Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Unde mergem sa intampinam primavara ?

Chestionarul s-a închis pe data de 24 Mar 2008, 09:41

Salsa
4
44%
Music Club
0
Niciun vot
El Grande Comandante
0
Niciun vot
Spice Club
0
Niciun vot
Live Music
1
11%
Opium
0
Niciun vot
Oldies
0
Niciun vot
Oriunde, voi fi acolo!
4
44%

Voturi totale : 9

Re: Sarbatoarea Primaverii ClubFord

19 Mar 2008, 10:35

Oldies de obicei e ingramadit rau de tot. Daca nu se aduna asa multa lume ar merge luata o masa acolo.

19 Mar 2008, 15:50

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2deci trebe sa planuim in avans cine ne duce acas'....ca altfel daca merem pe jos...o sa ne ia radaru'

daca in loc sa ma trimiteti la pustnicu ma convingeti cumva sa vin cu voi, va duc io acasa. da nu prea departe in provincie va rog...

pai nu mai bine te duci la pustnicu, si spre dimineata vii sa ne iei? nu putem sa te obligam sa stai cu noi in vacarmul ala din club...:D

iti vand eu porumb...asa ca mai bine ai incepe sa cauti o moara...dar nu hodorogita...

19 Mar 2008, 16:10

eu daca voi veni, o sa vin cu masina, ca nu beau alcool :D asa ca 3 persoane pot merge cu mine.

19 Mar 2008, 16:15

$1 scrie:$2u daca voi veni, o sa vin cu masina, ca nu beau alcool :D asa ca 3 persoane pot merge cu mine.

gata bre, scapasi de greutate? ca banuiesc ca daca vii cu picioru` in ghips o sa ramana pedala de acceleratie in podea non stop...si atunci sa vezi diXtractie...

pot sa ma inscriu la tine la masina? Dana zice ca sunt de gasca...

19 Mar 2008, 16:16

vezi ca trebuie sa-i plimbi prin vestul salbatic... si poate te convinge vreunul asa sa-l duci si pana in casa ca e asa baut ca nu se tine pe picioare... si ramai acolo peste noapte....

19 Mar 2008, 16:26

$1 scrie:$2u daca voi veni, o sa vin cu masina, ca nu beau alcool :D asa ca 3 persoane pot merge cu mine.

gata bre, scapasi de greutate? ca banuiesc ca daca vii cu picioru` in ghips o sa ramana pedala de acceleratie in podea non stop...si atunci sa vezi diXtractie...

1.shine, am piciorul stang in ghips, nu dreptul ca sa ramana in acceleratie;) si pe 25 scap de povara #-o
2. n-am fost niciodata in ghencea, dar cred ca e cazul sa invat cum se ajunge acolo ;)

@ cornel: trebuie sa faca si sa spuna multe o persoana ca sa ma convinga sa raman peste noapte .... asa ca nu m-ai nimerit

19 Mar 2008, 16:30

1.shine, am piciorul stang in ghips, nu dreptul ca sa ramana in acceleratie;) si pe 25 scap de povara #-o
2. n-am fost niciodata in ghencea, dar cred ca e cazul sa invat cum se ajunge acolo ;)

@ cornel: trebuie sa faca si sa spuna multe o persoana ca sa ma convinga sa raman peste noapte .... asa ca nu m-ai nimerit

cred ca am pierdut sirul evenimentelor la capitolul ghencea....ma depasteste...deci...ce e cu ghencea?!?!

nu cred ca ar vrea vreo fata sa ma conduca pana in casa...stau intr-un camin studentesc...de baieti... :-t

19 Mar 2008, 16:32

aveam impresia ca stai in ghencea.... my fault!

19 Mar 2008, 16:33

Mai ai prietenul ? Ca sa stiu daca tac sau aberez in continuare .

19 Mar 2008, 16:37

mai am prietenul!

19 Mar 2008, 16:40

$1 scrie:$2ai ai prietenul ? Ca sa stiu daca tac sau aberez in continuare .

mai cornele....nu esti deloc atent la detalii...pai nu vezi ca nu mai e lista de masini in semnatura?...deci...
off off off....si ce mai nene...ti-e frica? off...si eu care te credeam mai curajos...

dar sa revenim on topic...cred ca ar trebui introdus un vot (uninominal sau nu...) cu locatiile existente deja...poate inca una la iarba verde ...gratarel...chestii... socoteli....

Stau in Crangasi - Belvedere ptr cunoscatori...sau Giulesti...ca e pe-aproape...

19 Mar 2008, 16:48

1. stiu unde e belvedere, am fost internata o data in spitalul ala de studenti

2. adi pui tu poll? Tu ai fost cu initiativa!

3. GATA CU OFFTOPICUL !!

19 Mar 2008, 17:13

Tac !

(ps pai nu e de mine ca daca nu era vroiam s-o combin cu voi ca eu is la coada si nu stiu daca imi pica ceva :@) )

19 Mar 2008, 17:30

ce-i offtopicareala asta aici?

deci treaba e clara: mergem sa dansam in salsa, nu?

19 Mar 2008, 23:30

Summary de propuneri:

1. Salsa
2. Music club;
3. El Grande (Comandante desigur); si
4. Spice Club
5. Live music
6. opium ( dar aici se danseaza doar vinerea si sambata)
7. Cotton club
8. oldies

faceti poll? Pollul pina pe 22 martie si apoi lista pina pe 30 martie ca sa avem rezervarea facuta pe 1 aprilie? vi se pare OK?

propun sa eliminati din lista ce nu e convenabil sa dansant si sa ramina mai putine optiuni. eu nu voi vota caci merg oriunde se voteaza. pe scaunul meu se va dansa cel mai bine....

20 Mar 2008, 01:58

hai cu poll-ul...

20 Mar 2008, 09:38

propun sa eliminati din lista ce nu e convenabil sa dansant si sa ramina mai putine optiuni. eu nu voi vota caci merg oriunde se voteaza. pe scaunul meu se va dansa cel mai bine....

Bogdan dar parca in berarie ai dansat :-??

20 Mar 2008, 11:53

pai la inceput o sa stea pe scaun...dar odata cu trecerea orelor si paharelor o sa danseze...pe scaun...pe mese....si poate il convingem sa presteze si pe ringul de dans...

20 Mar 2008, 11:54

$1 scrie:$2ai la inceput o sa stea pe scaun...dar odata cu trecerea orelor si paharelor o sa danseze...pe scaun...pe mese....si poate il convingem sa presteze si pe ringul de dans...

a baut bere fara alcool atunci, deci nu cred ce era de vina alcoolul

20 Mar 2008, 12:33

$1 scrie:$2ai la inceput o sa stea pe scaun...dar odata cu trecerea orelor si paharelor o sa danseze...pe scaun...pe mese....si poate il convingem sa presteze si pe ringul de dans...

a baut bere fara alcool atunci, deci nu cred ce era de vina alcoolul

pai nu are alcool....da` cine stie ce o fi in ea de fapt...

20 Mar 2008, 12:42

hai sa nu transformam si topicul asta intr-o varza totala cum e cel pt intalnirea din 22.03.2008.
s-a pus poll va ramane acolo pana pe 23.03.2008. votati cu spor.

20 Mar 2008, 13:26

$1 scrie:$2ai sa nu transformam si topicul asta intr-o varza totala cum e cel pt intalnirea din 22.03.2008.
s-a pus poll va ramane acolo pana pe 23.03.2008. votati cu spor.

Lipseste varianta ORIUNDE :(

20 Mar 2008, 13:59

votat music club. nush cand, dar anuntati, sper :)

20 Mar 2008, 14:39

da imi cer scuze, ca am dat peste cap poll-ul :(, am vrut sa indeplinesc dorinta cuiva cu oriunde ... si acum trebuie votat din nou.
MII DE SCUZE!

20 Mar 2008, 15:10

$1 scrie:$2a imi cer scuze, ca am dat peste cap poll-ul :(, am vrut sa indeplinesc dorinta cuiva cu oriunde ... si acum trebuie votat din nou.
MII DE SCUZE!

Multumesc .. si-un :-* ca sa-ti treaca ;))
Salsa parca avea 3 voturi, iar urmatoarele 3 cate un vot.

20 Mar 2008, 15:21

ca tot se plangea cineva ca s-a plictisit de cluburile existente

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/di ... ul-2467526

Asta ca alternativa, dupa ce puteti trimite intai o iscoada sa miroasa pe acolo.

20 Mar 2008, 21:12

$1 scrie:$2a tot se plangea cineva ca s-a plictisit de cluburile existente

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/di ... ul-2467526

Asta ca alternativa, dupa ce puteti trimite intai o iscoada sa miroasa pe acolo.

cornele, vad ca ai limbaj de Travianist...iscoada...alea alea....ma insel?

25 Mar 2008, 15:27

bun

deci poll-ul s-a incheiat; castigator e salsa

mergem in 4 aprilie (vineri) sau 5 aprilie (sambata)?? sau facem un poll?

deschidem lista de participanti

2 locuri adispanu'

25 Mar 2008, 15:33

bun

deci poll-ul s-a incheiat; castigator e salsa

mergem in 4 aprilie (vineri) sau 5 aprilie (sambata)?? sau facem un poll?

deschidem lista de participanti

2 locuri adispanu'
2 locuri Tiry213 - Nu confirm inca participarea,dar daca nu intervine nimic sunt o acolo :D

25 Mar 2008, 15:52

Lista de participanti - Salsa 4 sau 5 Aprilie:
2 locuri adispanu'
2 locuri Tiry213 - Nu confirm inca participarea,dar daca nu intervine nimic sunt o acolo :D
1 loc DGAlexandru ... dar sa vad daca imi dau drumul de la serv (summit); P.S. Nu ma supar daca-mi aduceti pe cineva care sa-mi tina de urat :-"
Subiect închis