii atehnice. Numai bine!

10 Mar 2008, 09:12

$1 scrie:$2a va fie de bine intalnirea si la mai multe....o intrebare..ce marca sant jantele din poza PICT0003.JPG ...sant cumva MAK?

mak sunt.

10 Mar 2008, 10:06

@KAP...am vazut stickerul clubford...si din instinct am dat flash-uri..ei lasa poate data viitoare vorbim ca eu am bunici din tulnici.....
@lastnik..ceva detalii te rog ca vreau si eu sa imi cumpar exact modelul ala..

10 Mar 2008, 11:58

$1 scrie:$2KAP...am vazut stickerul clubford...si din instinct am dat flash-uri..ei lasa poate data viitoare vorbim ca eu am bunici din tulnici.....
@lastnik..ceva detalii te rog ca vreau si eu sa imi cumpar exact modelul ala..

modelu este vertigo mirror 16" de la MAK
http://www.ityre.com/en/disks/catalog/mak/2395/

12 Mar 2008, 20:06

cand va mai intrunitzi asi vrea sa vin si eu sa va vad

MeetFORD Constanta

14 Mar 2008, 21:21

Sunt sanse mari ca in perioada 02 - 04 mai sa fiu in zona Constanta , poate chiar de pe 01 mai ,cu putin noroc de zile libere si vreme buna. In cazul in care organizati o intalnire in acea perioada , cu mare placere am sa ma alatur gastii si poate ca mai sunt doritori de mare de 1 Mai , si-ar putea iesi o super intalnire Eu sunt (aproape) autoinvitatul nr. 1 :)

26 Mar 2008, 23:06

Din pacate eu in perioada respectiva sint foarte ocupat, poate doar pe 2 sa fiu putin mai liber.

Sper insa sa nu ninga ca astazi :D

31 Mar 2008, 21:58

hey...pe cand o noua intalnire ? am ratat-o pe ultima dar as vrea sa ne mai vedem din cand in cand...
nu s-a mai scris nimic pe topic de ceva vreme, dece?
haideti sa facem ceva, sa ne organizam putin si sa facem ceva de durata..
eu momentan mai am decat un ford in posesie, unul din ele e in service....din cauza unui caine...:((
o seara buna

Ford Fiesta 1,3i 70 CP Timisoara - Constanta mai putin de 10 ore

01 Apr 2008, 15:51

sa treaca intai vaju asta si daca vine vreme mai frumoasa sa incercam o iesire

01 Apr 2008, 20:52

e ok ...poate pana atunci imi scot si eu bestia din service...mai am de scos niste par de caine de sub masina :))
macar pana atunic poate mai obtinem niste raspunsuri de la ceilalti , ca stiu ca la ultima intalnire ati fost destul de multi...
macar sa tinem legatura
..

Ford Fiesta 1,3i 70 CP Timisoara - Constanta - 10 ore

06 Apr 2008, 00:11

4 mai.... neptun, jupiter..??
cum suna? e prea repede? alte pareri

06 Apr 2008, 00:49

de ce sa fie prea repede?...e tarziu daca ma intrebi pe mine chiar daca programul meu e cam plin pt week-end-urile viitoare...azi cand veneam spre casa..i-am vazut pe prietenii de la peugeot, in fata la rex, erau vreo 10 masini....
plus ca la inceputul lunii mai o sa fie o cursa spectaculoasa in jupiter...vestita cursa legala din mai ..la care sunt co-organizator

cursa de anul asta o sa aiba 2 etape...viteza pe 402 metri la jupiter si a doua zi ... in parcare la carrefour..proba de indemanare(la care o sa particip!!!)...tot evenimentul o sa fie mult mai puternic decat cel de anul trecut...

ma gandesc la o chestie pt cursa..poate ne strangem mai multe masini...ceva organizat si facem o tura pe traseul de indemanare..sa ne vada lumea..ca suntem multi...poate scriem si ceva pe masini- ceva simplu..dar prin care sa iesim in evidenta...ce spuneti? poate discutam chisr si de niste tricouri cu clubford constanta?
o sa revin cu mai multe detalii...poate e cineva interesat...astept niste idei

06 Apr 2008, 01:00

pe cand e cursa?

06 Apr 2008, 12:36

PE 3 MAI PROBA DE VITEZA PE 402 METRI - LOCATIA - JUPITER
PE 4 MAI PROBA DE INDEMANARE - LOCATIA - PARCARE CARREFOUR
organizator : LEGAL RACING CONSTANTA CU SPRIJINUL LEGAL RACING BUCURESTI
daca stii cum a fost anul trecut, cate masini au fost si ce masini au fost, anul asta o sa fie de 2 ori mai bine ca anul trecut, mai ales ca avem si o proba de indemanare, unde caii putere nu trebuie sa fie foarte multi....asa ca asteptam multi participanti...
o sa revin cu mai multe detalii sau o sa creez un nou topic....

08 Apr 2008, 19:57

Salutare Constanteni,
Scuze de offtopic dar am scos mashinutza la vanzare. Daca stiti pe cineva care vrea o masina buna la un pret rezonabil ... viewtopic.php?f=108&t=14652
Pana atunci (si chiar dupa - caci raman pe Ford) astept urmatoarea intalnire.
Numai bine,
Paul

11 Apr 2008, 11:50

Ceva noutati legate de Curse (ma intereseaza proba de indeminare desi cu tirul meu greu o sa fac fata)

La viteza nu ma bag pentru ca nu ma ajuta motorul.

Poate organizam o intilnire pe 4 Mai la Carrefour sa facem concurenta mitingului :D

14 Apr 2008, 20:44

NU E VB DE CONCURENTA FATA DE CURSA DE PE 4 MAI....nu trebuie sa ne gandim asa...stii vb aia...daca nu ii poti invinge macar sa te alaturi lor.....cine este interesat si stie cate ceva despre lumea curselor poate spune ca LEGAL RACING CLUB este cea mai mare asociatie motor sport din Romania!!!

exact despre asta vroiam sa va spun si eu.....poate facem o "caravana" FORD...ori la inceputul cursei de indemanare pe traseu....sau intr-o pauza ...intre 2 concurenti... pot vorbi cu cineva din organizare sa vad ce parere are despre chestia asta...

cat despre participare, eu o sa fiu prezent cu FIESTA....asa ca ne vedem acolo...:D

astept niste pareri de la cei din cta si mangalia, despre o posibila caravana FORD in timpul cursei de indemanare pe 4 MAI..
ce spuneti despre niste tricouri cu "CLUB FORD - CONSTANTA"? pentru imagine..si mai ales pentru cursa de pe 3 si 4 mai...sa iesim in fata putin..sa ne observe lumea?

poate punem la cale ceva frumos in viitorul apropiat...

14 Apr 2008, 22:44

4 Mai e duminica ... parca as fi si io pe acolo ...

17 Apr 2008, 21:55

Salut! Sunt nou pe acest forum, doar ce l-am descoperit de cateva zile. Nici masina nu o am decat de aproape 2 saptamani. Mi-ar facea placere sa fiu prezent la o intalnire, atunci cand se va mai organiza.
Poate plecam mai multi, in "coloana" :P din Mangalia
Pana acum am dat de: KAP, focosul, aa...inca un baiat care tine o fata in brate intr-o poza.. si parca mai era cineva din Mangalia.. srechin sau cam asa ceva..

18 Apr 2008, 10:12

srechisan,asa il cheama...

O ideea Intilnire nocturna Parcarea Aqua Magic

20 Apr 2008, 22:16

Saptamina trecuta am ratat intilnirea noctura din Bucuresti pentru ca am adormit iar astzi am avut drum in Mamaia Nord si am vazut ca in parcarea de la Aqua Magic bine luminata erau destula masini. Nu cred ca era organizata o intilnirea dar ma gindeam ca am putea noi sa facem una mai ales ca seara nu mai merge lumea la biserica spala vase sau bate covorul :D

Nu ma gindesc la o intilnire la ora 23 poate pe la 19-20.

Ce spuneti ?

21 Apr 2008, 10:14

Sunt pentru. Data si ora ???

22 Apr 2008, 16:03

Vin si eu !Sunt nou vreau si nu stiu pe nimeni din club mai ales in constanta .abia astept .

MeetFORD Constanta 28 Aprilie - Parcarea Aqua Magic orele 17

22 Apr 2008, 21:33

in urma unor discutii avute cu mai multi fordisti din CTA, printre care si Radur, am decis sa ne pregatim urmatoarea intalnire CLUB FORD CONSTANTA!!!
pentru cei interesati si cei dornici de inca o intalnire...propun ca pe data de 28 aprilie, a doua zi de Paste(cand toata lumea e mai relaxata), in jur de ora 17:00 - 18:00 PM sa ne vedem in parcarea AQUA MAGIC....
ESTE UN ANUNT "OFICIAL" SI SERIOS :d
astept commenturi si pareri.....poate cu ocazia asta clarificam si achizitionarea de tricouri... :)
seara buna

27 Apr 2008, 12:30

Din pacate eu nu pot veni pentru ca Luni voi pleca la Bucuresti.
Cine stie poate prind acolo o intilnire.

27 Apr 2008, 13:52

se pare ca nicid e data asta nu ne putem intalni...nu ca nu am vrea dar vremea nu tine cu noi deloc...poate ne intalnim pe 3 mai sau pe 4 mai cand va astept la weekendul competitional organizat de LEGAL RACING CONSTANTA.....3 mai curse pe 402 metri in Jupiter si 4 mai in parcare la carrefour pentru o proba de indemanare...
din pacate se pare ca nu se poate sa ne vedem zilele astea...
Hristos a Inviat

02 Mai 2008, 11:57

AM FOSTin parcare la AQUA MAGIC dupa cum sa discutat la 10jumate pe 2 mai ,in fine nu era nimeni adica erau o gramada da nici urma de FORDISTI .Nu stiu daca pe 28 a fost cineva ca eu am fost de munca .NASHPA
Subiect închis