procedura de lucru pentru reduceri la FoodCourt Iulius Mall: fiecare dintre noi se prezinta la Centrul Info din Iulius Mall si, pe baza ecusonului de la purtator, va primi un cupon de reducere; presupun ca respectivul cupon va fi aratat la una din firmele din FoodCourt care sunt inscrise pe el si care sunt participante la 'oferta promotionala'; asadar, cuponul NU trebuie listat
Marketerul Iulius Mall - Radu Silaghi - a primit din partea mea informatii despre activitati, despre ce planuri avem pe sambata si, evident, o invitatie de a ni se alatura, macar pentru cateva minute; daca vine, discutam si alte eventuale 'parteneriate'
in privinta RMB - care au anuntat ca vor participa pe viitor mai constant la intalnirile noastre... sper sa vina cineva cu care sa putem discuta mai multe detalii; cand le-am facut prezentarea 'oficiala' a ClubFord Cluj, le-am facut propuneri de genul:
-sa ne ofere preturi speciale la service
- sa ne ofere, periodic (o data pe trimestru, de exemplu), diagnoza gratuita
- sa suporte - integral sau partial - productia materialelor personalizate ClubFord (daca tineti minte, am propus si parasolarele auto), dar n-am primit nici un raspuns in acest sens; daca sambata vor trimite un reprezentant 'abilitat sa negocieze', poate ii convingem sa ne sprijine in productia materialelor pentru care am alcatuit lista
- sa vina intotdeauna cu modele de prezentare (nu stiu daca si test drive - nu putem face asta in parcare... sa vedem daca isi stabilesc un traseu...)
lista de propuneri pe care o putem face RMB-ului e deschisa; chiar va rog sa veniti cu idei pertinente si aplicabile, care sa fie in interesul nostru
evident, vor astepta din partea noastra la o mica promovare... chestiune de care ma voi ocupa post-eveniment, prin comunicat de presa on-line si alte idei marete care s-ar putea sa-mi vina intre timp
toate aceste actiuni au ca scop evident sudarea echipei ClubFord Cluj, strangerea relatiilor cu dealerul Ford Cluj, evaluarea implicarii fiecaruia dintre voi si, eventual, capacitarea pe obtinerea de alte tipuri de parteneriate
inca o data - parteneriatele se pot discuta, negocia si pune pe hartie in cazul in care suntem membri ai Asociatiei... think about it
scuze pentru posturile lungi