Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
01 Noi 2007, 22:49
Si pe mine ma batea gandu sa ma duc dupa un Cosworth 4*4 in Germania la anu'....
01 Noi 2007, 22:49
hmm.. si daca te opreste rar-u? ce le spui? si la itp? hmm. lucrezi cu pile domnu' .. hi.hi..
01 Noi 2007, 22:52
alexaltdar de cat e motorul tau nu de 1.6?
Oricum de la inceputul anului motorul este piesa de schimb si poti sa o imtorci ca acum e pus si e in probe..........NU???
01 Noi 2007, 23:15
Deci! Masina a avut 1,6 cutie in 4 si am pus eu 2,0 si cutie in 5. Dar prostii de la RAR mi-au trecut doar in carte motorul, adica nu mi-au schimbat si certificatul, iar la circa financiara cine sa le zica de motorul meu???

Asa ca eu platesc asigurarea pentru 1,6 si la fel si impozitul, dar daca ma opreste Raru si ma intreaba le zic ca ei mi-au facut treaba si era de obligatia lor!!!
01 Noi 2007, 23:37
maaah. ce cheste.. pai atunci le arati o copie dupa cartea masinii si gata
02 Noi 2007, 01:18
$1 scrie:$2fftopic: uitati si voi ce impozite sunt de la anuuu
http://auto.rol.ro/auto/noile-impozite-la-masini.htmlastia cu masini de maxim 1.6 sunt avantajati la greu.. dupa 1.6 e dublu chiar triplu impozitul..
adika eu cu 1.6 platesc 63 de lei , alex cu 2.0 plateste 150 lei iar sile numa la scorpio ala 2.8 plateste 840 lei.......
Off-topic
eu nu vad diferenta, anu' trecut a fost 9 mil la cossie
02 Noi 2007, 01:40
off-topic. greseala mea. se pare ca linkul care l-am dat e cu impozitul pe 2007. cel pe 2008 nu e afisat inca..m-am uita si unele consilii locale au decis sa-l pastreze la fel in 2008, altele nu.. depinde de orasul in care locuiti.
02 Noi 2007, 01:44
OFF-TOPIC. OFF-TOPIC. OFF-TOPIC!!!!
02 Noi 2007, 01:55
revenind la topic, hai sa stabilim data viitoarei intalniri: eu zic 8 decembrie.
02 Noi 2007, 02:30
eu ma gandeam la ultima parte din noiembrie k totusi decembrie e cam plin de sarbatori deci implicit cheltuieli pt marea majoritate si nu am vrea sa auzim pretexte
02 Noi 2007, 02:48
Are dreptate Sile. Daca vrem zona Bran, spune-ti exact cam ce data preferati si cautam o vila sa o inchiriem, sau sa luam cateva camere. Daca anuntam din timp sigur prindem locuri. In zona Bran o camera de 2 paturi cam 60 de lei pe noapte, daca mergem unde trebuie avem TV, baie in camera, etc.
Acum poate nu toti vor sa stea peste noapte, dar stabilim cand ne anuntam. Atat sa stiu data si va zic sigur daca vin.
02 Noi 2007, 02:56
eu zik peste noapte k asa ne mai intindem la o vb / bere/ vin

+ k avem precedentul intalnirii trecute care a iesit super

iar aici tinand cont k e mai accesibil ca distanta pt multi se poate venii cu preteni sau familia in cazul unora

oricum pot spune ca pretul din ce spui tu max e mai mult decat ok deci mai ramne de votat daor data care eu unul sper sa fie situata in noiembrie
02 Noi 2007, 03:07
Si eu as sta peste noapte ca sa fiu sincer, numai sa gasim o solutie sa fim mai multisori asa ca sa iasa ceva frumos si memorabil!
02 Noi 2007, 03:27
in decembrie ar fi bine si pt mine....dar spre jumatatea lunii
02 Noi 2007, 04:53
Decembrie sau noiembrie? Ca decembrie e cam departe, se fac planuri si poate nu iese nimic...ba chiar mai mult incepe sezonul de iarna, si deci preturi mai mari, aglomeratie...
Eu raman la ideea de noiembrie, acum daca majoritatea se decide pe luna decembrie ma voi conforma, ca doar nu voi lipsi!
02 Noi 2007, 10:26
E de preferat noiembrie...poate spre sfarsitul lunii. Cum a spus si sile, decembrie e cu scos bani din buzunar. Eu unul nu pot sta peste noapte, prietenii stiu de ce

Oricum, daca sunteti hotarati sa ramaneti peste noapte va sfatuiesc sa rezervati din timp camere ca zona Bran - Moeciu e full mai ales in perioada asta. Si, din cate stiu, cazarea e mai scumpa...
02 Noi 2007, 13:12
cu riscul de a ma repeta.... decembrie = multe sarbatori si implicit cheltuieli pt multi dintre noi (mai ales pt aia mai familishti') sa nu mai vb de explozia preturilor la cazare si dc nuh de vreme care poate fi kt se poate de buna sau frigu draq' .... deci => eu unul ash fi fericit dk sar tine spre sf lui noiembrie ca sa fim cat mai multi , insa dk majoritatea va dorii luna decembrie nu voi face nazuri si voi fi acolo fara discutzie
02 Noi 2007, 15:21
Noiembrie:
Plusuri: ar fi super ca e aproape si de abia astept sa ne intalnim.
Minusuri: nu apuc sa schimb usa indoita si aripile pleznite de roti

si sa ii dau polish la masina
Decembrie:
Plusuri: mai mult ca sigur apuc sa schimb cele de mai sus, plus poate prindem un pic de zapada, sa ne distram si noi
Minusuri: cele enumerate de voi.
Daca e noiembrie, pe ce data ziceti? Pe la sfarsit?
02 Noi 2007, 18:43
eu ma gandeam la ceva apropriat de ultima saptamanaa a lunii shi dk se va concretiza pt luna asta sar putea sa mai vina cu mine cativa prieteni granadishti cu preferatele lor
02 Noi 2007, 19:32
Cam cati prieteni Granadisti?
Eu tot pentru sfarsitul lunii votez! Ar veni ceva gen 24 noiembrie, sambata.
02 Noi 2007, 19:42
pei intre 2 si 5 sper
02 Noi 2007, 19:55
Moama

, ar fi genial, sa facem concurs intre cate Granade si cate Sierre vin la intalnire...care vin mai multi

!
02 Noi 2007, 20:19
iti dai seama k ne bat sierrishtii k ashtia sunt pretutindeni

ne iau prin invaluire

... aq lasand gluma deoparte sper sa fim cat mai multi indiferent de model sierra....skorpio....granada ori taunus
03 Noi 2007, 02:28
Ok, deci...cum ramane? Ultima sambata din noiembrie? Bran? Moeciu?
03 Noi 2007, 04:42
prefer moecriu:)
03 Noi 2007, 10:28
Eeh, Moeciu-Bran...cam tot aia e, ca oricum nu cred ca stam in centrul Branului si nici in centrul Moeciului, in zona cred ca mergem spre Predelut, Simon sau Poarta, iar pe Moeciu, pe Moeciu de Sus sau Jos, deci oricum...nu central.
04 Noi 2007, 13:15
deci ce data ramane k sa stiu si eu cand incep sa vb q loomea

?
05 Noi 2007, 11:52
Atunci data cred ca este stabilita 24-25.
Acum cine are cunostinte in zona sa vedem ceva preturi la cazare si sa incercam din timp ceva rezervari.
05 Noi 2007, 14:53
poate max k parea sa shtie bine zona ...