Arhiva

ClubFord meeting Bacau - Martie-Aprilie

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Re: ClubFord meeting Bacau - Martie-Aprilie

Mesajde cosmarinescu » 23 Mar 2008, 10:59

$1 scrie:$2Cosmarinescu.. ramin la specialitatile orientale .. pizza gasesti pe toate drumurile..(daca esti pasionat de pizza si ajungi in Bc, incearca Yamy-Yamy)! 8-}

Cred ca ti-ai dat seama ca a fost o gluma cu schimbul, pizza o intereseaza pe sotie, eu unul insa permanent mi-am dorit sa gasesc pe cineva care sa-mi recomande felurile exotice, deoarece mi se pare cam deplasat sa intru pentru prima data intr-un local de gen si sa comand ceva de genul "taitei cu taitei" :)) , din necunoastere normal! Oricum sunt un gurmand declarat si deschis la noi experiente! Sa ma bazez pe tine?

Pietrenii vor pleca in coloana? ;) ca sa stiu sa ma informez pe unde sunt radarele ... sau duminica e liniste intre Piatra si Roman :D
Fusion 1,4 DURATEC Comfort 2007 moondust silver
LIVE - http://www.terrafm.ro/radio/
cosmarinescu
Ford Freak

Maşina: Ford Fusion Comfort 2007 1,4 Duratec "Lizuca"

Mesajde valiinves » 23 Mar 2008, 11:30

Care-i data limita pana la care ne putem inscrie pe lista?
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387

Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
valiinves
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387

Mesajde Ludicass » 23 Mar 2008, 20:02

Cos.. la capitolul papa, cred ca te poti baza linistit pe mine! Sint un super gurmand! 8-} Pentru o masa buna si o atmosfera placuta, ma sui in masina si merg sute de km. :) Tocmai m-am intors de la o plimbare la Bicaz, cu oprire la Piatra.. restaurantul Tequilla. :D Servirea de nota 10, foarte rapida. Mincarea ok. Meniu clasic pt restaurantele din Romania dar gatit ok, preturi accesibile. Chiar ma gindeam ca ar trebui sa dam o fuga cu gasca ford..spatiu parcare girla, papica buna, cai superbi la scoala de echitatie, fete dragutze :-" . In plus am vazut pe linga o puzderie de Q7, A5, si un super misto corsa OPC nou-noutz!. :D/ Weekendul trecut am dat o fuga la tot la Piatra, la Troian..la iesirea din Piatra.. super fain meniul.. servirea insa lasa de dorit.. dureaza o vesnicie pina esti servit. Iti recomand maduvioarele, creierul pane... nu retin daca au pizza in meniu ;) Weekendul viitor Mariko Inn duminica, cu gasca de fordisti! Simbata, de incalzire cred ca dau o fuga la Casa Creanga Tg Ocna sau Michele Onesti! Mai schimbam peisajul! :)

Cu radarele stai linistit, ne descurcam. Promit sa trec eu deschizator de drum... Daca e sa ma ia si scapati voi, impartim amenda la toti :D Eu fac drumul ala frecvent... si rar cind merg sub 170-200km/h pe traseul ala. Pina acum detectorul si-a facut datoria! E singurul drum unde simt ce poate masinutza asta... asa ca, nu ratez ocazia :D . Daca voi ramine pieton, Doamne fereste, asta e. Mai bine vultur 1 zi decit cioara toata viata!

Sa ma lamureasca si pe mine pietrenii de ce urla detectorul intr-una pe drumul pe 4 benzi spre Piatra... Aveti camere? Radare fixe? Ca sa stiu daca ma trezesc cu ceva felicitari in posta de la MAI! 8-}
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde cody » 23 Mar 2008, 21:27

@valiinves : nu este un termen limita.....si nu este nici o crima daca te inscrii si nu poti ajunge
@ludicass : la mine nu tipa detectorul acolo dar am mai auzit si de la altii ca le tipa pe bucata aia :-?? era vorba sa puna niste camere, dar nu au aparut inca...... tot astia cu loganurile lor de politie se freaca mereu pe acolo X(
http://www.freewolf.ro

Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul
si apoi iti spune care era lectia.
cody
Gold Member

Maşina: focus 1.6 16v , yamaha tdm 850

Mesajde valiinves » 24 Mar 2008, 00:19

$1 scrie:$2ai cu lista ....
1. verga-cip
2. alen
3. cody
4.valiinves
va rugam sa continuati ..... de la Iasi , Suceava sau Botosani nu se anunta nimeni ?
Romascani nu avem ???????
Propun ora 14.00

K. M-am inscris si eu dar va zic 90% sanse ca nu o sa ajung.
Eu o sa fac tot posibilul chiar daca e sa vin in timp util de la Ploiesti si direct la intalnire, nu de alta da ma chinui de ceva timp sa ajung si eu la o intalnire si nu reusesc.
Si credeti-ma, chiar imi doresc acest lucru.
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde Alen » 24 Mar 2008, 12:20

$1 scrie:$2@ludicass : la mine nu tipa detectorul acolo dar am mai auzit si de la altii ca le tipa pe bucata aia :-?? era vorba sa puna niste camere, dar nu au aparut inca...... tot astia cu loganurile lor de politie se freaca mereu pe acolo X(

deci urla detectoru' in draci de la intrarea in Piatra si pana pe la Rompetrol (giratoriul de la liceul de chimie).....m-am uitat si pe-o parte si pe cealalta si n-am vazut absolut nimic.....nush de ce tipa asa... :-??
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde silviupn69 » 24 Mar 2008, 13:17

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2@ludicass : la mine nu tipa detectorul acolo dar am mai auzit si de la altii ca le tipa pe bucata aia :-?? era vorba sa puna niste camere, dar nu au aparut inca...... tot astia cu loganurile lor de politie se freaca mereu pe acolo X(

deci urla detectoru' in draci de la intrarea in Piatra si pana pe la Rompetrol (giratoriul de la liceul de chimie).....m-am uitat si pe-o parte si pe cealalta si n-am vazut absolut nimic.....nush de ce tipa asa... :-??

A stiu eu de ce tipa asa, vrei sa-ti zic (dar nu tesuperi? ;) ):
Pai aici suntem intr-un proces continuu de schimbari, modernizari,......,toti isi monteaza usi automate , apar unitati militare ( care transmit pe unde, microunde, ..... pe unde apuca :)) ) se schimba releele de telefonie mobila, cei de la Dumbrava au sonerii cu infra..... nu mai folosesc cablul,.....usi de garaj automate, toti au celulare si stau pe bancuta la poarta si vb de zor ,.... ce sa mai vorbim, schimbare totala 8-} =)) 8-} :)) , ...si cand vine radarul din fata ,....."n-a ca l-am luat " =)) =)) =)) . Cred ca trebuie sa schimbi detectorul !!?
Ford Mondeo
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Maşina: Mondeo 2.0 TDCI; 130CP

Mesajde Ludicass » 24 Mar 2008, 13:24

Deci e ceva..eu cred ca de la releele alea de pe munte... daca treci pe city mode si nu highway, dispare sunetul.. deci e un semnal captat de la departare.. dar risti sa ai surprize:)
Silviu.. frecventele alea nu prea au treaba cu frecventa radarului politiei (poate doar camerele de la peco, senzorii de usi) ... iar semnalul e puternic, pe citiva km si fara pauze.. de zici ca e radarul in fata ta. Nu e de la detector, crede-ma.. sint f. multumit de el...nu m-a dezamagit niciodata... il am de cind a fost dotata politia romana cu radare.. ia de la km si chiar si dupa curba.

Aaaa.. sa nu uit..atractia gradinii zoologice din Piatra era ieri.. Mihai Traistariu! Se uita lumea la el ca la urs! Venise si el sa vada gradina zoo si lumea calare pe el... 8-}

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Alen » 24 Mar 2008, 14:53

$1 scrie:$2Silviu Nu e de la detector, crede-ma.. sint f. multumit de el...nu m-a dezamagit niciodata... il am de cind a fost dotata politia romana cu radare.. ia de la km si chiar si dupa curba.

zicea de al meu ca tre' schimbat, nu de-al tau... :))
stim ca tu umbli doar cu scule de calitate... :-* :))
Alen

Mesajde Ludicass » 24 Mar 2008, 15:09

Alen..am inteles ca se refera la "scula" ta.. asta era si ideea.. chiar si cu scule de calitate, ai aceleasi semnale 8-} Pe city mode insa semnalele astea dispar... Dar nu ma vad intrind in fortza in Piatra pe city mode si sa ma trezesc cu garcea in 500 m.. ca pina pun frina..pina scad la 100/h... ramin fara permis! :-SS

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Alen » 24 Mar 2008, 15:20

sa stii ca am si eu "city mode", da' mi-e lene sa apas pe el....prefer sa reduc viteza, pt. orice eventualitate....
vezi, asta-i diferenta: tu scazi PANA la 100, eu scad DE LA 100, da' de ajuns ajungem tot acolo amandoi.... ;)
Alen

Mesajde cosmarinescu » 24 Mar 2008, 17:37

$1 scrie:$2Tocmai m-am intors de la o plimbare la Bicaz, cu oprire la Piatra.. restaurantul Tequilla. :D Servirea de nota 10, foarte rapida. Mincarea ok. Meniu clasic pt restaurantele din Romania dar gatit ok, preturi accesibile. Chiar ma gindeam ca ar trebui sa dam o fuga cu gasca ford..spatiu parcare girla, papica buna, cai superbi la scoala de echitatie, fete dragutze :-" :D/ Weekendul trecut am dat o fuga la tot la Piatra, la Troian..la iesirea din Piatra.. super fain meniul.. servirea insa lasa de dorit.. dureaza o vesnicie pina esti servit. Iti recomand maduvioarele, creierul pane... nu retin daca au pizza in meniu

Perfect de acord cu tine referitor la restaurantele amintite! Tot ceea ce tine de Piatra Neamt imi este nu cunoscut, ci foarte cunoscut! Pentru doritori pot oferi si sugestii! Vestita "pensiune Troian ar trebui evitata pe viitor, deoarece a mai ramas doar renumele si locatia, pentru ca in rest, nivelul mic de salarizare (zgarcenia proverbiala a "sefutzei... :D ) a adus numai personal de mana n'spe, care odata ce incepe sezonul nuntilor se gandeste numai la alte alea! :-/ Dar parca acum suntem in post , nu? :-S
Revenind, se mananca bine si prin alte locuri din Piatra, dar trebuie sa cauti sau sa intrebi cunoscutii, pentru ca altfel te trezesti cu obisnuita friptura "talpa pantof" si cartofii pai, deveniti "fan"! :))
Iata un subiect de discutat langa o farfurie imbietoare ....
cosmarinescu
Ford Freak

Mesajde Ludicass » 24 Mar 2008, 18:38

Alen... asta cu viteza, la mine e boala veche... e greu cind ai boala asta...cam cum e tigara pt fumatori! :) Am incercat sa ma las dar nu s-a putut. Am incercat masini de cilindree mica, fara veleitati sportive..dar riscam sa le arunc pistoanele prin capota... iar mai grav, sa intru in depasiri avind sub pedala un potential de putere redus si sa ma trezesc ca ma fac praf.... Asa ca e mai bine cu 150cp sub capota..riscurile sint clar mai mici in ceea ce ma priveste... ai alta siguranta, alta stabilitate... De ajuns, vrb ta..tot acolo ajungem...diferenta e de timp, consum si adrenalina! :) Apropos de consum, ieri am scos un super consum in afara localitatii... 6,1 % !!! <:-P Ma uitam la computer si nu imi venea sa cred. E drept, am mers lejer, cu ceva sprinturi in depasiri... dar 6,1 pt ST e un consum excelent!

Cosm.. Troian mai nou nu se mai numeste Troian..are alt management.. cred ca a fost cumparata..sau rebrenduita. Papa e ok si daca esti de-al casei si te cunosc ospatarii, lucrurile se misca bine. Intr-adevar, nu mai e ce a fost acum citiva ani. Daca ai alte locatii faine, nu neaparat Neamtz, baga aici... Sint deschis la noi sugestii! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde silviupn69 » 25 Mar 2008, 02:11

$1 scrie:$2b]Alen..am inteles ca se refera la "scula" ta.. asta era si ideea.. chiar si cu scule de calitate, ai aceleasi semnale 8-} Pe city mode insa semnalele astea dispar... Dar nu ma vad intrind in fortza in Piatra pe city mode si sa ma trezesc cu garcea in 500 m.. ca pina pun frina..pina scad la 100/h... ramin fara permis! :-SS

Alen si Ludicass stiu ca ati inteles foarte bine ca am incercat o gluma , dupa cum este conceput postul , se vede !!! ^:)^ ^:)^ :-h ; nu sunt tendentionist si nu asi indrazni sa ma leg de "scula" nimanui :)) =)) [-X . Daca NU v-ati suparat pe mine as incerca sa trec busuiocu' , dar nu sunt 100 la % sigur ca voi reusi ! Cred totusi ca ceva exista( si ca sa nu cad in paranormal ) banuiesc ca acel semnal atat de violent provine de la releele de sus de pe Cozla. Bineinteles ca acestea existau si pana acum, dar am auzit ca trebe' sa isi ia talpasita si sa-si duca turnuletele putin mai harcana, deoarece acolo urmeaza sa se mai construiasca cate ceva. Eu cred ca o explicatie ca au marit semnalul ptr. a reusi sa faca aceasta operatiune. Este o simpla supozitie. Am auzit de la un prieten de-al meu ca ar mai exista o astfel de zona si la iesirea din Piatra catre Tg. Neamt, numai ca acolo distanta pe care detectorul da bairam ar fi mai scurta.
De cinci ani de zile fac traseul P.Neamt - Savinesti (dus -intors) de 2x pe zi, am in permanenta detectorul montat ( nu e varf de gama- nici nu am pretentii,dar de cand il am nu am mai dat "noroc" cu Garcea si este un Bel E220 -->cumparat chiar din Bacau; sunt fffffffffff multumit de aparat ) si niciodata nu a luat-o razna in acel perimetru de care vb. voi.Aparatul NU il tin niciodata in modul city ( celelalte usi de la Petrom V, Bontas, Dedeman, etc le prind si eu ).
In speranta ca am venit la timp cu aceste clarificari =D> :-?? ;) , va saluta un plaies de lu' Stefan ................................ ( nu Pinalti ) =)) :)) =))
Ford Mondeo
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Mesajde valiinves » 25 Mar 2008, 18:19

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ai cu lista ....
1. verga-cip
2. alen
3. cody
4.valiinves
va rugam sa continuati ..... de la Iasi , Suceava sau Botosani nu se anunta nimeni ?
Propun ora 14.00

K. M-am inscris si eu dar va zic 90% sanse ca nu o sa ajung.
Eu o sa fac tot posibilul chiar daca e sa vin in timp util de la Ploiesti si direct la intalnire, nu de alta da ma chinui de ceva timp sa ajung si eu la o intalnire si nu reusesc.
Si credeti-ma, chiar imi doresc acest lucru.

Baieti, am o veste buna: S-au inversat procentele. :)
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde cosmarinescu » 25 Mar 2008, 19:04

$1 scrie:$2Baieti, am o veste buna: S-au inversat procentele. :)

Si cum? vii singur? chiar numai un singur reprezentant de la Focsani? sau faci parte din expeditia de ... incercare, avangarda , carevasazica .... =D>
Si eu cred ca sunt fffff mari sanse sa ajung, dar nu indeajuns ca sa completez lista .... :-"
cosmarinescu
Ford Freak

Mesajde valiinves » 25 Mar 2008, 19:39

Da vin singur si ca sa nu vin cu mana goala, iau si nevasta cu mine :).
Cat despre ceilalti care mai sunt din Focsani, desi mie rusine, nu pot spune prea mare lucru despre ei ca mai sunt doar inca 2(atatia am gasit pe forum pana acum) si fiecare s-a dat la fund dupa ce i-am invitat la o cafea sa ne cunoastem.
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 25 Mar 2008, 21:26

Vali..te asteptam la Mariko Inn. Lasa-i pe restul vrincenilor, important e sa te simti tu bine cu gasca de la Bacau. Sa stii ca nici in Bc nu sintem multi... mereu aceeasi oameni de baza prezenti la datorie.. Cip + Alen (nucleul) plus restul care de la intilnire la intilnire se schimba. Nu stiu cit de importante sint masinile si marca ford, ca fieste si focusuri am vazut toti destule, cit conteaza atmosfera, proprietarii...! E si asta un pretext sa mai iesim din casa, sa mai povestim, sa mai achimbam impresii. :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde valiinves » 25 Mar 2008, 22:28

Corect si sunt de acord cu voi. Singura chestie sper sa nu va deranjeze toarta mea, da nu prea pot sa scap de ea, decat printr-o cearta.
O sa trebuiasca sa-mi dati si mie unu din voi pe PM un nr de mobil sa-mi explicati mai exact unde-i restaurantul si banuiesc ca juma de ora intarziere se accepta.
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde Alen » 26 Mar 2008, 11:58

si io vin cu nevasta, stai linistit....am incercat o data, de doua ori sa scap de ea si daca n-am reusit, m-am resemnat :-?? si m-am impacat cu soarta :))
acu' vrea ea sa scape de mine si nu mai vreau eu 8-} ;)
Alen

Mesajde valiinves » 26 Mar 2008, 12:35

E bine atunci ca sunt doua. Le trimitem la masa separata. :D
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde Alen » 26 Mar 2008, 12:42

$1 scrie:$2 bine atunci ca sunt doua. Le trimitem la masa separata. :D

s-ar putea sa fie si mai multe.....aproape sigur mai stiu inca doua ;) 8-}
Alen

Mesajde valiinves » 26 Mar 2008, 13:11

Ha! :)) Si eu care-mi faceam probleme.
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde cody » 26 Mar 2008, 21:38

$1 scrie:$2a! :)) Si eu care-mi faceam probleme.

No problem ....si eu vin cu nevasta :D
Astazi m-am intalnit cu << silviupn69 >> si vrea sa vina si el , poate mai convinge si pe prietenul lui (tot fordist de-al nostru ) ..... =D>
Alexutzu .....Paul P .....fomitza .....david 75 ...... nu mai spuneti nimic ?????
http://www.freewolf.ro

Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul
si apoi iti spune care era lectia.
cody
Gold Member

Maşina: focus 1.6 16v , yamaha tdm 850

Mesajde Ludicass » 26 Mar 2008, 21:55

Eu nevasta nu posed. 8-} .. doar prietena, dar saraca e satula de discutii pe teme auto pina peste cap.. desi e foarte pasionata de viteza si masini sport! In plus, lucreaza si in domeniul auto... si se pricepe binisor as zice ! :D Sigur insa prefera o repriza de shopping intilnirii noastre! Poate totusi vin cu niste prieteni pasionati de auto, nu-s fordisti, dar la masini se pricep... ;)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde cosmarinescu » 27 Mar 2008, 00:15

$1 scrie:$2oate totusi vin cu niste prieteni pasionati de auto, nu-s fordisti, dar la masini se pricep... ;)

Suna foarte bine!
Decat sa promit ca ajung, mai degraba ... rezervati-mi un loc la masa! Adica ... 2 , ca doar nu o sa vin fara "sofer" :D ! Doar si "jumatatile" sunt parte din neamul Ford? Nu-i asa? Oricum soata tine cel mai mult la bibi =)) !
Ramane ora 14? Nu de alta, dar ATENTIE ca se schimba duminica ora, 3 (parca!) devine 4! :-"
cosmarinescu
Ford Freak

Mesajde silviupn69 » 27 Mar 2008, 08:36

Comfirm ce-a zis Cody mai sus si anume ca in proportie de 80% vin si eu ( 20% procentul cu care trebe' sa ma bat ptr. a convinge consoarta, dar acum ca am vazut ca vor mai fi prezente si alte sotii sau prietene, imi va fi mai usor sa dobor acest procent :)>- ). Acum vin eu cu o intrebare ; care din voi veniti si cu copii(lul) dupa voi (bineinteles cei care aveti) ptr. ca nu doresc sa car baiatul dupa mine (11ani) daca nu mai exista cel putin un copil ,deoarece se va plictisi cu siguranta? Voi preafericitilor ce aveti consoarte posesoare de permis <:-P .........., eu [-X detin asa ceva si ma voi limita la "apa plata cu lamaie" :)) .
Ramane ora 14:00( da intradevar se schimba ora)? ...........Dupa cum evolueaza vremea momentan , luam si saniutele dupa noi? 8-}

Hai cu lista ....
1. verga-cip
2. alen
3. cody
4.valiinves
5. silviupn69 (cody, tinem legatura poate ne deplasam impreuna !!!)

Propun ora 14.00
Ford Mondeo
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Mesajde verga_Cip » 27 Mar 2008, 11:27

Cu Alecsutzu am vorbit eu, urmeaza sa imi confirme daca vine.

Vali si Ioana nu pot veni, sunt prinsi cu ceva treaba...poate data viitoare.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde Alen » 27 Mar 2008, 11:59

io zic sa ramana hotarata ora 14.00
suna cineva pentru rezervare?
Dinule, suna tu, ca de noi n-au auzit aia de la Mariko.... :D propun o masa de 12 persoane, asta la prima vedere cel putin.....poate vom fi si mai multi :-"

@silviupn69: si io am o fetita de 11 ani, da' nu stiu sigur daca o iau cu mine, sunt sanse foarte mari ca de data asta sa ramana acasa...
Alen

Mesajde mno » 27 Mar 2008, 12:06

$1 scrie:$2s-ar putea sa fie si mai multe.....aproape sigur mai stiu inca doua ;) 8-}

care or fi alea doua, oare? :-? :D :))
mno
Incepator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Arhiva