Arhiva

Craiova - Intalniri saptamanale - Vineri ora 20:01

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Re: Craiova

Mesajde iulians » 08 Oct 2008, 21:31

mi de scuze am adus vorba dar de venit nu am venit.au fost probleme si am fost plecat undeva unde nu aveam net.mai vorbim.
"daca nu ai ceea ce iti place trebuie sa iti placa ceea ce ai"
mondeo ghia 4x4; 2,0;1995
iulians
Incepator

Maşina: mondeo ghia 4x4; 2,0;16v;100kw\focus 1,6

Mesajde Kugarth » 09 Oct 2008, 07:22

Ok ... erau de ajuns cateva sute de scuze, nu era nevoie de mii! :P
Pentru vinerea asta (10 octombrie), un anunt de participare, o promisiune, ceva? :D
"Il Toro"
Inscrie-te in grupul ClubFord Craiova pentru a primi prin PM (private message) mesajele importante.
Kugarth
Gold Member

Maşina: Mondeo 2004, TDCI, 2L, 133 CP, Ghia
VIN: ____PinotNoir____

Mesajde Kugarth » 10 Oct 2008, 10:06

Cine vine sigur azi (10 octombrie)?
Eu vin;
"Mihai." a promis ca vine vinerea asta;
Stefanlaza si AlecZino au zis ca vin;
Mmorut a zis data trecuta ca ne mai incanta privirile cu triptronicu';
Iulians inca se lasa asteptat :P deja incep sa cred ca nu e 4x4 :))
Mita Constantin ... sper ca mai vrei sa ne intalnim si sper ca ai inteles unde si cand va fi intalnirea;
Restul craiovenilor?! dati si voi o tapla pe acolo, promitem ca suntem primitori cu nou-venitii! :)
"Il Toro"
Inscrie-te in grupul ClubFord Craiova pentru a primi prin PM (private message) mesajele importante.
Kugarth
Gold Member

Mesajde Kugarth » 11 Oct 2008, 12:11

Oops! ... we did it again!
De anuntat nu s-au anuntat dar de strans, ne-am strans! 3 Focus II si 2 Mondeo. Baut, discutat, fumat, platit, venit idee: ce ar fi sa mergem prin aeroport pe o pista secundara, nefolosita, sa ne masuram ... farurile la masini ... sa vedem care bate mai bine si a cui lumina ajunge prima in cealalta parte a pistei.
Nu am putut merge in formatie completa deoarece unii aveau program pentru sambata dimineata asa ca am mers decat eu, AlecZino si Stefanlaza.
Pe pista pe acolo mai erau si altii cu idei asemanatoare, lumea e foarte hotarata sa-si verifice luminile masinii! Ba chiar un bmw isi testa si farurile autoadaptive, si chiar insista sa vada daca se pot adapta mai mult la curba spre dreapta decat la cea pe stanga.
Buuun ... eu nu-mi mai testasem farurile pana atunci asa ca am luat cateva lectii scurte despre cum se aprind farurile mai repede si alte chestii utile care trebuie stiute ... ca sa nu se intalneasca luminile noastre cu alte lumini ... si am trecut la treaba: eu cu AlecZino. Acum eu stiam ca farurile mele bat mai bine, ca doar am bateria mai puternica decat cea de pe focus ... dar nu a fost asa! :( AlecZino chiar stia sa le aprinda mai repede si sa profite de greutatea mai mica a becurilor lui. Asa ca lumina de la el a ajuns mai repede decat a mea la capatul pistei. De 2 ori, din 2 incercari! :-t Am dat repede vina pe ce mi-a cazut la indemana si m-am retras linistit intr-un coltisor, lasandu-l pe Stefanlanza sa-si verifice farurile cu AlecZino ca doar aveau acelasi tip de faruri, singura diferenta fiind ca Stefanlanza are faruri sport. Tot AlecZino a fost mai iute de mana! X( Nu stiu cum facea si ce facea dar am plecat cu ideea ca tre' sa mai exersam si sa ne intalnim iar vineri sa mai testam. Sa speram ca ne strangem mai multi data viitoare si testam mai mutle tipuri de faruri&becuri. Intre timp s-au mai facut si ceva poze ... sper sa apara si pe aici cateva!
"Il Toro"
Kugarth
Gold Member

Mesajde AlecZino » 12 Oct 2008, 13:09

Eh..Kugarth e modest de felul lui si nu si-a aratat el adevarata putere a farurilor;))Maybe next time..adica...poate vinerea viitoare..si sa speram k o sa fim in numar cat mai mare :D
P.S.:iata cateva "mostre" din after-houru de vinerea trecuta
Fişiere ataşate
IMG_2140.jpg
IMG_2154.jpg
IMG_2131.jpg
IMG_2151.jpg
Ford Focus, 1.6TDCi, Trend Style

Stau cu ochii-nchisi in pat pe spate, pe urechi am castile, sunt plecat departe..
AlecZino
Incepator

Maşina: Focus 2,2005,1.6 TDCI,90cp,Trend

Mesajde stefanlaza » 13 Oct 2008, 13:57

Cinste lui Zino si filtrelor lui noi noutze ! :-"
Ave maestro !
Intalniri saptamanale CRAIOVA
stefanlaza
Incepator

Maşina: Focus 2006 1.6 TDCI Duratorq 90cp

Mesajde hober » 13 Oct 2008, 14:39

as veni si eu vineri acum pe 17. deci ora 8, blue moon.
Ford Focus II, 1.6 100 CP, trend, 2006

"Primeste tot ce ti se da, dar nu accepta tot ce ti se ofera"

http://www.flickr.com/photos/zhorikaz
hober
Ford Freak

Maşina: DJ-13-HEB

Mesajde Kugarth » 13 Oct 2008, 15:17

Dap, ora 20, blue moon apoi spre aeroport sa ne faca Zino de ras!
"Il Toro"
Kugarth
Gold Member

Mesajde AlecZino » 13 Oct 2008, 22:26

:-j Nu ma mai lauda atata Kugarth k poate vineri ma intimidez :">

Stau cu ochii-nchisi in pat pe spate, pe urechi am castile, sunt plecat departe..
AlecZino
Incepator

Mesajde Kugarth » 14 Oct 2008, 15:06

Pai tre' sa incerc si eu una-alta ... ca sa am sanse! :d
Fii atent ca deja incep sa ma antrenez :P
"Il Toro"
Kugarth
Gold Member

Mesajde AlecZino » 15 Oct 2008, 16:35

Deci..cine se anunta pt vinerea asta? >:/
nu fiti timizi si lasati un post B-)

AlecZino
Incepator

Mesajde Kugarth » 16 Oct 2008, 07:35

Se anunta je! (asta in loc de "up" :D )
"Il Toro"
Kugarth
Gold Member

Mesajde sorinaccio101 » 16 Oct 2008, 12:53

m-as anunta si eu dar nu sunt sigur ca pot veni,s-ar putea sa am o treaba chiar spre seara si nush cand termin.in orice caz daca e posibil sa vin stiu unde va gasesc.sper sa aveti ceva insemne cu ford sau sa aveti pe masa cheile sa va recunosc:P
eu am un mondeo tddi culoarea "lugano blau" (scrie in carte)
si sper sa nu fie discutii de genul "al meu e mai tare ca al tau" sau "eu fac multi km pe an si stiu mai bine ca tine drumurile".
in orice caz tin sa precizez ca nu am mai participat la alte reuniuni ale clubului unei marci auto si deci nu am idee despre ce se discuta.
va salut!
Veti recunoaste un OM DE EXCEPTIE dupa un singur indiciu :"TOTI IMBECILII SE UNESC IMPOTRIVA LUI"

VERITAS ODIUM PARIT

Insulta e declaratia infrangerii
sorinaccio101
Ford Freak

Mesajde hober » 16 Oct 2008, 12:59

nu promit ca ajung la 8 fix, dar incerc sa ajung.

hober
Ford Freak

Mesajde sorinaccio101 » 16 Oct 2008, 13:11

$1 scrie:$2ai tre' sa incerc si eu una-alta ... ca sa am sanse! :d
Fii atent ca deja incep sa ma antrenez :P

de aeroport nu citisem,abia dupa postare am citit.
sincer sa fiu nu prea am de gand sa ma bag la TURNIER

n-am facut liniutze si nici nu cred ca o sa fac vreodata pt ca nu cred in asa ceva mai ales la dizăl.
totusi am o nedumerire curioasa si dilematica in acelasi timp(nu e pleonasm:P e un fel de WTF?!!): lumina de focus 2 tdci 1.6 90 cp bate mai mult ca lumina de mondeo 3 tdci 130 cp? curios rau de tot.in conditiile astea e total inutil sa incercam un biet mondeo tddi de 115 cp...mai multe povestim acolo,si sper sa ajung.v-am vazut si in poze deci mi-e mai usor sa va recunosc,totusi nu uitati sa lasati la vedere cheia.
Veti recunoaste un OM DE EXCEPTIE dupa un singur indiciu :"TOTI IMBECILII SE UNESC IMPOTRIVA LUI"

VERITAS ODIUM PARIT

sorinaccio101
Ford Freak

Mesajde hober » 16 Oct 2008, 13:32

cheile pe masa!
sau cine ajunge primul ii zice la chelnerita sau la barman ca stati la masa ford.
si cine vine intreaba la bar de masa ford, ca sa nu ne uitam pe la mese de chei cu ford, nu prea se face...
e ok asa?

hober
Ford Freak

Mesajde AlecZino » 16 Oct 2008, 16:56

pai nu ramane sa ne intalnim mai intai pe aeroport?e mai simplu asa :D eventual sucu' il bem dupa:P

AlecZino
Incepator

Mesajde MIHAI. » 16 Oct 2008, 17:09

sapt. asta as vrea sa va prezint focosul de serviciu... dar nu se stie daca ajung....
posesor de focos:> http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=4284
[b]Respect participantilor la trafic care semnalizeaza prezenta agentilor de politie![/b]
MIHAI.
Gold Member

Maşina: Trend Champions League 2007 , 1.8 TDCI>"Focosul"

Mesajde stefanlaza » 16 Oct 2008, 18:39

Ne stragem la 8 in fata la BluMun dar nu intram din prima...mai stam sa ne uitam la masini :) sa apara vreun fordist... Mai asteptam prin fata dupa care de obicei stam sus la niste mese in spate pe dreapta...

Si oricum pe cine il vedem ca vine cu o privire "caut pe cineva ..dar nu il cunosc" o sa intrebe cineva... "FORD ?"

Vin o fara grija !!
stefanlaza
Incepator

Mesajde Kugarth » 17 Oct 2008, 07:40

@sorinaccio101 de obicei stam prin parcare cam 20 - 30 de minute, asteptam sa mai vina cei care intarzie. In cazul in care nu ajungi nici la 20:30, de obicei stam la etaj, masa din dreapta, in colt (adica unim 2 mese si facem 1 mai mare - acolo e un fel de separeu). Nu e cazul sa iti faci probleme cu gasitul, de obicei sunt cateva mese ocupate in barul ala care e imens. Si acum stii unde ne gasesti.
La capitolul discutii ... ce sa iti zic ... ne-am intalnit doar ca prieteni, nu ca posesori de automobile tunate, sa discutam numai despre "ce tare e masina mea :) sigur te fac!". Chiar as vrea sa vii sa vezi despre ce e vorba ... pentru ca ai o imagine gresita despre aceste intalniri. Iti repet: suntem doar cativa prieteni care ne intalnim sa bem ceva ... de multe ori nici nu discutam despre masini :))
In legatura cu aeroportul ... :) si aici ai inteles putin gresit. Daca mai citesti o data, chiar o sa observi ca si eu am fost pentru prima data pe aeroport. Nu m-a fortat nimeni, nu m-a provocat nimeni ... totul a fost just 4 fun, a aprins farurile doar cine a vrut. Restul au stat pe margine si am continuat discutiile din bar, au facut poze, etc
@Zino NU ne intalnim mai intai pe aeroport. Ne intalnim in parcare si stabilim acolo ce si cum ... daca intram sa bem un suc sau nu, daca mergem pe aeroport sau nu.
"Il Toro"
Kugarth
Gold Member

Mesajde AlecZino » 17 Oct 2008, 16:11

Bun!Deci ramane asa..ora 20:00 BLue Moon..in parcare.See u there ;)

AlecZino
Incepator

Mesajde sorinaccio101 » 17 Oct 2008, 21:22

~X( imi pare rau ca n-am putut veni.
eu sunt mai norocos din fire si azi iar mi-au blocat vecinii masina. ~X( :(|)
cred ca e greu de tinut minte o rugaminte politicoasa si prefera metoda cauciuc spart.
nu stiu daca o sa le gauresc gumele dar niciodata nu stii ce aduce clipa.
a fost si ploaia asta care m-a determinat sa raman in casa mai ales ca sunt si racit.
vinerea viitoare sper sa apuc sa-mi plasez strategic masina.o sa va povestesc eu prin ce trec :-S

VERITAS ODIUM PARIT

sorinaccio101
Ford Freak

Mesajde Kugarth » 17 Oct 2008, 23:40

Adica tu NU poti pleca cu masina din parcare pentru ca ai alte masini care te blocheaza?!! Nasol moment! Greu de imaginat cum as reactiona la o faza d'asta ...
Revenind la topic: ne-am intalnit ca de obicei: eu, Zino, Stefan. (Dintre cei de pe forum)
Nu ne-a speriat ploaia, am fost atat in BlueMoon cat si pe aeroport. Zino ca de obicei ne-a aratat cine e sefu' dar ... la un moment dat s-a suparat Toro si s-a mai schimbat putin roata ... de data asta farurile mele au batut mai bine&mai departe :D (de unde deduc cum ca soferu' era de vina, nu masina :) ... antrenamentu' si-a spus cuvantul :P )
Vinerea viitoare ne intalnim tot in parcarea de la BlueMoon ... si tot la ora 20:00 ... raman cu speranta ca odata si odata ne vom intalni totusi mai multi!
"Il Toro"
Kugarth
Gold Member

Mesajde AlecZino » 18 Oct 2008, 11:50

Era si timpul ca Kugarth sa-si arate adevarata valoare a "farurilor" lui dar, acuma, dau si yo vina pe ce pot de exemplu ploaia(aveam slickuri:))).Glumesc;)Una peste alta a fost Ok.Cu sucu/berea pe aeroport a fost si mai Ok.Pacat de vreme:( Ne-a cam dat planurile peste cap
Anyway sa speram k saptamana viitoare va fii frumos si nu va mai fii nici o masina blocata :D

AlecZino
Incepator

Mesajde stefanlaza » 19 Oct 2008, 17:48

Data viitoare sa speram ca scapam de ploie de vecinii "blocantzi" si ne intalnim mai mult de 3 focusuri II si 1 mondeo .
Sa cresca prezenta si sa stiti ca nu e o intalnire exclusiv masculina :D puteti veni si cu iubitele si cu surorile iubitelor :-??
stefanlaza
Incepator

Mesajde sorinaccio101 » 19 Oct 2008, 20:02

$1 scrie:$2ata viitoare sa speram ca scapam de ploie de vecinii "blocantzi" si ne intalnim mai mult de 3 focusuri II si 1 mondeo .
Sa cresca prezenta si sa stiti ca nu e o intalnire exclusiv masculina :D puteti veni si cu iubitele si cu surorile iubitelor :-??

asa e!!!
sa speram ca nu mai ploua,cu vecinii cred ca ma descurc saptam viit(acuma mi-a fost naspa sa stau cu umbrela pe la porti) si MAI ALES puteti veni cu surorile iubitelor!:)):P
ca sa va zic acuma o chestie funny, iar am masina blocata =D> ...

VERITAS ODIUM PARIT

sorinaccio101
Ford Freak

Mesajde Kugarth » 20 Oct 2008, 09:31

$1 scrie:$2a sa va zic acuma o chestie funny, iar am masina blocata

Da' tu nu ai prin casa din intamplare cateva cuie?!! Sa le pui asa ...pe la roti cate unu si in fata si in spate ... 8 cuie ... cat mai ruginite ... si nu neaparat mari ... maxim 3 cm :)
"Il Toro"
Kugarth
Gold Member

Mesajde stefanlaza » 20 Oct 2008, 19:55

Asa e.... da cu cuiu :D !!
Parchezi masina si pui niste cuie in partea in care te blocheaza.... :D pe urma ce zice vecinu..."acum il blocai si eu facui pana ...daca nu parcam facea el :| " :-"
stefanlaza
Incepator

Mesajde Kugarth » 23 Oct 2008, 14:58

Pentru vinerea asta cine se anunta?
Eu s-ar putea sa mai vin cu cineva cu un mondeo 2.0 TDCI.
"Il Toro"
Kugarth
Gold Member

Mesajde stefanlaza » 23 Oct 2008, 16:41

:-t HAI SA NE VEDEM LA INTALNIRE !!! :-t
stefanlaza
Incepator

AnteriorUrmătorul