$1 scrie:$2a ce ora va fi? In principiu, vin si eu cu buburuza mea
@martini ... multam de pm, nu prea am urmarit topicul despre intalniri

cu placere, mai anunta si tu pe cine mai stii de pe clubford.
$1 scrie:$2amine pentru Simabata 23 Mai la ora 17.30 in parcarea din fata Hotelului Rex unde ne-am intilnit ultima data la `Festivitatea de premiere` sigur va fi parcarea goala daca nu ii goneste Bogdan pe toti.
Cine are timp si chef poate sa traga si niste liniute.
deci ati inteles, da? nu mai e intalnirea acolo unde a fost ultima data si e poza pusa de mine putin mai sus, ci acolo la sensul giratoriu de la rex (la 50m de locatia din poza), parcarea de pe partea cu rex-ul, nu la fabaria pe partea lacului.
si bogdan, te rog vino cu girofarul iar

$1 scrie:$2ultumesc radu de pm.
ne vedem sambata, dupa ce incingem motoarele pe pista la kogalniceanu.

mihai, la ce ora e la kogalniceanu ca vreau si eu sa vin cu inca un prieten care vrea sa participe cu o honda noua, maniac cu cursele... saptamana trecuta la tulcea pe aeroport nu am mai intrat, dar a fost nebunie pana la 7 seara. am trecut pe acolo, si m-am dus mai departe ca nu avea rost, era prea mare agitatie. poate facem un grup sa mergem pana acolo, sau macar sa stam impreuna, sa radem de orice masina ce nu e ford :p
$1 scrie:$2i mi am aranjat putin masina....mi am scos sticla de la stopuri...le am curatat si le-am uscat....si am hotarat ca se vad mai bine asa....acum arata gen angel eyes...sa te uiti martini la ea....sa vezi daca iti place
am vazut-o azi dar de departe, ma grabeam, ca altfel iti lasam biletel de amor in stergator

$1 scrie:$2re cineva pe Fiesta montata cotiera Armster? Ca tare m'ar interesa cum vine ...
Din cate'am citit pe'aici, au mai multi chiar, dar nu am vazut nici o poza personala ...
da, eu am si vin. e super misto, toti care o vad saliveaza

inclusiv de la service se mira toti ce bine sta acolo, si arata turnata. adevarul ca e si special facuta pentru fiesta. poti sa te uiti la ea sa te joci, biletul de intrare in masina e ieftin 5 ron 2 minute, 10 ron 5 minute