Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: Intalnire IULIE - Cluj

27 Iun 2008, 13:17

Intalnirea lunii iulie a membrilor ClubFord va avea loc sambata in data de 12.07.2008 la ora 11:00 in parcarea de la Iulius Mall (pe terasa deasupra la Auchan)!

27 Iun 2008, 17:56

:)) asta cu conditia sa avem terasa, daca nu pica cu totul pana atunci.

27 Iun 2008, 19:10

=)) =)) =)) Daca mai ploua avem sanse sa schimbam locatia :))

28 Iun 2008, 20:30

mah, sper sa nu vin si luna aceasta fara masina din cauza nenorocitilor de guvernanti, ca am fost la politie si au zis ca nu au primit nici o dispozitie in legatura cu taxa de prima inmatriculare, poate o lungesc pina la toamna. :( :(( :-?? :-t :-t :-t :-t

28 Iun 2008, 21:02

:D Am vazut azi, acum vreo 2 ore, Focus 2 negru, cu sticker, parcat in parcarea din fata Primariei din Turda (la fantana arteziana), avea numarul ceva ZXR sau ZXW! Cred ca era a lui Cezar! :-??

30 Iun 2008, 20:42

Voi ajunge si eu dar va rog sa-mi amintiti...:D

01 Iul 2008, 01:42

Titi, iti amintesc eu! Ca maine (de fapt azi) incep sa trimit PM-uri ca mai sunt numai 12 zile!

01 Iul 2008, 18:41

cred ca trebuia sa trimiti doar celor din Cluj :) sau macar de prin apropiere. Eu as veni, dar nu cred ca e masina gata pana atunci!

02 Iul 2008, 06:24

Mi-ar fi prins bine intalnirea cu voi. Aveam o sumedenie de chestii de discutat cu voi dar, din pacate, la data meetingului sunt plecat din tara si revin abia spre sfarsitul lunii. Ramane pe alta data cand sper sa am mai mult noroc. Va asigur de stima mea deosebita pentru ce faceti aici pe Forum si nu numai.

02 Iul 2008, 06:38

2 persoane, atasez za icsel :D
FiÅŸiere ataÅŸate
Intalnire Iulie.xls
(141 KiB) Descărcat de 146 ori

02 Iul 2008, 09:45

Si eu tot am vrut sa vin de cand am intrat pe forum, dar nu s-o nimerit.
Acum astept inmatricularea (ca o trecut de 1 iulie :) ). Sper sa se rezolve repede si atunci vin si eu 99%.
Deocamdata am bifat la 'Nu stiu'.

P.S. Sper sa prind un numar cu KYX ca sa fie usor de retinut. :D
FiÅŸiere ataÅŸate
Intalnire Iulie.xls
(148.5 KiB) Descărcat de 97 ori

02 Iul 2008, 13:04

:-t Dragi colegi de forum, in momentul de fata sunt putin socat :-O de amploarea pe care a luat-o aceasta nevinovata intalnire Club Ford in care, in primul rand, doaream sa ne cunoastem, sa ne recunoastem in trafic, sa ne intalnim pentru a vedea fiecare ce a mai facut la masinuta lui, pentru a schimba informatii, iar mai apoi, dupa constituirea Asociatiei si deschiderea unei filiale la Cluj, sa incercam sa obtinem unele mici avantaje de la reprezentantii Ford din zona.
Cred ca in viitorul apropiat va trebui sa apelez la ajutorul vostru pentru ca din cate se pare nu voi mai putea face fata de unul singur.
Pe aceasta cale il invit pe dromamobilul sa se alature eforturilor noastre de organaizare al acestui eveniment, dat fiind faptul ca el are experienta de la organizarea Raliului Clujului.
In continuare, pentru a intelege despre ce este vorba voi cita unul dintre mesajele private pe care le-am primit:

"Salut!

Da-mi, te rog, detaliile tale de contact. Te pot pune in legatura cu conducerea Iulius Mall, pentru sprijin in organizarea intalnirii de la Cluj.
Am vorbit deja cu ei si sunt interesati in promovarea evenimentului si ceva avantaje oferite membrilor clubului.

Suna interesant?"

02 Iul 2008, 14:20

suna interesant, orice avantaj e binevenit :D

02 Iul 2008, 15:39

[quote="Black Cat]Am vorbit deja cu ei si sunt interesati in promovarea evenimentului si ceva avantaje oferite membrilor clubului.

Suna interesant?"[/i][/quote]

FOARTE interesant!!! eu ma gandesc ca ar fii o idee interesanta sa le trimitem o invitatie oficiala, sa vina un reprezentant al lor la intalnirea din iulie. macar sa stim exact ce inteleg ei prin "promovarea evenimentului si ceva avantaje oferite membrilor".

02 Iul 2008, 15:59

Shade, cam asa ceva m-am gandit si eu!

02 Iul 2008, 16:08

ar fi fost frumos sa pot veni! chiar daca sunt din Calarasi si este ceva distanta...dar sunt plecat din tara :-" :-" :-"
poate cu alta ocazie..distractie placuta

02 Iul 2008, 20:46

daca va pot ajuta cu ceva legat de organizare,black cat are numarul meu de telefon.

02 Iul 2008, 20:52

imi cer scuze pt faptul ca nu am participat la ultima intalnire...am avut ceva probleme de sanatate.In 12 07 fac prezenta:)
FiÅŸiere ataÅŸate
Intalnire Iulie.xls
(147.5 KiB) Descărcat de 127 ori

03 Iul 2008, 08:03

mii de scuze ca nu pot veni ,sunt din iasi si tare as dori dar am un loc de munca tampit si nu pot lipsi.va astept prin iasi.

03 Iul 2008, 15:47

$1 scrie:$2aca va pot ajuta cu ceva legat de organizare,black cat are numarul meu de telefon.

Cristian, in perioada asta chiar nu vreau sa te incurc. Inca nu stiu :-?? daca vei participa la etapa de la Sibiu, dar presupun ca da, iar in acest caz, sigur esti in toiul pregatirilor. Iti multumesc pentru ca te-ai oferit sa ma/ne ajuti si-ti promit ca daca ma inpotmolesc la ceva ce tine de organizare esti primul la care voi apela :) .
M-as bucura foarte mult daca ne-am mai intalni o data pana la etapa de la Sibiu, unde sper sa fim prezenti, tu in cursa eu pe PS-uri, ;) , dar asta tine foarte mult de timpul pe care-l ai tu disponibil.

03 Iul 2008, 16:21

ma bucur ca club ford ia amploare in Cluj. Mi-as dori foarte mult sa vin si eu la intalnire dar exact in weekend-ul cu 12 iulie sunt plecat din tara :(:(:(

Asta este, mai am de asteptat pana o sa va cunosc.

04 Iul 2008, 16:31

hehe... :)) tocmai au plecat ai mei la mare o saptamana, cu masina mea. partea simpatica e ca mi-au lasat masina lor (Sierra), deci daca o mai am pana la intalnire ma prezint cu o masina de epoca.

04 Iul 2008, 21:46

Mai ganditi-va si la o intalnire la padure ... fragi, mure, gratar, bere, mici ... :))
Iar acolo nu cred ca avem sanse sa ne cada tavanul =))

04 Iul 2008, 22:04

Mi-ar fi placut dar sunt departe :( ...ramane pe altadata

05 Iul 2008, 01:48

$1 scrie:$2ai ganditi-va si la o intalnire la padure ... fragi, mure, gratar, bere, mici ... :))
Iar acolo nu cred ca avem sanse sa ne cada tavanul =))

Marius, din pacate luna asta nu se poate la padure, dar sa speram ca in viitor vom putea face si o iesire ;)
Nu mi-ai spus, sambata ne vedem sau nu?

05 Iul 2008, 01:57

$1 scrie:$2:-t Dragi colegi de forum, in momentul de fata sunt putin socat :-O de amploarea pe care a luat-o aceasta nevinovata intalnire Club Ford in care, in primul rand, doaream sa ne cunoastem, sa ne recunoastem in trafic, sa ne intalnim pentru a vedea fiecare ce a mai facut la masinuta lui, pentru a schimba informatii, iar mai apoi, dupa constituirea Asociatiei si deschiderea unei filiale la Cluj, sa incercam sa obtinem unele mici avantaje de la reprezentantii Ford din zona.
Cred ca in viitorul apropiat va trebui sa apelez la ajutorul vostru pentru ca din cate se pare nu voi mai putea face fata de unul singur.
Pe aceasta cale il invit pe dromamobilul sa se alature eforturilor noastre de organaizare al acestui eveniment, dat fiind faptul ca el are experienta de la organizarea Raliului Clujului.
In continuare, pentru a intelege despre ce este vorba voi cita unul dintre mesajele private pe care le-am primit:

"Salut!

Da-mi, te rog, detaliile tale de contact. Te pot pune in legatura cu conducerea Iulius Mall, pentru sprijin in organizarea intalnirii de la Cluj.
Am vorbit deja cu ei si sunt interesati in promovarea evenimentului si ceva avantaje oferite membrilor clubului.

Suna interesant?"

Si continuarea:
"Buna ziua

Va contactez in urma mesajului de la Dl ..............................; am aflat ca doriti sa organizati o intalnire ClubFord pe terasa IuliusMall pe data de 12 iulie. Pentru a discuta toate detaliile si a va asigura de tot sprijinul IuliusMall cu ocazia acestui eveniment, doresc sa va invit la o discutie (personal sau telefonic). Mai jos aveti datele mele de contact, astept un semn de la Dv in timp cat mai scurt

O zi buna"

Acuma urmeaza sa contactez persoana si sa vedem ce va fi! :)

P.S. Sper sa ne strangem in numar cat mai mare pentru a nu ne face de ... minune!

05 Iul 2008, 02:39

L-) si inca ceva! Astazi (ieri) salutat pe andy in trafic :)

05 Iul 2008, 08:26

Salut si eu. Cred ca te-am vazut de 2 ori dar a doua doar din spate. :)

05 Iul 2008, 08:32

masina e in service inca....nu stiu daca o gata mecanicul pana la data respectiva....daca nu se poate luna aceasta in august sigur voi venii desi nu am fost niciodata la o intrunire a posesorilor de ford

05 Iul 2008, 11:08

Citez inca unul din mesajele private pe care le-am primit, pentru ca, in afara de mine sunt convins ca sunt si altii interesati de modalitatea de a comanda piese si de a intra in posesia acestora in cea mai scurta perioada de timp.

"Message subject: Re: Intalnire Iulie
From: FORCAR
Sent at: 05 Jul 2008, 11:50
To: Black Cat

buna ziua,
eu nu m-am regasit in tabel, dar voi veni cu dorinta de a-i cunoaste pe membrii clubului !

Cu respect,

Florin Ciocanea"
Subiect închis