Cos.. la capitolul papa, cred ca te poti baza linistit pe mine! Sint un super gurmand!

Pentru o masa buna si o atmosfera placuta, ma sui in masina si merg sute de km.

Tocmai m-am intors de la o plimbare la Bicaz, cu oprire la Piatra.. restaurantul Tequilla.

Servirea de nota 10, foarte rapida. Mincarea ok. Meniu clasic pt restaurantele din Romania dar gatit ok, preturi accesibile. Chiar ma gindeam ca ar trebui sa dam o fuga cu gasca ford..spatiu parcare girla, papica buna, cai superbi la scoala de echitatie, fete dragutze

. In plus am vazut pe linga o puzderie de Q7, A5, si un super misto corsa OPC nou-noutz!.

Weekendul trecut am dat o fuga la tot la Piatra, la Troian..la iesirea din Piatra.. super fain meniul.. servirea insa lasa de dorit.. dureaza o vesnicie pina esti servit. Iti recomand maduvioarele, creierul pane... nu retin daca au pizza in meniu

Weekendul viitor Mariko Inn duminica, cu gasca de fordisti! Simbata, de incalzire cred ca dau o fuga la Casa Creanga Tg Ocna sau Michele Onesti! Mai schimbam peisajul!
Cu radarele stai linistit, ne descurcam. Promit sa trec eu deschizator de drum... Daca e sa ma ia si scapati voi, impartim amenda la toti

Eu fac drumul ala frecvent... si rar cind merg sub 170-200km/h pe traseul ala. Pina acum detectorul si-a facut datoria! E singurul drum unde simt ce poate masinutza asta... asa ca, nu ratez ocazia

. Daca voi ramine pieton, Doamne fereste, asta e. Mai bine vultur 1 zi decit cioara toata viata!
Sa ma lamureasca si pe mine pietrenii de ce urla detectorul intr-una pe drumul pe 4 benzi spre Piatra... Aveti camere? Radare fixe? Ca sa stiu daca ma trezesc cu ceva felicitari in posta de la MAI!