$1 scrie:$2ra vb ca ne vedem sambata la cumparaturi. v-ati inghesuit asa de multi incat cei de la magazin au fost nevoiti sa inchida.
asa ca, fara suparare, la faze de genu "nu am timp, da luati voi si ne-om vedea maine" nu ma inscriu.
cele bune
p.s. sa va mai aud pe careva ca nu se face, etc.
din mesajul tau inteleg clar ca te-a deranjat faptul ca v-am zis sa cumparati voi ce trebuie si povestim duminica. Sincer, imi cer scuze ca te-am jignit, sau ca te-a deranjat acest lucru. Daca crezi ca ma trag pe cur cand vine vorba de chestii de astea, atunci mai bine o lasam balta. Daca , de cand sunt intalniri, nu am ajuns sa castig destula incredere, atunci nu stiu ce rost mai are.
Eu vin cu o propunere, poate nu ii convine la nimeni, dar, in ideea ca o sa mai fie incercari de iesiri, la intalnirea dinaintea iesirii, vin toti si dau macar jumate din banii care s-ar cuveni. Macar asa, daca nu vin, treaba lor, dar in modul asta, ai macar linistea ca o sa incearca sa vina, daca tot o dat un avans. Doar parerea mea, puteti sa nu o agreati chiar deloc.
Eu am venit cu o idee joi, sa ajutam, mai mult sau mai putin orasu nostru, si in special pe cei care au nevoie de sange, dar nimeni nu a zis nimic. Eu altu nu ma mai dau cu parerile.
Ford Mondeo 2.0 TDDI, 85 Kw, 2001, Ghia "MM-81-BRR" aka "camionu", ca ii frig tare de tot.

Grupa ClubFord Baia Mare, inscrieri
aici