Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
04 Feb 2009, 20:34
$1 scrie:$2ay!
14 martie it is.
Va fi intalnire si in februarie
04 Feb 2009, 21:36
$1 scrie:$2m eu autocolante, ca doar trebuie sa ma ocup de asa ceva, in calitate de reprezentant regional
sunt si mari, si mici, le am in bord, trebuie doar sa ridicati doua degete si sa cereti, se dau ca painea calda si se dau gratuit
vreau si eu :d hehehe
eventual trimite-mi un mesaj privat sa imi zici ce si cum
04 Feb 2009, 21:43
As vrea si eu un autocolant mic

(eventual si unu mare pt un transit de la firma

)
Incerc sa imi fac si eu un ecuson

, eventual am putea sa punem si in masina pe bord o chestie cu useru , ce ziceti ?
04 Feb 2009, 22:46
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2eja mi-am dat comanda la ecuson

, pana maine ii gata

Unde ti-ai dat comanda de ecuson? Nu ai o imprimanta color pe care sa listezi o coala de hartie? Decupezi pe chenar si pui intr-un suport de plastic pentru ecuson. Sunt atatea tipuri de suporti de ecuson in magazine si sunt si ieftine! Eu am facut asa cateva zeci pentru colegii din club pentru intalnirile anterioare!
Mi-am dat comanda la firma de stampile de pe baritiu (sper sa nu fac reclama) da e din PVC deci nu e listat pe hartie si tras in plastic, ca e din plastic in totalitate mi se pare ca e 10 lei... cel pe hartie si tras in plastic ii vreo 7,5 lei asa stiu
05 Feb 2009, 09:25
$1 scrie:$2vreau si eu :d hehehe
eventual trimite-mi un mesaj privat sa imi zici ce si cum
autocolantele vor fi la mine, va servesc in 14 februarie, la intalnire; am si mari, si mici; ce-i drept, mai am vreo 8 mari si 9 mici (cred); sper sa ajunga
05 Feb 2009, 09:26
$1 scrie:$2s vrea si eu un autocolant mic

(eventual si unu mare pt un transit de la firma

)
vii cu transitul, cumva? sunt curioasa cum arata pe dinauntru si ce povesti poti sa ne zici despre el
05 Feb 2009, 10:29
Daca nu ajung stickerele pe care le are Dana, va pot da si eu stickere ca mai am vreo 400 daca nu mai multe, dar numai de alea mari, ca cele mici, dupa parerea mea, sunt prea mici!
05 Feb 2009, 11:52
Ne vedem si in martie, dar intai la intalknirea din februarie.
Cred ca a doua sambata din luna e o regula buna, deocamdata nu trebuie sa o schimbam. Ora 11 e bine, de asemenea.
Ne vedem in februarie.
05 Feb 2009, 17:44
@dbodarnea
asta e prima mea intalnire la care particip

si cred ca o sa vin cu focusul meu care ii cumparat cam de o luna si un pic

poate ca la alta intalnire incerc sa vin cu transitu

prea multe povesti nu pot sa spun

de lucrat nu lucru pe transit, dar am fost destul si cu masina aia, drumuri lungi pana in ungaria sau cluj-bistrita de mai multe ori
ii platforma, cea mai mare varianta daca nu ma insel, prin oras ii mai ciudat
05 Feb 2009, 22:43
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ay!
14 martie it is.
Va fi intalnire si in februarie

Whoops!
Vedeti ca m-am obisnuit cu PM-urile de notificare ale dvs.!
05 Feb 2009, 22:59
BlackCat, inca nu ai reusit sa "scapi" de autocolantele alea

? daca nu reusesti sa ajungi la intalniri da-mi un semn ca dau eu o fuga pana in turda si ti le iau de pe cap, macar o parte sa avem o rezerva.
Cat despre partea cu reprezentant regional sau simplu user, sper ca nu i-ai luat-o Danei in nume de rau. cand ne organizai tu nu exista aceasta "institutie", iar cand ai plecat am ramas fara lider, asa ca cel mai curajos dintre noi a ridicat 2 degete. totusi stim toti ca un lider e atat de bun cat e echipa pe care o conduce.
06 Feb 2009, 00:40
Daca nu vand pana atunci Focusu' vin....si daca il vand vin cu Fiesta:)
06 Feb 2009, 12:24
$1 scrie:$2lackCat, inca nu ai reusit sa "scapi" de autocolantele alea

? daca nu reusesti sa ajungi la intalniri da-mi un semn ca dau eu o fuga pana in turda si ti le iau de pe cap, macar o parte sa avem o rezerva.
Shade, n-am avut cand sa scap de ele si-s a'draq de multe cate am facut! Poate ca in cativa ani voi scapa si eu de ele
$1 scrie:$2at despre partea cu reprezentant regional sau simplu user, sper ca nu i-ai luat-o Danei in nume de rau. cand ne organizai tu nu exista aceasta "institutie", iar cand ai plecat am ramas fara lider, asa ca cel mai curajos dintre noi a ridicat 2 degete. totusi stim toti ca un lider e atat de bun cat e echipa pe care o conduce.
Fi linistit ca nu iau nimanui nimic in rau! Tu asa ma sti pe mine ranchiunos si suparacios? Am subliniat doar faptul ca nu trebuie sa fi reprezentant regional ca sa ai una sau alta! Daca vrei sa se faca ceva poti sa faci si ca simplu user si asta cred ca am dovedit-o cu prisosinta! Probabil ca cei care s-au inscris mai de curand nu stiu, dar pot vedea in "
Photo Gallery"
AICI,
AICI si
AICI pozele de la intalnirile din vara, intalniri la care a participat si presa, iar cei de la Iulius Mall, prin D-soara. Aurora Moldovan, ne-au sprijinit in organizarea unora dintre intalniri!
06 Feb 2009, 15:58
Black Cat, evitam doar discutiile, stai linistit ca stiu "ce iti poate capul" (in sensul bun evident)
Acu ca am stabilit asta, pe cand e programata intalnirea din timpul saptamanii?
06 Feb 2009, 16:19
Eu am vorbit cu andy pe mess si ne-am gandit ca poate n-ar fi rau sa ne intalnim in ultima zi de miercuri din fiecare luna, la ora 19!
Despre locatie a ramas sa discutam dupa ce-si spun parerea, cu privire la zi si ora, majoritatea colegilor.
06 Feb 2009, 16:32
poate sa fie tot la Julius si pe urma mai vedem.
L.E. Poate din toamna o mutam la Polus ca sa ajunga Black Cat mai repede
pe autostrada
Ultima oară modificat de
link2 pe 06 Feb 2009, 16:40, modificat 1 dată în total.
06 Feb 2009, 16:38
Mie, cel mai mult mi-ar conveni sa ne intalnim la Iulius pentru ca de la intalnire merg direct pe unde mai am treaba de rezolvat (acolo in zona) si asi putea sta ceva mai mult la intalnire. Dar sa vedem ce se hotaraste.
07 Feb 2009, 03:29
Sper ca de data asta sa ajung si eu...in principiu data si locatia sunt ok.
Numai bine, sanatate.
07 Feb 2009, 10:46
$1 scrie:$2oate sa fie tot la Julius si pe urma mai vedem.
L.E. Poate din toamna o mutam la Polus ca sa ajunga Black Cat mai repede
pe autostrada 
Virgil, din toamna carui an? Ca la cum se misca astia poate peste 10 ani inca vor mai lucra la tronsonul asta de autostrada!
09 Feb 2009, 09:48
$1 scrie:$2-? Avand in vedere ca eu
NU SUNT reprezentant regional (ci un simplu user), si nu e de datoria mea sa am stickere, totusi am

, nu trebuie sa ma ocup de organizarea intalnirilor, totusi o fac (mai putin de ultimele 4 intalniri, perioada in care din motive personale n-am reusit sa ma mai ocup

) si daca stau sa caut prin calculator, probabil, ca pot sa gasesc si formatul electronic al stickerului,

pentru ca stickerele pe care le am, le-am facut la Cluj (pe banii mei), acum mult timp in urma, pentru ca de la Bucuresti nu am primit nici dupa 2 luni de cand le comandasem contra cost!

Mda, cei cu o oarecare vechime stim cum te-ai zbatut pana acum si, daca nu putem face mai mult, putem macar sa-ti MULTUMIM
15 Feb 2009, 10:22

Domnu, lasa domne multumirile si hai la intalniri!

Unde mi-ai umblat ieri de n-ai venit la intalnire?
Haideti sa vedem cum facem cu intalnirea de seara! Ramane pentru ultima zi de miercuri din luna, la ora 19:00?
15 Feb 2009, 13:27
Da, e foarte bine asa. Cel putin pentru mine. Nu am putu participa sambata, am avut niste probleme neprevazute.
18 Feb 2009, 13:12
Ecusonul ii gata, il si pun in masina

si ramane sa ne vedem luna ce vine !
cu stima
18 Feb 2009, 16:34
Data exacta si ora pt intalnirea din martie este 25.03.2009 ora 19:00 da? daca am inteles bine pana aici
18 Feb 2009, 17:11
$1 scrie:$2ata exacta si ora pt intalnirea din martie este 25.03.2009 ora 19:00 da? daca am inteles bine pana aici

Asta speram sa fie a doua intalnire a lunii martie!
22 Feb 2009, 22:51
sper sa ajung si eu ca tot imi propun si nu iese . seara faina
23 Feb 2009, 09:57
$1 scrie:$2-t
Intalnirea din luna martie va avea loc in a doua sambata din luna (data de 11.03.2009) la ora 11 in parcarea de la terasa Iulius Mall (deasupra magazinului Auchan)
Cred ca te-ai uitat in aprilie cand ai scris

A doua sambata a lunii martie este data de 14.03.2009
23 Feb 2009, 16:15
$1 scrie:$2Cred ca te-ai uitat in aprilie cand ai scris

A doua sambata a lunii martie este data de 14.03.2009
Nu stiu la ce m-am uitat, dar de gresit am gresit data!
26 Feb 2009, 16:46
Black Cat, greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. acu cu ocazia verii care se prefigureaza poate ne strangem mai multi