Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

sa vedem sa vedem ce'o sa iasa! :D

sambata 25 - academie - ora 18:00
12
71%
sambata 25 - carol - ora 18:00
5
29%

Voturi totale : 17

14 Aug 2007, 16:24

pai eu nu vad ora decat locatia carol pe 18 si ora ???

14 Aug 2007, 16:32

$1 scrie:$2ai ... nici io nu stiu ce sa zic ... se voteaza, nu? si iese ce iese; si ai dreptul sa vii sau sa nu vii

dar sa scrii ca pana nu revenim la academie nu mai vii, asta e ceva de genu' "imi iau jucariile si plec" - sorry sa zic asa ceva, max

si cum adica "chiar este stupid sa facem inca o intalnire in Parcul Carol" - asta insemna ca cei care au votat sunt stupizi? cumva stupid vine de la "stupid" englezesc?

Om bun, calmeaza-te, Max nu cred ca a intentionat sa jigneasca pe cineva :?

14 Aug 2007, 17:19

ora e circa 18.30 banuiesc....
nici eu nu sint de acord cu tine max....sorry. poate ca sint oameni carora nu le-a convenit deloc sa vina la academie si daca a iesit la vot s-au conformat

in alta ordine de idei daca ne stringem pe exteriorul fintinii (adica mai la soare) sigur nu ne va calca nimni in picioare desi s-a dat liber la nunti din nou pentru ca se termina postul

14 Aug 2007, 19:39

Poate ar fi ok sa ne intalnim mai bine dimineata. Consider ca un 9-10 a.m. sambata e mai accesibil decat 18:30. Dimineata, desi e mai greu cu trezitul, nu prea ai asa multe lucruri de facut... dar seara se aduna multe + lenea :D.

Iar ca loc de intalnire, poate merita sa incercam o parcare de carrefour/metro... dimineata sunt destul de libere. Si... rezolvam si cumparaturile imediat dupa intalnire.

14 Aug 2007, 19:46

eu stufstock. zuzi anheapi :(

14 Aug 2007, 19:56

Kosmin te ai blocat pe acelas mesaj?

14 Aug 2007, 19:56

Kosmin te ai blocat pe acelas mesaj?

14 Aug 2007, 22:00

Hai adi, nu te supara pe mine, chiar nu am avut intentia sa jignesc pe cineva, dar la ultima intalnire chiar nu poti sa negi ca nu a fost loc nici sa respiram...si nu sunt singurul care a zis lucrul acesta. Nu imi iau jucariile si plec, dar m-am decis ca voi veni la intalniri cand va fi o locatie mai in regula, era dreptul meu la alegere, asa cum respect si pollul. Am incercat sa pun in vedere faptul ca dupa ce am vazut o intalnire in Parcul Carol, pot face comparatie si pot spune ca ar fi fost mai bine si la Academie, si in Piata Revolutiei, si chiar si la Miorita...macar ca se putea face o poza de grup.

Plz nu te supara pe mine ca nu asta a fost intentia mea...doar ca poate unii oameni care au votat in poll nu au avut cum sa faca o comparatie, si am zis sa pun pe tapet si parerea mea...ca de aia e democratie! :D

14 Aug 2007, 22:01

Hai adi, nu te supara pe mine, chiar nu am avut intentia sa jignesc pe cineva, dar la ultima intalnire chiar nu poti sa negi ca nu a fost loc nici sa respiram...si nu sunt singurul care a zis lucrul acesta. Nu imi iau jucariile si plec, dar m-am decis ca voi veni la intalniri cand va fi o locatie mai in regula, era dreptul meu la alegere, asa cum respect si pollul. Am incercat sa pun in vedere faptul ca dupa ce am vazut o intalnire in Parcul Carol, pot face comparatie si pot spune ca ar fi fost mai bine si la Academie, si in Piata Revolutiei, si chiar si la Miorita...macar ca se putea face o poza de grup.

Plz nu te supara pe mine ca nu asta a fost intentia mea...doar ca poate unii oameni care au votat in poll nu au avut cum sa faca o comparatie, si am zis sa pun pe tapet si parerea mea...ca de aia e democratie! :D

14 Aug 2007, 22:03

14 Aug 2007, 22:11

haideti mai ... nu va mai certati... daca vrei sa veniti la intalnire veniti, indiferent de locatie, nu?
eu sunt pentru orice locatie din bucuresti, numai dupa ce vin de la un eveniment de familie si cu cateva zgaraieturi tari pe masina, de la baietii de la rosal grup, ce picamarul lor :)

14 Aug 2007, 22:14

15 Aug 2007, 02:15

Vine careva la intalnire cu un Focus cu motor de 2.0 pe benzina ?

15 Aug 2007, 09:19

$1 scrie:$2ine careva la intalnire cu un Focus cu motor de 2.0 pe benzina ?

ai gume noi si vrei sa le "arzi" la o liniuta? :D

15 Aug 2007, 13:27

$1 scrie:$2osmin te ai blocat pe acelas mesaj?

Vad ca si tu la fel! :P

Ideea e ca tot dadea niste erori php-u ala... ca nu poate sa insereze niste cuvinte.

15 Aug 2007, 15:11

daca da eroarea aia nu mai dati din nou "trimite". din cate am vazut mesajul se inregistreaza.

15 Aug 2007, 17:05

Poi... nu era o situatie d-aia standard in care, aparent, nu termina de postat si tu dai back si apoi Post din nou. Daduse o eroare din care eu am dedus ca lucrurile au mers prost si ca nema post.

Ce sa mai zic... php-ul este imun la erori...

15 Aug 2007, 17:43

Vad ca nu mai zice nimeni nici o ora.
Asa ca incerc eu. Ora 13:00 suna bine?

16 Aug 2007, 00:16

imi cer scuze ca ma bag chiar daca sunt un incepator dar am fost la o intalnire la academie si chiar mi-a placut.in carol nu stiu cum e dar din cate vad oamenii nu prea sunt multumiti iar la polivalenta ar fi o idee cu toate e un pic mai greu sa ajungi acolo pentru ca se face cam aglomeratie pe drumul care urca la polivalenta. eu oricum pe 18 vin oriunde si oricand. voi decideti!

16 Aug 2007, 02:24

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ine careva la intalnire cu un Focus cu motor de 2.0 pe benzina ?

ai gume noi si vrei sa le "arzi" la o liniuta? :D

vrea sa vad cum s
e asezat motorul pe focus pt. ca am gasit un kit de turbo pt focus II pe duratec si nu stiu daca la mine e loc pt el.

16 Aug 2007, 13:32

/?deci pana la urma pe cat ramane?...daca e pe 18...rog pe cineva sa imi dea si mie un sms

16 Aug 2007, 13:52

deci, sambata pe 18 este la egalitate cu carol si academie, eu vin or cum imi este indiferent unde

16 Aug 2007, 14:00

OK, io il corup pe Cornel si mergem sus la Polivalenta :P Na, ca tot e egalitate :D

16 Aug 2007, 14:58

Pana maine la ora 13:00 (pana cand mai am acces la net) va hotarati la o ora si un loc de intalnire?
Eu am propus ora 13:00 mai sus dar vad ca nu ma ia nimeni in seama.

16 Aug 2007, 16:43

nu e bine la polivalenta ca e departe de mine :D eu zic ca e bine ora 18

16 Aug 2007, 16:49

Pai asa si Carol si Academie sunt departe de mine :P

16 Aug 2007, 18:24

vad ca s-a rasucit votu' cumva..asa ca e la academie la 18.00 - 18.30, ora 13.00 e prea calda din punct de vedere meteorologic si prea agitat si aproape de prinz, masa, somn de frumusete...etc

17 Aug 2007, 00:31

Cu multa si mare parere de rau ma vad nevoit sa zi pass si de data asta
Multumiri BDT Vest
Trebuie sa reschimb distributia din cauza de sfredelire curea de distributie
Dar vine ea si vremea mea :D:D:D
CU Stima

17 Aug 2007, 00:40

mda se pare ca nici eu nu ajung :( iar plec din Bucuresti

17 Aug 2007, 02:47

Deci ne vedem sambata la academie la ora 18,ok?
Subiect închis